KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosia

:)
  • Gosia

Moderator wątku "grupa turniejowa - zapisy" nakrzyczał, że zaśmiecamy tamten wątek, w związku z tym mamy teraz swój "osobisty", który możecie zaśmiecać czym tylko chcecie, byleby dotyczyło to naszych zajęć.
    Zapraszam :)
  • Anonim

ekstra :-)

to proponuję erodisco na rozruszanie bioderek; -p

http://www.youtube.com/watch?v=QBI_...
  • Gosia

rozumiem Adam, że Ty nie przestajesz ćwiczyć :) tylko czemu akurat przy erodisco?? :) <szok> :P
    ale fakt do rozgrzewki nadaje się świetnie; )
  • Anonim

wczoraj byłem z Anetką na turnieju Grand Prix Polski w Konstancinie i tak się napatrzyłem, że mam ochotę tańczyć bez przerwy :-)

Jak ktoś chce też sobie pooglądać, to jeszcze można zdążyć na Juniorów II LA i ST, 14-15 lat kl. D; Dorosłych LA i pow.15lat kl. D

http://twist.home.pl/corte/index.ph...
  • Zireael

moja koleżanka tańczy od 13 tam dziś:) też miałam jechac, ale na impreze poszłam wczoraj z dużą mniejszością Brazylijską i nie mam już czasu:P
  • Piotruś

Ja dzis wróciłem o 6 rano z imprezy i szczerze mialbym sednia ochote isc jeszcze na turniej hehe.Mam za to pomysła, co mslicie zeby wziąsc na zajecia aparat i ukradkiem robic zdjecia? potem wrzucac na forum :D niezłe jaja mogły by byc, a moze niektóre by tez fajnie wyszły,pomysł godny zainetersowania wg. mnie tylko ktos musial by te zdjecia robic,w przerwach tanecznych, vbo fotografa wynajmowac srednio sie opłaca hehe yo yo..
  • Lukash

Witam Wszystkich!

Chcialem podziekowac za dzisiejsze wspolne wyjscie do knajpy -bylo super!!!; )))

Z kawalkow muzycznych chcialbym zapodac moj przewodni utwor. Niech taniec i dobra zabawa zawsze bedzie z Wami!; )

http://pl.youtube.com/watch?v=kkNEm...

pzdr
  • Gosia

>Lukash napisał
    >Witam Wszystkich!
    >
    >Chcialem podziekowac za dzisiejsze wspolne wyjscie do knajpy
    >-bylo super!!!; )))
    >

no ba! pewnie, że bylo super. a dopiero sie rozkręcamy; )

• Anonim

o proszę proszę, kto zajrzał na grono :-)
    witamy witamy; -)
  • Lukash

> o proszę proszę, kto zajrzał na grono :-) witamy witamy; -)

Witam, witam i o zdrowie pytam...; )
  • Anonim

ale żeś trafił z pytaniem :-)
    właśnie jestem chory, bo się przeziębiłem :-/

liiiipaaa ...
  • Gosia

lipa na przeziębienie to jest akurat wskazana! osobiście polecam jednak szczególnie sok malinowy - naprawdę działa :) i czasem jest własnie z lipą

wracaj szybko do zdrowia. trzymamy kciuki
  • Anonim

Heh, bo naganie od zawsze czuwającej Gosi, przenoszę temat do stosownego fora:]

Nie wiem jak wam, ale wypady do knajpy obok zaczynają mi się coraz bardziej podobać. Czas powoli zbierać się na wypad do warszawskich klubów na podbój parkietu; ) Zosia, Ty miałaś jakieś dobre propozycje, dawaj tu jakieś ! =)
  • Lukash

Hej!

Podoba mi sie pomysl na wypad do klubu; )

Slyszalem, ze w Scenie 2000 jest spox, fajna muzyka -da sie potanczyc. Impreza jutro (w piatek).

Ktos zainteresowany?
  • Gosia

ja dziś nie mogę niestety :(
  • szuszu

• Anonim

no malitowski jest ekstra...super się rusza.

1,5 godzinna lekcja indywidualna z nim kosztuje 800zł :-D

tu jest fajna samba w jego wykonaniu :-D
  • Anonim

słaba jakość na tych filmikach w necie...
    jak ktoś będzie chciał to mam na płytach Tokyo 2005 i Tokyo 2006 z łaciny; -) mogę komuś przegrać na życzenie...

btw. błagam, czy ktoś zna tytuł tej piosenki z dzisiejszej rozgrzewki?? to była cha cha cha
  • Anonim

Dzisiaj Łukasz zarzucił bardzo fajny pomysł żebyśmy wynajeli gdzieś salę na practisy, więc rozpoczynam ten temat :-)

na początek znalazłem coś takiego:

http://www.akademia-tanca.com.pl/wy...

tuż przy metrze służew, więc chyba fajnie....
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)