-
>Nie znasz Tusi->Nie zapraszaj!:P napisała:
>Jeśli to nie tajemnica to czy można wiedzieć czemu
>prowadzący się zmienił w tym semestrze dla grupy B1?:)
Zawsze zmieniamy na lepsze.... ,ale lepsze może być wrogiem dobrego :)
A tak na poważnie to wiemy, że Pani Jola jest wspaniała pod każdym względem i to fakt niepodważalny... ale nie znacie jeszcze Pana Piotrka Stelmachowskiego i jego stylu prowadzenia! :)
Gorąco polecam - niestety tylko dla kobiet! :) -
Anonim
no ciekawa jestem jak bedzie prowadzil zajecia p. Piotr
wlasnie ma grupe B1
duzo osob jest w tej grupie?
-
Ulcia
widziałam pokaz pana Piotrka na Karnavauli i bardzo mi się podobało:) tym bardziej jestem ciekawa tych nowych zajęć;) -
KursTanca.NET
Te Panie, które jeszcze się do nas nie zapisały na kurs LADIES LATINO zapraszamy do nowo powstałych grup:
Poniedziałek 20:40-21:40 LL/B1 Jolanta.Wdowczyk Łazienkowska.7
oraz
Środa 20:40-21:40 LL/B1 Jolanta.Wdowczyk Łazienkowska.7
Więcej informacji na głównej stronie: http://kurstanca.net/
-
-
Asiek:)
jak oceniacie Piotrka Stelmachowskiego i jego sposób powadzenia zajęć??? -
myszka
wlasnie skonczylam kurs latino poziom 1.
masakra, na pewno nei zapisze sie na nastepny... po pierwsze jak nie bylo karnetow tak nie ma. poprosze w takim razie poczta.
po drugie prowadzacy spoznial sie prawie zawsze po 15 min z czego na zajecia zostawalo tylko 45min.
po trzecie kilka razy zajecia prowadzila dziewczyna prowadzacego a nie on sam. on zas jadal pizze.
jednym slowem porazka! -
KursTanca.NET
>myszka napisała:
>wlasnie skonczylam kurs latino poziom 1.
>masakra, na pewno nei zapisze sie na nastepny... po pierwsze
>jak nie bylo karnetow tak nie ma. poprosze w takim razie
>poczta.
W tym semestrze nie obowiązywały karnety i tylko z tego powodu nikt ich nie otrzymał.
>po drugie prowadzacy spoznial sie prawie zawsze po 15 min z
>czego na zajecia zostawalo tylko 45min.
>po trzecie kilka razy zajecia prowadzila dziewczyna
>prowadzacego a nie on sam. on zas jadal pizze.
powyższe informacje sprawdzimy i wyciągniemy wnioski/konsekwencje.
dziękujemy za szczerą opinię.
-
KursTanca.NET
czekam też na opinie od innych Pań - na forum lub na maila: kontakt@kurstanca.net -
B_e_t_i
Ja jestem zadowolona z tego kursu, ostatnie dwa zajecia prowadzila jego dziewczyna, ale uwazam ze był to dobry pomysł aby tez pokazac to w wykonaniu kobiety, SERDECZNIE POLECAM -
Aguśka
Skoro grafik właśnie powstaje to miałabym prośbę, żeby tym razem choć jedna grupa ladies latino na poziomie B1 miała zajęcia w którymś z tych miejsc: Łazienkowska 7, Nowowiejska 37B, Wawelska 48.
Dzięki :) -
Anonim
-
Anonim
Jeśli nie jest to but taneczny (specjalna podeszwa), to trampki. W zwykłych butach na obcasie będziesz się ślizgała :-)
Pozdrawiam! -
Anonim
-
Anonim
witam:) czy jest szansa na powstanie grupy B2 latino? czy jeszcze dużo osób brakuje do powstania tej grupy?bo jakby co to trzeba zacząć namawiać znajomych:))
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne