-
W ramach kursu --> Ladies Latino <-- proponujemy kroki podstawowe i figury z tańców latynoamerykańskich oraz krótkie układy choreograficzne z elementami funky oraz fitness. Ćwiczona jest prawidłowa praca ciała charakterystyczna dla tańców latynoamerykańskich ze szczególnym naciskiem na seksowny i dynamiczny ruch bioder. Niepowtarzalna atmosfera i przyjazny klimat na kursie sprzyjają poprawie samopoczucia i pomagają poczuć się pewnie na parkiecie.
http://www.kurstanca.net
Kurs Ladies Latino poprowadzi Pani Jolanta Wdowczyk, która posiada tytuł Mistrza Polski w pięciu kategoriach tanecznych oraz I klasę w tańcu sportowym. Występowała jako solistka w formacji tanecznej, która zdobyła „Złoty Aplauz” na festiwalu w Koninie. Jako tancerka brała udział w wielu programach telewizyjnych, licznych galach i koncertach z gwiazdami polskiej estrady. Stworzone przez nią układy zdobyły między innymi: Mistrzostwo Polski Dance Show 2003, I Vicemistrzostwo Polski 2004, III i V miejsce w Międzynarodowym Festiwalu Modern Dance „Mikołajki 2004” oraz w 2005 roku Puchar Polski w Tańcu Sportowym. -
-
Anonim
-
-
>słońce napisała:
>Całkiem niezły pomysł :) Byłabym zainteresowana
>
Ponad 80 kursantek wychodzi co tydzień zadowolonych z tego kursu!
Zadowolonych z wysiłku jaki włożyły w te zajęcia jak i z jego efektów.
Wkońcu Pani Jola Wdowczyk zna swój fach! :) -
Anonim
-
Natana
ladies latino jest świetne dla kobiet m.in dlatego,że mogą poczuć się kobieco i po jakimś czasie są pewniejsze siebie nie tylko na parkiecie, ale i w życiu codziennym - serdecznie polecam.
(mówię ogolnie, a nie akurat o tym kursie, bo na niego nie chodzę, ale mam trochę pojęcia o latino;)) to tak jakby ktoś chciał się czepiać:P) -
>Natana napisała:
>ladies latino jest świetne dla kobiet m.in dlatego,że
>mogą poczuć się kobieco i po jakimś czasie są
>pewniejsze siebie nie tylko na parkiecie, ale i w życiu
>codziennym - serdecznie polecam.
>(mówię ogolnie, a nie akurat o tym kursie, bo na niego nie
>chodzę, ale mam trochę pojęcia o latino;)) to tak jakby
>ktoś chciał się czepiać:P)
Nie będę się czepiał :)
Chociaż wiem, że na nasz kurs nie uczęszczałaś to nie sposób nie przynzać Ci racji. Niestety z racji płci nie mogę uczęszczać na ten kurs, ale powyższe opisy świadczą o tym, jak ten kurs niesamowicie rozwija - nie tylko tanecznie!
Mam nadzieję, że niedługo znajdą się tu wpisy pozostałych 79 kursantek :)
-
a s i a
Jedna z pozostałych 79 kursantek również bardzo zadowolona :)
Ps. kurs o niebo lepszy od kursu z tej samej kategorii w jednej z "renomowanych" szkół w centrum Wwy. -
klusia
-
Anonim
następna zadowolona kursantka:D To fakt Pani Jola wie co robi:D jest świetna:D -
Natana
>a s i a a écrit
>Ps. kurs o niebo lepszy od kursu z tej samej kategorii w
>jednej z "renomowanych" szkół w centrum Wwy.
tak naprawdę to wszystko zależy od instruktora :) -
>Natana napisała:
>>a s i a a écrit
>>Ps. kurs o niebo lepszy od kursu z tej samej kategorii w
>>jednej z "renomowanych" szkół w centrum Wwy.
>
>tak naprawdę to wszystko zależy od instruktora :)
Widocznie niektóre "renomowane" szkoły źle dobierają kadrę... ale to już ich problem :)
Zgadzam się z Twoim stwierdzeniem - instruktor jest sercem nauki tańca. -
Natana
-
-
>Natana napisała:
>albo stają się maszynkami do robienia pieniędzy.; ]
Nie ma nic złego w zarabianiu pieniędzy - ważne, by kupujący/klient otrzymał produkt którego oczekuje :)
Ale niech dalej wypowiadają się nasi kursanci na tym wątku... na rozmowy na ten temat zapraszam na znajomy na wątek lub na nowy na tym gronie: "Off-topic" -
Anonim
-
>♥Gosia Mazurek♥ napisała:
>dlaczego ja nie mieszkam w wawie...idę się powiesić:(
Głowa do góry... na pewno w okolicy są jakieś dobre kursy tańca... trzeba tylko dobrze poszukać... nic nie podają na tacy.
Jeśli nie ma to zapraszam do Wawy :) -
Anonim
DZIĘKUJĘ ALE NIE MAM CZASU NA DOJAZDY NIE MA ZA BARDZO TEGO CO MNIE INTERESUJE W OKOLICY.POZDRAWIAM:) -
Anonim
Kurs Ladies Latino jest super!!! Prowadząca przekazuje duuużo pozytywnej energii:) Mam nadzieję,że w przyszłym semestrze będzie możliwość kontynuacji:) Pozdrawiam:D -
Anonim
>.::MaZi::. napisał
>Nie ma nic złego w zarabianiu pieniędzy - ważne, by
>kupujący/klient otrzymał produkt którego oczekuje :)
dokładnie.
biznes is biznes; ) -
>Marta Pawłowska napisała:
>Kurs Ladies Latino jest super!!! Prowadząca przekazuje
>duuużo pozytywnej energii:) Mam nadzieję,że w przyszłym
>semestrze będzie możliwość kontynuacji:) Pozdrawiam:D
Pewnie, że bedzie ... zapisy ruszają już pod koniec tego lub na początku przyszłęgo tygodnia! A liczba miejsc ograniczona.