KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dorka

A gdzie mają :)
  • .::MaZi::.

>Dorka napisała:
    >A gdzie mają :)

Mają, mają... więcej informacji napiszę Tobie na priv.
  • Niuniusia

a ja nadal szukam partnera do tanca towarzyskiego
  • Guśka:D

i ja też szukam... :)
  • Zireael

Potrzebuje od poniedziałku partnera do gr. turniejowej- ważne by miał zapał i chęci:) pilne!!!
  • Tygrys

Szukam partnerki do tańca towarzyskiego (rock'n'roll też może być po przypomnieniu sobie figur). Mam 179 cm i chyba należę do wysportowanych "tygrysków". Interesuje mnie codzienne trenowanie (ewentualnie: prawie codziennie) i przy mniej wyczerpującym treningu nawet 3 godziny, ale jeśli partnerka nie może - zrozumiała sprawa, że krócej. Tańczę na złocie w "Rivierze". Ponieważ opłacone mam kursy, to nie mam kasy na kolejne, więc poponuję spotkania pozakursowe. Troszkę mam zaległości, miesiąc w kwietniu chorowałem. Zaczynam myślec o turnieju, ale najpierw musze pocwiczyc z nową partnerką, więc czekam partnerko aż się zgłosisz :)
  • Dorota

Heeej!Szukam partnera do tańca towarzyskiego w Warszawie. Wcześniej tańczyłam 1,5 roku nowoczesny , pół roku towarzyski i pół roku hip-hop jednak od września chciałabym wrócić do towarzyskiego:)
  • Ja też szukam :) - 28.05 (środa) 18.30 TT1 Partnera na jedne zajęcia. Mój obecny zwiał; ) , ale nie przedemną; )) na tydzień do Hanoweru
    Nie bardzo jest je jak odrobić, więc jeśli ktoś ma ochotę potańczyć, to proszę o @
  • Robaczek

i tak właśnie znalazłam się w sytuacji kryzysowej, gdyż mój partner skręcił kostkę.. więc jeśli jakiś miły pan miałby ochotę ze mną potańczyć jutro (28.05) o godz. 20.00 w grupie S1 to proszę o informacje..
    (inscrutable@o2.pl)
  • kasia

Witam,
    od pół roku ćwiczę taniec towarzyski. Mam 22 lata, 165 cm wzrostu, szczupła sylwetka. Poszukuję partnera na obóz, który odbędzie się w sierpniu. Mój dotychczasowy partner z kursu nie może pojechać.
    Kto ze mną pojedzie....?

Pewnie wiele osób, tylko są nieśmiali i nie chcą się przyznać - no śmiało panowie! :)

Ps. Mam nadzieję, że poprzedni partner jest cały i zdrowy... stwierdzenie, że "nie może pojechać" nie jest jednoznaczne :)
  • kasia

Ach, ta nieśmiałość...

Poprzedni partner ma się dobrze, tylko nie dostał urlopu w tym terminie:(
  • Grzesiek

szukam partnerki do tanca, pol roku tanczylem towarzyski, mniej więcej tyle samo salse, wiek 21 lat, wzrost: 180 cm,zainteresowane osoby prosze o kontakt na priv lub gg:6704871:)
  • julcia

szukam partnera do tańca towarzyskiego
    mam 14 lat
    mieszkam i tańczę w warszawie (2 lata),
    mam około 166 cm wzrostu i chciałabym aby partner był
    mojego wzrostu lub wyższy i miał od 14- 17 lat:
    chętni niech piszą na priv
  • Garam masala

A ja tez szukam parntera do tańca tylko myśle o zajeciach na Uniwersytecie Warszawskim i nie mam z kim :/ Mam 20 lat, 163, szczupła, miła (zwykle; p )
    Serdecznie zapraszam na priv; )
  • Skrzacik :)

Howgh! :) Partner pilnie poszukiwany do tańca na kursie wprowadzającym. Ja już troche tańczyłam ale na tyle by miec ogólne pojęcie o latino i standardzie. Tak czy siak planuję się tańcem zająć na poważnie :))

Mam 21 latek, 160 cm wzrostu, dużo poczucia humoru i zapału do długich i ciężkich treningów! :) Chętnych zapraszam na priv. Czołem! :)

Zapraszamy do zapisów na nasze kursy - już w PIĄTEK ruszają zapisy.

W ramach naszych kursów znajdujemy partnerów tanecznych - dla każdego!

• mimiś

To w takim razie ja poproszę tego towaru deficytowego,co się zwie "partner" w ilości sztuk jeden:) mam 18 lat,160 cm. wzrostu i chciałabym iść na poziom średniozaawansowany do Rocksa:)
  • ♥ Anusia ♥

Szukam partnera do TT :) Chce tanczyc turniejowo :) Trenuje od 3 lat :) 160cm + 7 obcasu czyli 167 cm wzrostu; ) W gre wchodzi tylko Warszawa :)
    Pozdrawiam :):*
  • Anonim

to sie przyłączam do powyższych,
    157 cm
    22 lata
    za soba 1 sem w Rocks'ach na TT, chetnie rozpoczne kolejny.
    poziom:najchetniej B2 ale moge pojsc powtarzac B1.
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)