KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Robaczek

to i ja się dołączę..
    nazywam się Marta, mam 18 lat, 165cm wzrostu i od 5 lat trenuję taniec nowoczesny i jazz. Co nie co wiem również o klasyce i ukończyłam kurs podstawowy tt w Rivierze w zeszłym semestrze zimowym.
    Jestem bardzo ambitna, zdeterminowana, raczej szybko się uczę i wciąż marzę o tym, by trenować. Nie po prostu uczyć się tańca, ale trenować, z partnerem na moim, bądź - marzenia - wyższym poziomie (a postarałabym się jak najszybciej nadrobić zaległości).
    Może tym razem się uda..
    e-mail: inscrutable@o2.pl
  • rakieta

To i ja..; ] Jakąś tam styczność z tańcem miałam, ale jeśli chodzi o TT napewno zacznę naukę od podstaw.. 16 lat, 169 cm wzrostu, Warszawa... hę?; >
  • Anonim

Cześć :) Mam na imię Marta, mam 19 lat i 160cm wzrostu - Warszawa.
    Szukam partnera do TT. Podstawy tańca towarzyskiego mam, ale mogę zacząć od nowa.
    Kontakt na priv.
  • Anonim

Widzę, że partnerów jak na lekarstwo... aż sie boję dopisać do listy...; )
  • .::MaZi::.

>Małgośka mówią mi napisała:
    >Widzę, że partnerów jak na lekarstwo... aż sie boję
    >dopisać do listy...; )

A tu muszę koleżankę zaskoczyć... jak dotychczas zapisało się więcej wolnych partnerów niż partnerek! :)
    Można by rzec, że sytuacja anormalna, a jednak :)
  • Gosia

po prostu wreszcie faceci, jak to sie mowi - przyszli po rozum do glowy i to im się chwali :)
  • Anonim

Za dużo dziewczyn z fajnymi fotkami wyraziło swoje zainteresowanie kursem.. Nikt nie lubi zapisywania się 'w ciemno'; )
  • przemek1108

hmm ponawiam ogloszenie...
    mam 18lat 170cm wzrostu. poszukuje partnerki na poziom B2.
    szukam raczej nizszej partnerki.
  • Pani Zarazy

Witam, właśnie dziś czytając to grono stwierdziłam, że chciałabym wrócić do towarzyskiego po prawie dwuletniej przerwie:). Tańczyłam trzy lata, więc pewnie byłby to poziom B2 albo S1. Mam 168 cm wzrostu bez butów. Szukam partnera, z którym będę mogła wrócić do formy i jeszcze zawojować parkiet na jakimś turnieju;).
  • Anonim

przyszła kolej i na mnie; )...
    Szukam kogoś na poziom B1, TT, niedziele godzina 19...
    Mam 21 lat, 172 cm wzrostu.
    Nigdy nie tańczyłam, ale jakieś poczucie rytmu powinno być: rytmika w szkole muzycznej zaliczona na 5 :]
  • Borys

tyle co widziałem na stronie Rocks dziewczyny nie maja partnerów wiec chłopaki do dzieła sapisywac sie pozdro dla wszystkich uczestników kursu do zobaczyska :P
  • za mgłą

popieram chłopaki zapisywać sie bo czekam na partnera; )
  • Niuniusia

siema poszukuje partnera do tanca towarzyskiego z okolic warszawy tancze szesc lat z mala przerwa partner powinien miec jakies 15, 16 latek i nie byc zawysoki....chlopaki zglaszajcie sie to moje gg 4510449 piszcie prosze
  • Dorka

Szukam energicznego, sympatycznego, pracowitego partnera z Warszawy lub okolic do tańca towarzyskiego turniejowego dla córki. Asia ma 14 lat (skończy w sierpniu), 153 cm (w butach tanecznych plus 5 cm), klasę D.
  • Carioca

szukam partnerki do tanca (tt, rock), z fantazją, najlepiej jednak nie od zera - Warszawa...jesli ktos sie znajdzie, to bardzo prosze pisac bezposrednio :-)
  • Niuniusia

a wiec ponawiam ... poszukuje partenar do tt z ookolic wawy moze miec do 18 latek i miec ok. 170 cm wzrostu ze wzgledu na to ze ja nie jestem wysoka prosze piszcie chlopcy:) moje gg 4510449 pozdrawiam
  • .::MaZi::.

Osoby, które zapisały się do nas na kursy... na pewno nie pożałują.... zwłaszcza Panie, które otrzymają parterta... liczę na komenatrz zwrotny po 1-wszych zajęciach od Pań i Panów, co zostali sprowani.

Połamania nóg! :)
  • za mgłą

też jestem ciekawa jak to parowanie wyjdzie; )
  • Anonim

dzis pierwsze spotkanie organizacyjne - powodzonka;)wszystkim;)
  • Madeleine

słuchajcie od której strony wchodzimy do CRS? od Waryńskiego czy Armii Ludowej?
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)