Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .::MaZi::.

• 29/11/2007 12:52
    Wątek ten ma pomóc w znalezieniu partnera/partnerki do naszego ulubionej pasji jaką jest taniec. Zapraszam :)

• 14/12/2007 12:57
    Zapomniałem dopisać - to ja postaram się Wam znaleść partnera.
    Wasza praca polega tylko na wpisaniu się na tym wątku.
    Ostrzegam - mam w tym już spore doświadczenie :)
  • magda mango

• 14/12/2007 20:30
    Nom..........to ja szukam partnera!!!!!!!! Szukam partnera (jak z resztą większość dziewczyn; P) do TT. Wiek najlepiej ok. 10 - 13 lat. Tańczyłam i nadal tańczę, a w szczególności Taniec nowoczesny chociaż towarzyski tez lecz mniej. Więc traz chcę zacząć na poważnie no i oczywiścię potrzebuję partnera . Oczywiście z WARSZAWY!!!!!!!
  • koń?

• 16/12/2007 12:27
    tancze 2 lata i chce partnera z doswiatczeniem !
    164 bez obcasa
    14 lat
    warszawa najlepiej blisko łomianek!!
  • Marysia!

• 16/12/2007 12:50
    Hm.. Poszukuje partnera 14-16 lat 172 cm( conajmniej bez obcasa) Ja osobisxcie tancze półtora roku ale nie wymagam tego od partnera bo przecież wszystkiego sie da nauczyc wazne aby był chetny do pracy nie zawsze lekkiej (warszawa ochota, mokotów,centrum)
  • Wiola; )

• 16/12/2007 12:52
    Siema mam na imie wiola .szukam partnera niemam zadne klasy :/ tancze dosc dlugo jestem gotowa na Ciezka prace i duuuzo treningow :)
  • Wiola; )

• 16/12/2007 12:55
    wlasnie...zapomnialam dodac ...:P z warszawy lub okolic :) mam 17 lat wiek. tez kiedys zajmowalam sie tancem nowoczesnym ale jednak towarzyski ma cos w sobie :) pozdrawiam :*
  • Marlenka

• 16/12/2007 21:37
    hmmm no więc ja już się zapisywalam ogólnie ale dopisze się do wątku :)
    Marlena Nieskurska,
    taniec towrzyski - poziom początkujący
    165 cm wzrostu, 20 lat
    :)

• 20/12/2007 01:13
    Zapomniałem dodać na początku...

Aby łatwiej było mi szukać partnerów tanecznych dla Was muszę wszystkie informacje o Was mieć w bazie danych.
    W związku z typ proszę o wysyłanie danych na maila: taniec_rocks@tlen.pl wpisując w temacie: "Szukam partnera tanecznego".

W treści wiadomości proszę zawrzeć wszystkie poniższe informacje:
    ------------------------------ ------------------------------ --------------------

- Imię:
    - Nazwisko:
    - Email:
    - Nr tel.:
    - Wzrost :
    - Rok urodzenia :
    - Poziom taneczny: < tutaj można się odrobinę rozpisać, jeśli ktoś już
    gdzieś uczęszczał na kursy tańca>

"Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu do celów związanych z kursem tańca, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych dnia 29.08.1997 r. Dz. U. z 1997r. Nr133, poz. 883)"

Dzięki temu łatwiej mi będzie operować danymi. Wiem, że już kilka osób wpisało podobne dane w tym wątku, ale proszę o wysłanie je zgodnie z tą instrukcją.

Oczywiście nadal wpisujcie się również w tym wątku.
  • Catherine

• 20/12/2007 17:13
    Mam 15 lat od 5 lat tańczę nowoczesny próbowałam towarzyski ale nie znalazłam partnera więc teraz chętnie jak bym znalazła partnera zapisała bym się do jakiegoś klubu obetnie gdzie tylko żeby było w wawie mam 172 cm wzrostu :)
  • = BASIA =

• 21/12/2007 08:56
    to moze mi jeszcze uda sie znalezc partnera... :D
    20 lat, 170 cm, B/B, 3 lata nie tancze towarzyskiego, ale mam za soba hh i nowoczesny.

• 25/12/2007 18:25
    >= BASIA = napisała:
    >to moze mi jeszcze uda sie znalezc partnera... :D
    >20 lat, 170 cm, B/B, 3 lata nie tancze towarzyskiego, ale
    >mam za soba hh i nowoczesny.

Postaramy się :)
  • Pablo

• 26/12/2007 22:00
    Mam 21 latek, 176 wzrostu:) Taczylem troooszeczke taniec towarzyski jak i nowoczesny:) Chcialbym rozpoczac kurs od podstaw w styczniu:) Poszukiwana partnerka:)
  • ....

• 28/12/2007 16:05
    Witam, szukam energicznej partnerki w wieku od 19 lat do TT - g. początkująca. Mam 21 lat, 183 cm wzrostu i zielone oczęta. Terminy do uzgodnienia. Odpowiadam tylko na priv. Fotek nie wysyłam - nie wysilać się :-) Tańczyłem kiedyś w Rivierze.
  • Panna Agnieszka

• 31/12/2007 00:30
    Szukam partnera tanecznego na kurs od stycznia.
    Moj wiek: 19 l.
    wzrost okolo 170 cm
    kurs od podstaw
    miła, energiczna :-)
    Pomóżcie !;p
  • D.

• 04/01/2008 00:10
    - Imię: Daria
    - Nazwisko: Korczak
    - Email: daria.korczak@buziaczek.pl
    - Wzrost : 169 cm
    - Rok urodzenia : 1992
    - Poziom taneczny: uczęszczałam na kurs TT przez rok, ale mogę zacząć od początku
  • Kasieńka

• 04/01/2008 09:44
    Ja również poszukuję:)
    Kasia lat 23, 170 wzrostu,
    Poziom taneczny: 1,5 roku troszkę na kursach i troszkę w klubie tanecznym.
    Partner chętny do tańca turniejowego.
  • Agnieszka

• 04/01/2008 11:24
    A jaki taniec Cię interesuje?

Mam 167wzrostu. Ostatnio tańcze salsę liniową i bardzo mnie interesuje salsa kubańska , chciałabym w styczniu zacząć kurs od poczatku więc szukam partnera:)
  • Ann!

• 04/01/2008 19:47
    ja rowniez poszukuje partnera do TT mam 15 lat wiec tak mniej wiecej w moim wieku 14-16 lat mieszkam w konstancinie i tam tez uczeszczam na zjecia TT (dopiero 1,5 roku , może byc partner początkujący,ważne zeby lubil tanczyć i był mniej wiecej tego samego wzrostu co ja czyli tak 170cm .
  • Iwcia

• 04/01/2008 20:22
    Niestety tez musze sie wpisac. znow szukam:

imie: Iwonka
    miejsce zamieszkania i treningow: warszawa
    wzrost: 173 bez obcasów
    doswiadczenie taneczne : 3 semestry (1.5 roku) w szkole tanca riviera.

partner odpowiednio wyzszy;)
    chcialabym tanczyc turniejowo (oczywiscie nie od razu) :)

• 04/01/2008 22:37
    Chciałem tylko przypomnieć, że oprócz zamieszczenia ogłoszenia w tym wątku należy wysłać te informację na maila zgodnie z tym co napisałem w początkowych postach w tym wątku.

Mam nadzieję, że przekazałem to w miarę czytelnie :)
  • Iwcia

• 04/01/2008 23:00
    tak tak,bylo czytelnie:0

:) ja to tak z biegu napisalam wiec mailem zajme sie pozniej. pozdrawiam:)
  • grecik

• 04/01/2008 23:42
    GRETA GRETKA GRETUŚKA czyli ja :p szukam partnera:P
    * 171cm wzrostu
    17 lat
    tańczę od małego od nowoczesnego po hip hop
    moi rodzice jednak spotkali się na parkiecie w tańcu towarzyskim, i sądzę ze teraz czas na mnie!!!!
    klasy brak, ale nauczona jestem cięzkiej pracy
    a zreszta tanciec płynie we mnie i jestem gotowa poświecic wszystko!!:D:D
    szukam pracowitego i ambitnego partnera:)
  • agata

• 05/01/2008 18:57
    ja tez szukam partnera do TT;p
    mam 163,5 cm
    16 i 1/2 lat
    mieszkam w Białymstoku
    niestety nie mam żadnej klasy chociaż tańczyłam kiedyś trzy lata TT
  • >>>Aniaaaa<<<

• 08/01/2008 13:02
    i ja szukam partnera, nie mam co prawda zadnej klasy ale w tncu czuje sie jak ryba w wodzie, podstawy standardu i laciny mam dlatego tez chcialabym zaczac troszke wyzej niz od podstaw, faecci z poczuciem rytmu na Was licze,
    20 lat, 163 ,warszawa pozdawiam
  • Borys

• 10/01/2008 02:16
    witam witam ja tez poszukuję partnerki choc organizator zapewnił mnie ze kogos znajdzie moze byc fajny ubaw i dobra nauka a tak apropo tu chyba wszystcy z wawy tak dla informacji mój wzrost 170 student PW
  • Iza;))

• 10/01/2008 23:25
    mam 17 lat, 170cm i tańczyłam towarzyski przez jakieś... trzy miesiące;p ale chętnie zacznę naukę od podstaw:)
  • Olimpia...

• 11/01/2008 11:13
    mam 25 lat.. i 179 cm wzrostu. Jako dziecko tańczyłam tańce towarzyskie, zatem wolałabym kurs zacząc od początku :) 2 lata baletu.. w szkole średniej.
    Szukam wysokiego, przystojnego i ambitnego partnera.. bo mam zamiar związać się z tańcem na dłużej. kto wie może nawet turniejowo....:)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życze powodzenia w poszukiwaniach
  • Gregorio

• 11/01/2008 17:14
    Szukam partnerki z Warszawy lub okolic do tańca towarzyskiego. Sam jestem z Konstancin-Jeziorna więc szukam kogoś z rejonów pomiędzy K-J a Warszawa, czyli z dzielnic Wilanów, Mokotów, Ochota, Centrum. Nie jestem z Warszawy, ale większość dnia przebywam w niej.

Mam 16 lat, 180-182cm (skala błędu) wzrostu. Nie mam żadnej kategorii, grupa początkująca. Kiedyś ćwiczyłem przez pół roku TT. Od 6 lat należę do zespołu ludowego. Tak więc mam wyćwiczone poczucie rytmu oraz koordynacje ruchową, co powinno mi porządnie pomóc w poznawaniu nowych kroków.

Szkoła tańca do uzgodnienia. Terminy zajęć odpadają w poniedziałek i we wtorek (w najgorszym wypadku coś wymyślę). Natomiast pozostałe dni w porządku. Tylko do ustalenia godzinny.

Pozdrawiam
  • Krzysiek.

• 12/01/2008 15:54
    mam 21 lat, nie tanczylem nic w zadnej szkole, tyle co wiadomo na imprezach... 187wzrostu, szukam partnerki.
    Chcialbym zaczynac od początku, taniec towarzyski, czy nowoczesny.

• 13/01/2008 22:30
    >-- -- napisał
    >mam 21 lat, nie tanczylem nic w zadnej szkole, tyle co
    >wiadomo na imprezach... 187wzrostu, szukam partnerki.
    >Chcialbym zaczynac od początku, taniec towarzyski, czy
    >nowoczesny.

Miło by było, abym otrzymał te dane oraz inne niezbędne w mailu, zgodnie z opisem w poćżatkowych postach tego wątku :)

Pozdrawiam.
  • Marta.

• 15/01/2008 00:33
    Witam.
    Mam na imię Marta, 172cm wzrostu.
    Kiedyś tańczyłam 6lat miałam mklasę C w la/st, potem lekka kontuzja i przerwa.Teraz znów tańczę od rzeszło 2 lat. Mój partner z przyczyn rodzinnych musiał zrezygnować z tańca, więc jestem zmuszona znaleść kogoś innego:(
    A więc: Pilnie poszukuję ambitnego partnera, który ma już podstawy, nie zaczynam kusów dla początkujących itd.
    Wszelkie wiadomości na priv.
    Pozdrawiam
  • Ola

• 16/01/2008 00:39
    PARTNER PILNIE POSZUKIWANY!:)

Jestem Ola, mam 23 lata, 172 cm wzrostu. Tańczyłam kiedyś, ale to było baaardzo dawno temu (jeszcze w podstawówce). Pamiętam wprawdzie podstawowe kroki kilku tańców, ale raczej będę zapisywać się na kurs dla początkujących, żeby sobie wszystko przypomnieć. Właśnie - kiedy ruszają zapisy na semestr letni??

Pozdrawiam wszystkich zakręconych na punkcie tańca;)
  • Aneczka

• 17/01/2008 13:41
    Szukam partnera już pół roku bezskutecznie,więc nie wiem, skąd organizator weźmie tylu partnerów przy tak dużej ilości poszukujących partnerek....Dla świętego spokoju moge sie zgłosić,Ania,158cm,22lata,tańc zyłam 2 semestry w Egurolla Dance Studio, 1 semestr w Rivierze na poziomie złoto, więc interesuje mnie poziom wyższy niż podstawowy.

• 17/01/2008 14:46
    >Aneczka napisała:
    >Szukam partnera już pół roku bezskutecznie,więc nie
    >wiem, skąd organizator weźmie tylu partnerów przy tak
    >dużej ilości poszukujących partnerek....

Nie obiecywałem, że uda mi się znaleźć parterów tanecznych(mężczyzn lub kobiet) dla wszystkich osób. Jeśli chodzi o panów to chciałbym przypomnieć, że na kurs w poprzednim semestrze, kurs sylwestrowy oraz karnawałowy zgłosiło się więcej wolnych panów.
    Z powodu braku partnerek oraz mniej dogondego terminu kurs karnawałowy nie został uruchomiony.

Pozdrawiam sedecznie.
  • ...czekam na siebie...

• 21/01/2008 22:56
    Szukam partnera na kurs B2 (dawny p. srebrny).
    Wzrost 156cm :-) Wiek - 21lat.
  • Iza;))

• 22/01/2008 07:47
    szukam partnera na kurs B1(początkujący) w poniedziałki o 18.30
  • przemek1108

• 23/01/2008 22:33
    poszukiwana partnerka na B2 w srody o 18:30.
    ja 18 lat i 170cm wzrostu. wolalbym nieco nizsza partnerke.
  • zenus

• 24/01/2008 23:30
    rowniez szukam partnerki
    26 lat, 188cm wzrostu. Chce zaczac taniec towarzyski na podst albo prawie podst poziomie (2 miesiace cwiczylem) i/lub salse na podstawowym. ambitna tancerka pilnie poszukiwana :)
  • @ldi©

• 24/01/2008 23:36
    szukam partnera do TT od podstaw
    168
    22 lata
    kontakt: gg 2781457
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)