KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

gdzie Ci mężczyźni???
  • Iza;))

poszukuję partnera na taniec towarzyski na poziom B2(ponadpodstawowy:P) mam 18 lat i 170cm..
  • Iza;))

>@ldó$ka napisała:
    >gdzie Ci mężczyźni???

nie chce im się tańczyć..:p
  • Anonim

A my sie chyba znamy z poprzedniego semestru... :) poniedzialki u pani Basi na 18, prawda? :)
  • Iza;))

prawda, prawda:) fajnie było..- ja chce jeszcze raz!:P
  • Anonim

Ja tez :) ale cos kiepsko z tymi facetami.
  • Anonim

Ci faceci tańczą na wyższych poziomach, dziewczynki; )
  • Iza;))

no popatrz jakiego masz pecha.. takie fajne dziewczyny, a Ty na innym poziomie..:P:P:P
  • Anonim

>Dale Cooper napisał
    >Ci faceci tańczą na wyższych poziomach, dziewczynki; )

heh to chyba kwestia treningu i checi; P. Ch eci mamy a trenowac nie ma z kim; P
  • Anonim

Hej hej
    ale miłe koleżanki miejmy nadzieje ze jednak chetni sie znajdą wkońcu do początku kursu jeszcze troche czasu;))
  • .::MaZi::.

Na 99,9% czy to wolny mężczyzna czy też wolna kobieta "otrzymają" partnera - wystarczy się zapisać.
    Jeśli jednak znajdziecie go wcześniej na forum to napiszcie nam o tym :)
  • Marta.

Szukam partnera tt
    Mam 172cm, 19lat, warszawa
    tanczylam 6lat teraz mam od 2lat przerwe.
    szukam kogos z podstawami,
  • Micz on the beach

Poszukuję partnerki do tańca na poziomie S1 w szkole ROCKS w poniedziałek o 20 lub w niedziele o 17. Mam 180 cm wzrostu , jestem bezpośredni i chętny:) Naukę tańca traktuję jako bezpressyjną odskocznie od codzienności. Zapraszam:)
  • selenike

;) bardzo oryginalnie: poszukuję partnera do tańca;
    poziom B1 w szkole RoCks (poniedziałek 17-18:30)
    mam 21 lat i w porywach 160 cm (;
  • K

Hej:-)
    Pilnie szukam partnera, który chciałby ze mną tańczyć w grupie B1(początkująca) w poniedziałki 17:00-18:30 na ul. Jasielskiej 49/53

Mam 170 wzrostu. Chłopaki proszę znajdźcie się bo narazie nie mam z kim tanczyć!:-)
  • Chatka

Hej, szukam partnera na przyszłą niedzielę (16.11.) na 20:00 (ul. Nowowiejska) na zastępstwo. Tylko na te jedne zajęcia.

Jeśli któryś ze wspaniałych tańczących mężczyzn chciałby i mógłby, to bardzo proszę o kontakt na priv :)
  • Anonim

A może jakaś Pani, miałaby ochotę potańczyć dzisiaj o 17.00 w grupie S1, moja partnerka się niestety rozchorowała :/
  • Marta.

Szukam Partnera TT, który ma już opanowane podstawy.

Ja: 19lat, 173cm. Poziom E
  • Anonim

szukam partnera do TT
    mam 170 cm
  • julcia

poszukuje partnera do TT
    wiek 14-17
    wzrost od 167cm
    warszawa
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)