KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dysia:D

Nie wiem jak dzisiaj dotre na treninga bo dysk mi sie wysunął:((((( i kosmicznie boli:"(((( postaram sie coś wykombinować ale nie wiem czy dam rade:/ Buziaki dla wszystkich:*
  • Anonim

Gosia, co Ty zrobiłaś! Nie tylko Ola ale i Klaudia, uspokój się bo niedługo 'taniec turniejowy' zmieni nazwę na 'taniec dla facetów'. :>

A Ty, Klaudia, nawet nie myśl o przychodzeniu:> Jeżeli nie byłaś z tym na rehabilitacji daj znać to pogadamy co trzeba z tym zrobić żeby szybko i skutecznie dysk wsunął się spowrotem=) (sam miałem podobny problem jakiś czas temu).

Dawaj na priw co i jak bo ja zaraz umre z bólu... :/
  • Gosia

>Tomek napisał
    >Gosia, co Ty zrobiłaś! Nie tylko Ola ale i Klaudia,
    >uspokój się bo niedługo 'taniec turniejowy' zmieni
    >nazwę na 'taniec dla facetów'. :>

I Ty, Brutusie przeciwko mnie?? troche mi smutno...

Klaudia, bardzo współczuję, a co do dysku, to zdecydowanie specjalista powinien to obejrzec - nie zebym podwazala wiedze i doswiadczenie Tomka w tej dziedzinie, ale krzywde to sobie bardzo latwo mozna zrobic, a odkręcic to... :/ chociaz ja to sie w ogole na tym nie znam.

Dziękuje serdecznie Tomku za pomoc:* Byłam u lekarza, diagnoza brzmi nieco lepiej - zapalenie mięśnia. Nie wiem po czym ale niech im będzie. Pioruńsko boli ale po podwójnych dawkach różnych specyfików powinno szybko pomóc i w środę zjawiam się choćby nie wiem co...
  • szuszu

jestem za a nawet przeciw!:)
  • Olcia

Szuszu a co ty jeszcze nie śpisz?; )
  • szuszu

o godz. 0.00 budza sie demony wilkołaki i inne gady:)
  • Olcia

Aha czyli wtedy najbardziej jestes energiczny :P
  • Olcia

Zaraz cala grupa sie tu zbieze :)
  • szuszu

poparty:) energicznie energetycznie i bezprzewodowo!:)
  • .::MaZi::.

Energicznie, energetycznie i wylewnie :)

Ludzie, ludziska... jeśli macie chęć jechać na któryś z wyjazdów, to wybierzcie ten który Wam bardziej odpowiada, jedźcie na niego i się dobrze bawcie! :) - przecież Tomek Was do niczego nie zmusza .

Wg mnie oferta jest przygotowa dobrze, a wszystko w niej jest klarowne. Wiadomo, że zawsze można się czegoś czepić...

Wiadomo też, że ten kto pierwszy się zapisze, będzie miał największy wachlarz wyboru jeśli chodzi o zakwaterowanie.

Dodatkowa informacja z mojej strony to taka, że na pierwszym wyjeździe jest grono osób powyżej 18 r. życia, a na drugim za towarzystwo będziecie mieli osoby niepełnoletnie.

Nieporozumienie co do rezerwacji miejsc wynika z prostej przyczyny - my (ja i Tomek) zajmujemy się pierwszym wyjazdem, a Pan Paweł drugim. W związu z powyższym mieliście informacje z drugiej ręki.

Taka prośba do osób już zapisanych - jeśli nie zdecydujecie się jechać na nasz wyjazd, tylko na ten drugi to dajcie nam znać jak najszybciej, ponieważ są inni, chętni żeby z nami pojechać.

pozdrawiam i peace! :)
  • Gosia

MaZi jak zwykle gasi "pożary" :) a ten powstał zupełnie nie z naszej winy, wszyscy od początku bardzo intensywnie interesowalismy się wyjazdem i stąd teraz nasza swego rodzaju frustracja i jawny bunt!!

całe zamieszanie wynika z tego, że tak do końca to my chyba nie wiemy, kto nas tak generalnie "ogranizuje" - Wy (Ty i Tomek) czy Pan Paweł :/ przynajmniej ja nie mam jasności - ale mnie często nie ma na zajęciach, więc może cos kiedys przegapilam i jestem wyjątkiem pod tym wzgledem; ]

a co to formalnie oznacza, że Wy organizujecie jeden wyjazd, a Pan Paweł drugi? ja i Tomek wpłaciliśmy juz zaliczke. i co wtedy, gdy jednak grupa zdecyduje, że jedziemy w drugim terminie? te wplaty za oboz nie trafiaja do wspólnej skarbonki? trzeba bedzie cos odkrecac?

my oczywiscie porozmawiamy z Panem Pawłem na ten temat w poniedzialek i z nim wszystko ustalimy, ale MaZi dogadajcie sie z nim moze przed tym jeszcze, zebysmy znowu nie dostali jakis niepelnych informacji
  • Olcia

Ale my wcale nie czujemy sie zmuszani do czegokolwiek i doskonale wiemy ze w drugim terminie jadą dzieci. Ale na forum naszej grupy chyba możemy wyrażać swoje zdanie :)

>Gosia napisała:
    >MaZi jak zwykle gasi "pożary" :) a ten powstał zupełnie
    >nie z naszej winy, wszyscy od początku bardzo intensywnie
    >interesowalismy się wyjazdem i stąd teraz nasza swego
    >rodzaju frustracja i jawny bunt!!

Bunować zawsze się można i nawet trzeba - może zawsze coś się wynegocjuje :)

>
    >całe zamieszanie wynika z tego, że tak do końca to my
    >chyba nie wiemy, kto nas tak generalnie "ogranizuje"

Genaral organization - Me and Tomek
    Cooperation - Pan Paweł i Pani Basia, Pani Ania... itd.

Gosiu ja rozumiem, że Ola, Adam... i inne osoby, które dołączyły do grupy tuniejowej nie orientują się w temacie kim my tak do końca jesteśmy i za co odpowiadamy, ale Ty conieco powinnaś się orientować :)

>a co to formalnie oznacza, że Wy organizujecie jeden
    >wyjazd, a Pan Paweł drugi? ja i Tomek wpłaciliśmy juz
    >zaliczke. i co wtedy, gdy jednak grupa zdecyduje, że
    >jedziemy w drugim terminie? te wplaty za oboz nie trafiaja
    >do wspólnej skarbonki? trzeba bedzie cos odkrecac?

Skarbonka jest wspólna, ale my jako ekipa KursTanca.Net nie odpowiadamy za to co będzie obywać się w ramach drugiego wyjazdu. Pierwszy wyjazd jest oficialny, drugi jest nieoficjalny.

Jednyna prośba, abyście jak najszybciej zdecydowali się, który wyjazd wybieracie. Nie można być zapisany na dwa wyjazdy jednoczneśnie przy jednej wpłacie - to chyba oczywiste.

Chcemy uniknąć również sytuacji, w której ktoś kto bardzo chce jechać z nami nie jedzie z powodu braku miejsc (czytaj: rezerwacji miejsc na dwóch wyjazdach).

>
    >my oczywiscie porozmawiamy z Panem Pawłem na ten temat w
    >poniedzialek i z nim wszystko ustalimy, ale MaZi dogadajcie
    >sie z nim moze przed tym jeszcze, zebysmy znowu nie dostali
    >jakis niepelnych informacji

Reasumując, ogarnijcie się i się zdecydujcie! :)

Ps. W sprawach technicznych, wszelkich organizacyjnch itd kontaktujcie się z nami mailowo: taniec_rocks@o2.pl, tel. bądź nawet goronowo, a w sprawach dotyczących techniki tanecznej i wszystkiego z tym związanego - z Panem Pawłem.
    Wóczas nie będzie żadnych nieporozumień, nieścisłości, błędnych informacji, fłaszywych komunikatów... a w zimę nie będzie chodzić w sandałach :]

Ps.1. A pytaliście się jakie pokoje dostaniecie na tym drugim wyjeździe? :)

>Olcia napisała:
    >Ale my wcale nie czujemy sie zmuszani do czegokolwiek i
    >doskonale wiemy ze w drugim terminie jadą dzieci. Ale na
    >forum naszej grupy chyba możemy wyrażać swoje zdanie :)

Jak najbardziej - to Wasza oaza :)
    Ja tylko chciałem wyjaśnić pewne sprawy, aby wszystko było klarowne :)

"Jedzonko bardzo dobre - 10 , agresywność i dyktatrua - 1" :)
  • Gosia

>Gosiu ja rozumiem, że Ola, Adam... i inne osoby, które
    >dołączyły do grupy tuniejowej nie orientują się w
    >temacie kim my tak do końca jesteśmy i za co odpowiadamy,
    >ale Ty conieco powinnaś się orientować :)

gdybym miala problem z kursem nie-turniejowym, to bym wiedziala ze to na Was mam nakrzyczec albo do Was sie zglosic o pomoc, a turniejowka to zycie troche innym zyciem :P

a my sie nie mamy co ogarniac :P my jestesmy calkiem dobrze jak widac ogarnięci, a zdecydujemy sie pewnie w poniedzialek. teraz Wy troche poczekacie na info; ) tak dla zachowania rownowagi w przyrodzie :)
  • Anetka

dołączam sie i ja do dyskusji...
    Grupa turniejowa od poczatku chciala jechac... ale po rozmowie z Panem Pawłem, czekalismy na info czy ten oboz w ogole sie odbedzie... jeszcze w poniedzialek 26 maja dostalismy informacje ze obozu nie bedzie, bo za malo chetnych. a w srode jak tylko sie dowiedzielismy ze jednak jedziemy, to juz byly jakies gorsze pokoje... cos tu nie tak...

podsumowujac: zgadzam sie ze swoimi poprzednikami z grupy.
    Trzeba to wyjasnic w poniedzialek...
  • Olcia

ŁUKASZ TWOJE POMYSŁY Są SUPER JA JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA :)
  • Olcia

eh.. Szuszu kiedy my będziemy tak tańczyć ? :)
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)