Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KursTanca.NET

• 30/08/2009 18:21
    Jak co roku zapraszamy wszystkich do zapisów na kolejny sezon/edycję kursów tańca!

Zapisy rozpoczną się we wrześniu (termin będzie podany później) i potrwają orientacyjnie 3 tygodnie.

Wszelikie pytania, uwagi oraz inne pochwały prosimy kierować na nasz adres mailowy: kontakt@kurstanca.net lub też opisywać je w bieżącym wątku (w miarę możliwości postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania).

Osobom, które zapisują się w ostatniej chwili (ostatni tydzień zapisów) życzymy GOOD LUCK! :)
  • Monisia

• 20/09/2009 22:02
    Ja jestem bardzo zainteresowana kursem tanca w tej szkole. Tylko, ze mam pewien problem...szukałam jakiegos oddzialu tej szkoly, ale chyba nie ma, bo wszystko prowadzone jest przez internet. No i niebardzo sie łapie w tym wszystkim. Na stronie szkoly kurstanca.net mozna zapisywac sie poprzez formularz, ale jak chce sie przez to zapisac to pisze, ze obecnie nie sa prowadzone zapisy. Nie ukrywam, ze chcialabym jak najszybciej sie zapisac. Jakby ktos wiedzial co i jak to bardzo prosze o wiadomosc.Pozdrawiam
  • Madeleine

• 21/09/2009 22:19
    zapisy jeszccze nie ruszyły z tego co widzę, grafiku nawet nie ma, także spokojnie :).
    Bo zapisujesz się już do wybranej przez siebie w grafiku grupy.

a kurs z czystym sercem polecam :)
  • Monisia

• 21/09/2009 22:34
    ok, dzieki :) a wiadomo kiedy bedzie ustalony grafik?
  • Aguśka

• 01/10/2009 12:02
    Skoro grafik właśnie powstaje to miałabym prośbę, żeby tym razem choć jedna grupa ladies latino na poziomie B1 miała zajęcia w którymś z tych miejsc: Łazienkowska 7, Nowowiejska 37B, Wawelska 48.

Dzięki :)
  • Micz on the beach

• 08/10/2009 00:14
    Proponuję utworzyć grupę piątkową późnopopołudniową- start zajęć np. 18-19 na poziomie S1. Są chętni??
  • KursTanca.NET

• 13/10/2009 01:16
    >Monisia napisała:
    >ok, dzieki :) a wiadomo kiedy bedzie ustalony grafik?

już jest :)
  • KursTanca.NET

• 13/10/2009 01:16
    >Aguśka napisała:
    >Skoro grafik właśnie powstaje to miałabym prośbę, żeby
    >tym razem choć jedna grupa ladies latino na poziomie B1
    >miała zajęcia w którymś z tych miejsc: Łazienkowska 7,
    >Nowowiejska 37B, Wawelska 48.
    >
    >Dzięki :)

zgodnie z prośbą! :)
  • KursTanca.NET

• 13/10/2009 01:18
    >Micz on the beach napisał
    >Proponuję utworzyć grupę piątkową
    >późnopopołudniową- start zajęć np. 18-19 na poziomie
    >S1. Są chętni??

Znajdą się chętni na tą grupę, to o tym pomyślimy. Na pewno jedna z pozostałych grup również pasuje. Proszę przejrzeć swój grafik i spróbować dostosować go do naszego, w przeciwnym razie my to zrobimy :)
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)