-
Anetka
Gosiu, fajnie ze sie pojawiłaś na zajeciach w poniedzialek.nie bylo mnie dzis...wiec nie wiem kto byl. ale mam nadzieje ze juz nas nie opuscisz....??;) co do cha-chy to kroki moge jeszcze raz pokazac; P ale tak jak Adaś juz pisał, polecam nauke u Lukasza; ) -
Anetka
-
Olcia
oczywiscie, że są practisy w sobotę z tym że o 12:30 :) Gosia dzisiaj była, dzielna dziewczyna :) -
-
Gosia
>Tomek napisał
>Heheh, widzę że nie mam tutaj nic do powiedzenia,
>pamiętaj tylko Łukasz, że z Gosią trzeba na ostro..
>inaczej dostaje głupawki:P Chociaż po zastanowieniu, to
>głupawki dostaje bez wyraźnego powodu, sam zresztą
>zobaczysz. A ja mi się dzisiaj oberwie, coś czuję; >
skąd ta diagnoza to nie mam pojęcia?!? :P
a co do zajęć to ja z pewnościa z nich nie zrezygnuję :) za to będę wykorzystywać Wasze dobre serce i (bezinteresowną :P Szuszu bezinteresowną :P) gotowość do niesienia pomocy w nadrabianiu zaległości :) -
Zireael
Gosia, tylko sie juz wiecej nie lam-pamietaj!:)
Eh, a ja mam mala (a raczej ogromniasta) zagwozdke, bo partnera nie znalazlam, pan Pawel mi nie odpisal czy spytal swoich kursantow innych, a jak Warszawa dluga i szeroka nie ma chlopaka, ktory by tanczyl... i nie wiem czy przychodzic w poniedzialek, czy sie poddac juz zupelnie :( jakieś rady? -
Anonim
-
Anetka
o practisy sie pytałam, ale sie rozchorowałam... i mnie dzis nie bedzie :( mam nadzieje ze do poniedzialku wszystko bedzie ok. -
Gosia
to ja trzymam kciuki, a Ty dbaj o siebie i odpoczywaj :) do poniedzialku na pewno wydobrzejesz i bedziemy juz w komplecie :) -
Gosia
a nas z Tomkiem znowu nie będzie :( napiszcie proszę, co przegapiliśmy w zeszłym tygodniu i dziś.
A w środę będą zajęcia? -
Olcia
-
Olcia
W środę będzie sala pana Pawła nie będzie. Dzisiaj mieliśmy walca angielskiego cały czas technika podobnie z reszta było w zeszłym tygodniu :) A co wy się tak obijacie i nie przychodzicie hę ? :) -
Anonim
co myślicie o tym, żeby zaproponować jakimś parom z tego najwyższego poziomu kursów żeby spróbowali trochę z nami potaczyć, to może im się sposoba taki ostrzejszy trening i się grupa powiększy?
mam obawy że jak będzie nas tak mało to nie będzie się opłacało trzymać dla nas terminów w tygodniu :/
-
Olcia
Jestem za jak najbardziej bo w tej grupie coraz slabiej a moze jakis znajomych macie ktorzy by chcieli chodzic tutaj ? -
-
Olcia
Gosia rozpoczełaś jakieś tragiczne wypadki w naszej grupie; ( Ja też jestem kontuzjowana na szczęście nie jakoś poważnie ale jutro na pewno mnie nie będzie eh... :( Fajnych zajęć życzę; ( -
Anonim
>Olcia napisała:
>Gosia rozpoczełaś jakieś tragiczne wypadki w naszej
>grupie; ( Ja też jestem kontuzjowana na szczęście nie
>jakoś poważnie ale jutro na pewno mnie nie będzie eh...
>:( Fajnych zajęć życzę; (
uuuu...współczuję :/ -
Gosia
:( straszna szkoda i bardzo wspolczuje. mam nadzieje, ze tak jak mowisz to nie jest nic mocno powaznego i juz w poniedzialek bedziesz w swojej zwyklej (czyli wlasciwie absolutnie swietnej) formie... i obiecuje nie rozpoczynac juz zadnych tragicznych serii; ) -
szuszu
Olcia ile razy mowilem nie rob yogiego po pijaku!!!:)
a teraz masz:((
a tak na serio to wspolczoje i wracaj szybko do zdrowka! -
Olcia
-
szuszu
-
Anonim
No i co Gosia, jak zwykle wszystko przez Ciebie! Powinnaś czuć się głupio i natychmiast Olę przeprosić!;P Z kim ja tańczę...; P