-
Anonim
-
Iza;))
poszukuję partnera na taniec towarzyski na poziom B2(ponadpodstawowy:P) mam 18 lat i 170cm.. -
Iza;))
>@ldó$ka napisała:
>gdzie Ci mężczyźni???
nie chce im się tańczyć..:p -
-
Anonim
A my sie chyba znamy z poprzedniego semestru... :) poniedzialki u pani Basi na 18, prawda? :) -
Iza;))
-
Anonim
-
Anonim
-
Iza;))
no popatrz jakiego masz pecha.. takie fajne dziewczyny, a Ty na innym poziomie..:P:P:P -
Anonim
>Dale Cooper napisał
>Ci faceci tańczą na wyższych poziomach, dziewczynki; )
heh to chyba kwestia treningu i checi; P. Ch eci mamy a trenowac nie ma z kim; P -
Anonim
Hej hej
ale miłe koleżanki miejmy nadzieje ze jednak chetni sie znajdą wkońcu do początku kursu jeszcze troche czasu;)) -
Na 99,9% czy to wolny mężczyzna czy też wolna kobieta "otrzymają" partnera - wystarczy się zapisać.
Jeśli jednak znajdziecie go wcześniej na forum to napiszcie nam o tym :) -
Marta.
Szukam partnera tt
Mam 172cm, 19lat, warszawa
tanczylam 6lat teraz mam od 2lat przerwe.
szukam kogos z podstawami, -
Micz on the beach
Poszukuję partnerki do tańca na poziomie S1 w szkole ROCKS w poniedziałek o 20 lub w niedziele o 17. Mam 180 cm wzrostu , jestem bezpośredni i chętny:) Naukę tańca traktuję jako bezpressyjną odskocznie od codzienności. Zapraszam:) -
-
selenike
;) bardzo oryginalnie: poszukuję partnera do tańca;
poziom B1 w szkole RoCks (poniedziałek 17-18:30)
mam 21 lat i w porywach 160 cm (; -
K
Hej:-)
Pilnie szukam partnera, który chciałby ze mną tańczyć w grupie B1(początkująca) w poniedziałki 17:00-18:30 na ul. Jasielskiej 49/53
Mam 170 wzrostu. Chłopaki proszę znajdźcie się bo narazie nie mam z kim tanczyć!:-)
-
Chatka
Hej, szukam partnera na przyszłą niedzielę (16.11.) na 20:00 (ul. Nowowiejska) na zastępstwo. Tylko na te jedne zajęcia.
Jeśli któryś ze wspaniałych tańczących mężczyzn chciałby i mógłby, to bardzo proszę o kontakt na priv :) -
Anonim
A może jakaś Pani, miałaby ochotę potańczyć dzisiaj o 17.00 w grupie S1, moja partnerka się niestety rozchorowała :/ -
Marta.
Szukam Partnera TT, który ma już opanowane podstawy.
Ja: 19lat, 173cm. Poziom E -
Anonim
-
julcia