- 1
- 2
-
Anonim
Pytanie do organizatorów, większośc szkół rusza z programem we wrześniu, a wy ? -
A my jesteśmy wyjątkową szkołą :) i ruszamy z programem pod koniec października. Zapisy również inaczej wyglądają niż w większości szkół - trwają około miesiąca, a więc ruszają pod koniec września.
Pozdrawiam. -
Iza
-
-
Anonim
oooo nie ładnie:P:P
no nic ten miesiąc chyba się jakoś przemęczę:P hehehehe czekam na zapisy:D:D Bo warto:D -
kasia
-
przemek1108
czekajcie czekajcie bo naprawde warto! Swietni prowadzacy fajny klimat najlepsza szkola w wawie! -
kasia
-
Anonim
-
Borys
czekamy , czekamy i tęsknimy za zajęciami , ja proponowałbym już zacząć zapisy bo raczej ci którzy chodzili już to chcieliby się zapisać i możne by były pełne grupy i można było wcześniej zacząć -
Anonim
Też uważam, że to bardzo dobry pomysł!!! Niektórzy naprawdę odczuwają już bardzo duży głód tańca :PP -
Anonim
głod tanca zawsze mozna zaspokoic w inny sposob; ) niektorzy maja jeszcze studia i nieprzewidywalny plan zajec. poczekajcie na mnie; ) -
A ja myślę, że znajdziemy złoty środek.... zapisy zaczniemy odpowiednio wcześnie, ale i też zakończą się, gdy plany zajęć na uczelniach powinny być wszystkim znane.
Jestem przekonany, że zapisy rozpoczą się wcześniej niż jest to umieszczone na naszej stronie: http://www.kurstanca.net ... i to całkiem niedługo :) W związku z tym zajęcia rozpoczną się odpowiednio wcześniej niż rok temu. -
Ewcik
ja mam nadzieję że rozpoczną się jak najszybciej, bo po dłuuugiej przerwie chciałąm w końcu jednak wrócić do tańca i nie mogę się doczekać :) Mam nadzieję ze w tym roku jakoś uda mi się pogodzić taniec z resztą zajeć... -
-
Anonim
Hmm ze Swojego doświadczenia mogę dodać, iż na ostatnich zajęciach, które mają miejsce pod koniec stycznia, frekwencja nie jest zbyt wysoka z racji sesji, więc wcześniejsze rozpoczęcie semestru jesienno-zimowego jest chyba niezłym pomysłem :> -
Anonim
>Dale Cooper napisał
>Hmm ze Swojego doświadczenia mogę dodać, iż na ostatnich
>zajęciach, które mają miejsce pod koniec stycznia,
>frekwencja nie jest zbyt wysoka z racji sesji, więc
>wcześniejsze rozpoczęcie semestru jesienno-zimowego jest
>chyba niezłym pomysłem :>
zależy jak kto traktuje taniec i podchodzi do sprawy; -)
kwestia ustalenia swoich priorytetów... -
Madeleine
to jest przecież tylko 1,5h... i takie odświeżenie umysłu w przerwie nauki robi dobrze :) -
Anonim
też prawda; -)
chyba, że tańczysz trochę więcej niż 1.5 h w tygodniu :-) -
Madeleine
-
Anonim
Kolego Adamie.. nie wiem po co cytujesz moja wypowiedź, jak Twoja następuje bezpośrednio po niej... :D a co do traktowania, to jeżeli o tym mówię, tzn. że widziałem to na własne oczy, gdyż wraz ze Swoją partnerką byliśmy jedną z nielicznych par na parkiecie :) -
Anonim
to bardzo dobrze, że nie opuszczacie zajęć :-] ... Kolego Dale Cooper
- 1
- 2