-
Dorka
-
>Dorka napisała:
>A gdzie mają :)
Mają, mają... więcej informacji napiszę Tobie na priv. -
Niuniusia
-
-
Guśka:D
-
Zireael
Potrzebuje od poniedziałku partnera do gr. turniejowej- ważne by miał zapał i chęci:) pilne!!! -
Tygrys
Szukam partnerki do tańca towarzyskiego (rock'n'roll też może być po przypomnieniu sobie figur). Mam 179 cm i chyba należę do wysportowanych "tygrysków". Interesuje mnie codzienne trenowanie (ewentualnie: prawie codziennie) i przy mniej wyczerpującym treningu nawet 3 godziny, ale jeśli partnerka nie może - zrozumiała sprawa, że krócej. Tańczę na złocie w "Rivierze". Ponieważ opłacone mam kursy, to nie mam kasy na kolejne, więc poponuję spotkania pozakursowe. Troszkę mam zaległości, miesiąc w kwietniu chorowałem. Zaczynam myślec o turnieju, ale najpierw musze pocwiczyc z nową partnerką, więc czekam partnerko aż się zgłosisz :) -
Dorota
Heeej!Szukam partnera do tańca towarzyskiego w Warszawie. Wcześniej tańczyłam 1,5 roku nowoczesny , pół roku towarzyski i pół roku hip-hop jednak od września chciałabym wrócić do towarzyskiego:) -
Aś
Ja też szukam :) - 28.05 (środa) 18.30 TT1 Partnera na jedne zajęcia. Mój obecny zwiał; ) , ale nie przedemną; )) na tydzień do Hanoweru
Nie bardzo jest je jak odrobić, więc jeśli ktoś ma ochotę potańczyć, to proszę o @ -
Robaczek
i tak właśnie znalazłam się w sytuacji kryzysowej, gdyż mój partner skręcił kostkę.. więc jeśli jakiś miły pan miałby ochotę ze mną potańczyć jutro (28.05) o godz. 20.00 w grupie S1 to proszę o informacje..
(inscrutable@o2.pl) -
kasia
Witam,
od pół roku ćwiczę taniec towarzyski. Mam 22 lata, 165 cm wzrostu, szczupła sylwetka. Poszukuję partnera na obóz, który odbędzie się w sierpniu. Mój dotychczasowy partner z kursu nie może pojechać.
Kto ze mną pojedzie....? -
Pewnie wiele osób, tylko są nieśmiali i nie chcą się przyznać - no śmiało panowie! :)
Ps. Mam nadzieję, że poprzedni partner jest cały i zdrowy... stwierdzenie, że "nie może pojechać" nie jest jednoznaczne :) -
kasia
Ach, ta nieśmiałość...
Poprzedni partner ma się dobrze, tylko nie dostał urlopu w tym terminie:( -
Grzesiek
szukam partnerki do tanca, pol roku tanczylem towarzyski, mniej więcej tyle samo salse, wiek 21 lat, wzrost: 180 cm,zainteresowane osoby prosze o kontakt na priv lub gg:6704871:) -
-
julcia
szukam partnera do tańca towarzyskiego
mam 14 lat
mieszkam i tańczę w warszawie (2 lata),
mam około 166 cm wzrostu i chciałabym aby partner był
mojego wzrostu lub wyższy i miał od 14- 17 lat:
chętni niech piszą na priv -
Garam masala
A ja tez szukam parntera do tańca tylko myśle o zajeciach na Uniwersytecie Warszawskim i nie mam z kim :/ Mam 20 lat, 163, szczupła, miła (zwykle; p )
Serdecznie zapraszam na priv; ) -
Skrzacik :)
Howgh! :) Partner pilnie poszukiwany do tańca na kursie wprowadzającym. Ja już troche tańczyłam ale na tyle by miec ogólne pojęcie o latino i standardzie. Tak czy siak planuję się tańcem zająć na poważnie :))
Mam 21 latek, 160 cm wzrostu, dużo poczucia humoru i zapału do długich i ciężkich treningów! :) Chętnych zapraszam na priv. Czołem! :) -
Zapraszamy do zapisów na nasze kursy - już w PIĄTEK ruszają zapisy.
W ramach naszych kursów znajdujemy partnerów tanecznych - dla każdego!
-
mimiś
To w takim razie ja poproszę tego towaru deficytowego,co się zwie "partner" w ilości sztuk jeden:) mam 18 lat,160 cm. wzrostu i chciałabym iść na poziom średniozaawansowany do Rocksa:) -
♥ Anusia ♥
Szukam partnera do TT :) Chce tanczyc turniejowo :) Trenuje od 3 lat :) 160cm + 7 obcasu czyli 167 cm wzrostu; ) W gre wchodzi tylko Warszawa :)
Pozdrawiam :):* -
Anonim
to sie przyłączam do powyższych,
157 cm
22 lata
za soba 1 sem w Rocks'ach na TT, chetnie rozpoczne kolejny.
poziom:najchetniej B2 ale moge pojsc powtarzac B1.