KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anetka

Gosiu, fajnie ze sie pojawiłaś na zajeciach w poniedzialek.nie bylo mnie dzis...wiec nie wiem kto byl. ale mam nadzieje ze juz nas nie opuscisz....??;) co do cha-chy to kroki moge jeszcze raz pokazac; P ale tak jak Adaś juz pisał, polecam nauke u Lukasza; )
  • Anetka

apropos, sa practisy w sobote??
  • Olcia

oczywiscie, że są practisy w sobotę z tym że o 12:30 :) Gosia dzisiaj była, dzielna dziewczyna :)
  • Gosia

>Tomek napisał
    >Heheh, widzę że nie mam tutaj nic do powiedzenia,
    >pamiętaj tylko Łukasz, że z Gosią trzeba na ostro..
    >inaczej dostaje głupawki:P Chociaż po zastanowieniu, to
    >głupawki dostaje bez wyraźnego powodu, sam zresztą
    >zobaczysz. A ja mi się dzisiaj oberwie, coś czuję; >

skąd ta diagnoza to nie mam pojęcia?!? :P

a co do zajęć to ja z pewnościa z nich nie zrezygnuję :) za to będę wykorzystywać Wasze dobre serce i (bezinteresowną :P Szuszu bezinteresowną :P) gotowość do niesienia pomocy w nadrabianiu zaległości :)
  • Zireael

Gosia, tylko sie juz wiecej nie lam-pamietaj!:)

Eh, a ja mam mala (a raczej ogromniasta) zagwozdke, bo partnera nie znalazlam, pan Pawel mi nie odpisal czy spytal swoich kursantow innych, a jak Warszawa dluga i szeroka nie ma chlopaka, ktory by tanczyl... i nie wiem czy przychodzic w poniedzialek, czy sie poddac juz zupelnie :( jakieś rady?
  • Anonim

szkoda, że nie było Cię wczoraj bo tańczyłem sam; -p
  • Anetka

o practisy sie pytałam, ale sie rozchorowałam... i mnie dzis nie bedzie :( mam nadzieje ze do poniedzialku wszystko bedzie ok.
  • Gosia

to ja trzymam kciuki, a Ty dbaj o siebie i odpoczywaj :) do poniedzialku na pewno wydobrzejesz i bedziemy juz w komplecie :)
  • Gosia

a nas z Tomkiem znowu nie będzie :( napiszcie proszę, co przegapiliśmy w zeszłym tygodniu i dziś.
    A w środę będą zajęcia?
  • Olcia

No to ja napiszę :)
  • Olcia

W środę będzie sala pana Pawła nie będzie. Dzisiaj mieliśmy walca angielskiego cały czas technika podobnie z reszta było w zeszłym tygodniu :) A co wy się tak obijacie i nie przychodzicie hę ? :)
  • Anonim

co myślicie o tym, żeby zaproponować jakimś parom z tego najwyższego poziomu kursów żeby spróbowali trochę z nami potaczyć, to może im się sposoba taki ostrzejszy trening i się grupa powiększy?

mam obawy że jak będzie nas tak mało to nie będzie się opłacało trzymać dla nas terminów w tygodniu :/
  • Olcia

Jestem za jak najbardziej bo w tej grupie coraz slabiej a moze jakis znajomych macie ktorzy by chcieli chodzic tutaj ?
  • Olcia

Gosia rozpoczełaś jakieś tragiczne wypadki w naszej grupie; ( Ja też jestem kontuzjowana na szczęście nie jakoś poważnie ale jutro na pewno mnie nie będzie eh... :( Fajnych zajęć życzę; (
  • Anonim

>Olcia napisała:
    >Gosia rozpoczełaś jakieś tragiczne wypadki w naszej
    >grupie; ( Ja też jestem kontuzjowana na szczęście nie
    >jakoś poważnie ale jutro na pewno mnie nie będzie eh...
    >:( Fajnych zajęć życzę; (

uuuu...współczuję :/
  • Gosia

:( straszna szkoda i bardzo wspolczuje. mam nadzieje, ze tak jak mowisz to nie jest nic mocno powaznego i juz w poniedzialek bedziesz w swojej zwyklej (czyli wlasciwie absolutnie swietnej) formie... i obiecuje nie rozpoczynac juz zadnych tragicznych serii; )
  • szuszu

Olcia ile razy mowilem nie rob yogiego po pijaku!!!:)
    a teraz masz:((
    a tak na serio to wspolczoje i wracaj szybko do zdrowka!
  • Olcia

Dzieki :P Obiecuje nigdy wiecej yogiego po pijaku :)
  • szuszu

no:))i tak trzymaj:)
  • Anonim

No i co Gosia, jak zwykle wszystko przez Ciebie! Powinnaś czuć się głupio i natychmiast Olę przeprosić!;P Z kim ja tańczę...; P
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)