- 1
- 2
-
Anonim
tańczyć ...tańczyć...!! już sie nie moge doczekać, rozpocznijcie kursy wcześniej bo jeszcze jedeen miesiąc bez tanca to istna katorga;))0
pozdrawiam wszystkich;)) -
-
Gosia
-
-
Pomyliłem się... ogłoszenie miało brzmieć:
Informacja o termine rozpoczęcia zapisów znajduje się na stronie:
http://kurstanca.net
:] -
Anonim
Strona już działa :) Zapisy też :) i to pół godziny przed terminem; )
Zapraszamy do zapisów :) -
Gosia
-
Anonim
Właśnie się zapoznałem ze stroną i dwie rzeczy przykuły moją uwagę :D
więcej lokalizacji oraz tylko dwa terminy dla grup S1?? jeśli mnie pamięć nie myli to w poprzednim semestrze było sporo grup B2, co za tym idzie powinno być chyba tyleż samo teraz S1? :> czyżby wielu osobom się odechciało dalszej nauki? :D -
Anonim
-
devoreaux
w zeszlym semestrze byl jeden termin S1 wiec nie narzekaj.
S2+Z1 to oznacza ze beda 2 grupy na jednej sali ? -
Gosia
>.::MaZi::. napisał
>
>Informacja o termine rozpoczęcia zapisów znajduje się na
>stronie:
> http://kurstanca.net
>
>:]
ja mam taki wniosek formalny - prosbę :) czy moglibyscie na stronie zamiescic (tak jak ostatnio w odniesieniu do Wislickiej) informacje jak najszybciej dostać sie do poszczegolnych lokalizacji - linie autobusow, tramwaje, nazwy przystankow... taki glos spoleczenstwa wyrazam, ktore jest wygodnickie, a wlasciwie racjonalne - po co kazdy ma tego szukac na wlasna ręke, jeśli mozna raz a dobrze to zrobic :) -
przemek1108
ja jezdzilem 512 i wysiadalem na przystanku Moldawska a jak zaspalem to Wislicka :P z obu przystankow taka sama droga wiec nie ma znaczenia :)
co do Jasielskiej to widze ze tak samo mozna tyle ze tutaj to juz wysiadac na pewno na Moldawskiej badz ciutek wczesniej (nie pamietam co tam bylo)
a do reszty to sie nie bede wypowiadal bo nie znam -
KursTanca.NET
>Dale Cooper napisał
>Właśnie się zapoznałem ze stroną i dwie rzeczy
>przykuły moją uwagę :D
>więcej lokalizacji
więcej lokalizacji i lepiej wyposażone sale... ale o tym wkrótce pojawią się informacje na naszej stronie
Ciekawe, że taniec współczesny nie przykuł Twojej uwagi :)
> oraz tylko dwa terminy dla grup S1??
Tak, zgadza się - na daną chwilę 2 terminy.
Jeśli uznamy za słuszne utworzenie więcej - to utworzymy.
>jeśli mnie pamięć nie myli to w poprzednim semestrze
>było sporo grup B2, co za tym idzie powinno być chyba
>tyleż samo teraz S1? :>
Takie kalkulacje są błędne.
>czyżby wielu osobom się
>odechciało dalszej nauki? :D
Czy wielu osobom odechciało się dalszej nauki... hmm... należałoby się tych osób spytać - po zakończeniu zapisów będziemy w stanie Ci jakoś na te techniczne pytanie odpowiedzieć.
Jeśli są aż 2 lub tylko 2 grupy TT,S1, a w poprzedniej edycji było więcej grup TT, B2 - to my byśmy się nie zastanawiali nad statystykami tylko rezerwowali miejsce w wybranej grupie - wkońcu jest ich mało! :)
-
KursTanca.NET
Wniosek rozpatrzony pozytywnie - wkrótce aktualizacja.
Tymczasem....
Jeśli chodzi o Jasielską to właściwie to jest ta sama lokalizacja co Wiślicka (np. Biedronki - te same przystanki tramwajowe czy autobusowe.
Gorlicka - w odniesieniu do Wiślickiej... 2 przystanki aurobusowe dalej w stronę Okęcia ulicą Żwirki i Wigury
Nowowiejska - bardzo dobrze lokalizacyjnie położona sala nie tylko dla studentów PW ( mają ją tuż pod nosem), ale dla każdego kto przejeżdża tramwajami Al. Niepodległości. , poza tym zlokalizowana niedaleko od Metro Politechnika.
Siennicka - również dobry dojazd... ale oczywiście zgodnie z sugestią update'ujemy mapki :) -
- 1
- 2