-
Wątek ten ma pomóc w znalezieniu partnera/partnerki do naszego ulubionej pasji jaką jest taniec. Zapraszam :)
-
Zapomniałem dopisać - to ja postaram się Wam znaleść partnera.
Wasza praca polega tylko na wpisaniu się na tym wątku.
Ostrzegam - mam w tym już spore doświadczenie :) -
magdalena
Nom..........to ja szukam partnera!!!!!!!! Szukam partnera (jak z resztą większość dziewczyn; P) do TT. Wiek najlepiej ok. 10 - 13 lat. Tańczyłam i nadal tańczę, a w szczególności Taniec nowoczesny chociaż towarzyski tez lecz mniej. Więc traz chcę zacząć na poważnie no i oczywiścię potrzebuję partnera . Oczywiście z WARSZAWY!!!!!!! -
Anonim
tancze 2 lata i chce partnera z doswiatczeniem !
164 bez obcasa
14 lat
warszawa najlepiej blisko łomianek!! -
-
oh Karol!
Hm.. Poszukuje partnera 14-16 lat 172 cm( conajmniej bez obcasa) Ja osobisxcie tancze półtora roku ale nie wymagam tego od partnera bo przecież wszystkiego sie da nauczyc wazne aby był chetny do pracy nie zawsze lekkiej (warszawa ochota, mokotów,centrum) -
Wiola; )
Siema mam na imie wiola .szukam partnera niemam zadne klasy :/ tancze dosc dlugo jestem gotowa na Ciezka prace i duuuzo treningow :) -
Wiola; )
wlasnie...zapomnialam dodac ...:P z warszawy lub okolic :) mam 17 lat wiek. tez kiedys zajmowalam sie tancem nowoczesnym ale jednak towarzyski ma cos w sobie :) pozdrawiam :* -
Anonim
hmmm no więc ja już się zapisywalam ogólnie ale dopisze się do wątku :)
Marlena Nieskurska,
taniec towrzyski - poziom początkujący
165 cm wzrostu, 20 lat
:) -
Zapomniałem dodać na początku...
Aby łatwiej było mi szukać partnerów tanecznych dla Was muszę wszystkie informacje o Was mieć w bazie danych.
W związku z typ proszę o wysyłanie danych na maila: taniec_rocks@tlen.pl wpisując w temacie: "Szukam partnera tanecznego".
W treści wiadomości proszę zawrzeć wszystkie poniższe informacje:
------------------------------ ------------------------------ --------------------
- Imię:
- Nazwisko:
- Email:
- Nr tel.:
- Wzrost :
- Rok urodzenia :
- Poziom taneczny: < tutaj można się odrobinę rozpisać, jeśli ktoś już
gdzieś uczęszczał na kursy tańca>
"Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu do celów związanych z kursem tańca, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych dnia 29.08.1997 r. Dz. U. z 1997r. Nr133, poz. 883)"
Dzięki temu łatwiej mi będzie operować danymi. Wiem, że już kilka osób wpisało podobne dane w tym wątku, ale proszę o wysłanie je zgodnie z tą instrukcją.
Oczywiście nadal wpisujcie się również w tym wątku. -
Catherine
Mam 15 lat od 5 lat tańczę nowoczesny próbowałam towarzyski ale nie znalazłam partnera więc teraz chętnie jak bym znalazła partnera zapisała bym się do jakiegoś klubu obetnie gdzie tylko żeby było w wawie mam 172 cm wzrostu :) -
= BASIA =
to moze mi jeszcze uda sie znalezc partnera... :D
20 lat, 170 cm, B/B, 3 lata nie tancze towarzyskiego, ale mam za soba hh i nowoczesny. -
>= BASIA = napisała:
>to moze mi jeszcze uda sie znalezc partnera... :D
>20 lat, 170 cm, B/B, 3 lata nie tancze towarzyskiego, ale
>mam za soba hh i nowoczesny.
Postaramy się :) -
Pablo
Mam 21 latek, 176 wzrostu:) Taczylem troooszeczke taniec towarzyski jak i nowoczesny:) Chcialbym rozpoczac kurs od podstaw w styczniu:) Poszukiwana partnerka:) -
....
Witam, szukam energicznej partnerki w wieku od 19 lat do TT - g. początkująca. Mam 21 lat, 183 cm wzrostu i zielone oczęta. Terminy do uzgodnienia. Odpowiadam tylko na priv. Fotek nie wysyłam - nie wysilać się :-) Tańczyłem kiedyś w Rivierze. -
Panna Agnieszka
Szukam partnera tanecznego na kurs od stycznia.
Moj wiek: 19 l.
wzrost okolo 170 cm
kurs od podstaw
miła, energiczna :-)
Pomóżcie !;p -
Anonim
- Imię: Daria
- Nazwisko: Korczak
- Email: daria.korczak@buziaczek.pl
- Wzrost : 169 cm
- Rok urodzenia : 1992
- Poziom taneczny: uczęszczałam na kurs TT przez rok, ale mogę zacząć od początku -
Kasieńka
Ja również poszukuję:)
Kasia lat 23, 170 wzrostu,
Poziom taneczny: 1,5 roku troszkę na kursach i troszkę w klubie tanecznym.
Partner chętny do tańca turniejowego. -
Agnieszka
A jaki taniec Cię interesuje?
Mam 167wzrostu. Ostatnio tańcze salsę liniową i bardzo mnie interesuje salsa kubańska , chciałabym w styczniu zacząć kurs od poczatku więc szukam partnera:) -
Ann!
ja rowniez poszukuje partnera do TT mam 15 lat wiec tak mniej wiecej w moim wieku 14-16 lat mieszkam w konstancinie i tam tez uczeszczam na zjecia TT (dopiero 1,5 roku , może byc partner początkujący,ważne zeby lubil tanczyć i był mniej wiecej tego samego wzrostu co ja czyli tak 170cm . -
Iwcia
Niestety tez musze sie wpisac. znow szukam:
imie: Iwonka
miejsce zamieszkania i treningow: warszawa
wzrost: 173 bez obcasów
doswiadczenie taneczne : 3 semestry (1.5 roku) w szkole tanca riviera.
partner odpowiednio wyzszy;)
chcialabym tanczyc turniejowo (oczywiscie nie od razu) :)
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne