Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gosia

• 06/04/2008 13:35
    :)
  • Gosia

• 06/04/2008 13:50
    Moderator wątku "grupa turniejowa - zapisy" nakrzyczał, że zaśmiecamy tamten wątek, w związku z tym mamy teraz swój "osobisty", który możecie zaśmiecać czym tylko chcecie, byleby dotyczyło to naszych zajęć.
    Zapraszam :)
  • adam

• 06/04/2008 13:55
    ekstra :-)

to proponuję erodisco na rozruszanie bioderek; -p

http://www.youtube.com/watch?v=QBI_...
  • Gosia

• 06/04/2008 14:00
    rozumiem Adam, że Ty nie przestajesz ćwiczyć :) tylko czemu akurat przy erodisco?? :) <szok> :P
    ale fakt do rozgrzewki nadaje się świetnie; )
  • adam

• 06/04/2008 14:06
    wczoraj byłem z Anetką na turnieju Grand Prix Polski w Konstancinie i tak się napatrzyłem, że mam ochotę tańczyć bez przerwy :-)

Jak ktoś chce też sobie pooglądać, to jeszcze można zdążyć na Juniorów II LA i ST, 14-15 lat kl. D; Dorosłych LA i pow.15lat kl. D

http://twist.home.pl/corte/index.ph...
  • Zireael

• 06/04/2008 14:46
    moja koleżanka tańczy od 13 tam dziś:) też miałam jechac, ale na impreze poszłam wczoraj z dużą mniejszością Brazylijską i nie mam już czasu:P
  • Piotruś

• 06/04/2008 17:20
    Ja dzis wróciłem o 6 rano z imprezy i szczerze mialbym sednia ochote isc jeszcze na turniej hehe.Mam za to pomysła, co mslicie zeby wziąsc na zajecia aparat i ukradkiem robic zdjecia? potem wrzucac na forum :D niezłe jaja mogły by byc, a moze niektóre by tez fajnie wyszły,pomysł godny zainetersowania wg. mnie tylko ktos musial by te zdjecia robic,w przerwach tanecznych, vbo fotografa wynajmowac srednio sie opłaca hehe yo yo..
  • Lukash

• 09/04/2008 22:33
    Witam Wszystkich!

Chcialem podziekowac za dzisiejsze wspolne wyjscie do knajpy -bylo super!!!; )))

Z kawalkow muzycznych chcialbym zapodac moj przewodni utwor. Niech taniec i dobra zabawa zawsze bedzie z Wami!; )

http://pl.youtube.com/watch?v=kkNEm...

pzdr
  • Gosia

• 09/04/2008 23:14
    >Lukash napisał
    >Witam Wszystkich!
    >
    >Chcialem podziekowac za dzisiejsze wspolne wyjscie do knajpy
    >-bylo super!!!; )))
    >

no ba! pewnie, że bylo super. a dopiero sie rozkręcamy; )

• adam

• 09/04/2008 23:32
    o proszę proszę, kto zajrzał na grono :-)
    witamy witamy; -)
  • Lukash

• 10/04/2008 00:02
    > o proszę proszę, kto zajrzał na grono :-) witamy witamy; -)

Witam, witam i o zdrowie pytam...; )
  • adam

• 10/04/2008 14:33
    ale żeś trafił z pytaniem :-)
    właśnie jestem chory, bo się przeziębiłem :-/

liiiipaaa ...
  • Gosia

• 10/04/2008 16:31
    lipa na przeziębienie to jest akurat wskazana! osobiście polecam jednak szczególnie sok malinowy - naprawdę działa :) i czasem jest własnie z lipą

wracaj szybko do zdrowia. trzymamy kciuki
  • Tomek

• 10/04/2008 17:12
    Heh, bo naganie od zawsze czuwającej Gosi, przenoszę temat do stosownego fora:]

Nie wiem jak wam, ale wypady do knajpy obok zaczynają mi się coraz bardziej podobać. Czas powoli zbierać się na wypad do warszawskich klubów na podbój parkietu; ) Zosia, Ty miałaś jakieś dobre propozycje, dawaj tu jakieś ! =)
  • Lukash

• 10/04/2008 23:38
    Hej!

Podoba mi sie pomysl na wypad do klubu; )

Slyszalem, ze w Scenie 2000 jest spox, fajna muzyka -da sie potanczyc. Impreza jutro (w piatek).

Ktos zainteresowany?
  • Gosia

• 11/04/2008 16:02
    ja dziś nie mogę niestety :(
  • szuszu

• adam

• 14/04/2008 22:44
    no malitowski jest ekstra...super się rusza.

1,5 godzinna lekcja indywidualna z nim kosztuje 800zł :-D

tu jest fajna samba w jego wykonaniu :-D
  • adam

• 14/04/2008 22:47
    słaba jakość na tych filmikach w necie...
    jak ktoś będzie chciał to mam na płytach Tokyo 2005 i Tokyo 2006 z łaciny; -) mogę komuś przegrać na życzenie...

btw. błagam, czy ktoś zna tytuł tej piosenki z dzisiejszej rozgrzewki?? to była cha cha cha
  • adam

• 14/04/2008 23:01
    Dzisiaj Łukasz zarzucił bardzo fajny pomysł żebyśmy wynajeli gdzieś salę na practisy, więc rozpoczynam ten temat :-)

na początek znalazłem coś takiego:

http://www.akademia-tanca.com.pl/wy...

tuż przy metrze służew, więc chyba fajnie....
  • Lukash

• 15/04/2008 00:16
    > Dzisiaj Łukasz zarzucił bardzo fajny pomysł żebyśmy wynajeli gdzieś salę na practisy, więc rozpoczynam ten temat :-) na początek znalazłem coś takiego: http://www.akademia-tanca.com.pl/wy... tuż przy metrze służew, więc chyba fajnie....

Hej!
    Podoba mi sie szczegolnie sala flow; ), tylko ze troche droga i musielibysmy miec kilka chetnych par zeby sie oplacalo, ale w razie co ja bylbym chetny.

Moznaby rowniez poszukac jakiejs szkoly podstawowej, gimnazjum, itp. z duza sala gimnastyczna -mysle ze wtedy wynajem bylby tanszy.

Mozemy rowniez zapytac Pana Pawla czy nie moglby nam udostepnic sali w DK Rakowiec wtedy kiedy nie ma tam zajec czyli np. w weekendy.
  • Gosia

• 15/04/2008 10:13
    Rzeczywiście musimy starym sprawdzonym sposobem wziąc sprawy w swoje ręce! Adam bardzo fajne te sale, chociaż pomysł, zeby poszukać po prostu sali gimnastycznej w jakiejś szkole tez jest niezly. Tylko, żeby była większa szansa, że sporo osób będzie przychodzić, to musimy koniecznie wybrać w miare wygodne dla wszystkich miejsce.
    chyba jednak nie wszyscy tutaj zagladaja z naszej grupy, wiec dogadajmy sie ostatecznie w srode, jaka okolica nam odpowiada, jakie dni i godziny, i kto bierze na siebie "ciezar" znalezienie miejsca :) dobrze byloby tez wymienic sie numerami telefonow, zebysmy mieli ze soba bezposredni kontakt.
  • Zireael

• 15/04/2008 20:31
    warto jutro przyjść samej czy sobie darować? dużo wogóle robiliście wczoraj?
  • adam

• 15/04/2008 20:33
    pewnie, że warto przyjść!! robimy czaczę więc samemu też można poćwiczyć
  • Piotruś

• 15/04/2008 20:58
    Szkoda,ze nie mogę z Wami byc..
  • Gosia

• 16/04/2008 00:30
    Zosiu, przyjdz, przyjdz, to sobie z Tomkiem potanczysz (chyba sie zgodzi - na pewno, prawda Tomku?) bo ja raczej bede na zajeciach, za to "bezuzyteczna" jako partnerka :) troche mam prawa reke niesprawna :/ wiec przynajmniej jutro o ramie moge zapomniec...
  • Zireael

• 16/04/2008 21:46
    no szkoda, że dopiero o 14 i na gronie do mnie Tomek napisał bo ja już wtedy nie byłam w domu i tego nie przeczytalam...:( a tak to bym przyszla napewno... ehh trzeba sie tymi telefonami wymienic, jakby taka sytuacja byla, bo wtedy zawsze mozna przyjsc na zajecia:) to moze tak podam od razu, zeby bylo latwiej: 512-336-156:) i mam wielka nadzieje ze juz w poniedzialek bedziemy:)
  • Lukash

• 16/04/2008 22:43
    Wszystkim zainteresowanym, ktorzy jeszcze nie wiedza chcialbym powiedziec, ze w najblizsza sobote o godz. 12.00 w DK Rakowiec bedziemy mieli zajecia practise. 1h w poniedzialek i 1h we srode to pewnie dla wiekszosci z Was troche malo zatem mysle, ze naprawde warto przyjsc na te zajecia; )
  • Gosia

• 17/04/2008 13:18
    to ja się cieszę w Waszym imieniu, bo we własnym nie mogę. pewnie się teraz przez jakiś czas nie zobaczymy; ( pozdrawiam wszystkich
  • .::MaZi::.

• 18/04/2008 12:00
    >Gosia napisała:
    >Zosiu, przyjdz, przyjdz, to sobie z Tomkiem potanczysz
    >(chyba sie zgodzi - na pewno, prawda Tomku?) bo ja raczej
    >bede na zajeciach, za to "bezuzyteczna" jako partnerka :)
    >troche mam prawa reke niesprawna :/ wiec przynajmniej jutro
    >o ramie moge zapomniec...

Gosiu, a co Ci się stało w prawą rączkę ? Wracaj szybko do zdrowia i do baletów :)
  • Gosia

• 18/04/2008 12:12
    "akrobacje" na rolkach mają czasem bardzo przykre skutki :( tak jest własnie w moim przypadku. poki co o tancach niestety moge zapomniec :( i to ku mojej szczerej rozpaczy na co najmniej kilka tygodni... na razie zostaje mi tylko oglądanie innych tańczących i teoria :)
    ale bardzo dziekuję za cieple słowa :)
  • szuszu

• 18/04/2008 16:03
    bez reki mozna tancowac:) nogi pocwiczysz a w st i tak najwazniejszy jest kontakt wiec...nawet jest takie cwiczenie ze tanczy sie nie trzymajac a stykajac itp.:)
  • Lukash

• 18/04/2008 21:02
    >Gosia napisała:
    >"akrobacje" na rolkach mają czasem bardzo przykre skutki :(
    >tak jest własnie w moim przypadku. poki co o tancach
    >niestety moge zapomniec :( i to ku mojej szczerej rozpaczy
    >na co najmniej kilka tygodni... na razie zostaje mi tylko
    >oglądanie innych tańczących i teoria :)
    >ale bardzo dziekuję za cieple słowa :)

Szczerze Ci wspolczuje Gosiu i zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia.

Nie wiem jak bardzo powazna jest Twoja kontuzja ale jesli czujesz, ze moglabys tanczyc to przyjdz i sprobuj -moze okaze sie ze dasz rade. Pamietam, ze ja sam mialem kiedys zlamana reke i poprosilem lekarza zeby zdjal mi gips na tydzien wczesniej niz powinien tylko dlatego abym mogl zaczac trenowac i wziac udzial w zawodach tanecznych -oplacilo sie!:) Zycie pokazalo mi, ze nie warto latwo rezygnowac z czegos co sie bardzo lubi...

Pozdrawiam
  • Gosia

• 18/04/2008 22:49
    ja oczywiscie nie mam zamiaru z tancow rezygnowac, o nie! oczywiscie mialam taki pomysl, zeby mimo wszystko przychodzic na zajęcia i chociaz troche cwiczyc, ale poki co nawet po lekach przeciwbolowych łokieć bardzo mi dokucza, więc na razie nie wchodzi to w rachube :( a kontuzja to konkretnie skręcenie łokcia z pęknięciem torebki stawowej (podobno to dlatego tak boli na razie) i jakieś odłamkowe złamanie główki kości promieniowej - o ile dobrze zapamiętałam :/ brzmi skomplikowanie, ale chyba nie jest to nic mega strasznego. w kazdym razie mam zakaz poruszania łokciem przez 4 tygodnie. nikt oczywiście nie przesądził jeszcze, że się do tego zakazu w pełni dostosuję; )
  • adam

• 19/04/2008 00:03
    a jakie bierzesz leki przeciwbólowe??
  • Gosia

• 19/04/2008 16:08
    morfinę w dużych dawkach :P
    żartuję, jakieś normalne, do kupienia bez recepty; )
    a jak tam dziś na practisach? kto był i wytrwale ćwiczył??
  • Olcia

• 19/04/2008 21:45
    No właśnie practisy. Jak sa tylko dwie godziny to wszyscy narzekają, że za mało a jak jest wolna sala to tylko my i Adam z Anetą byliśmy eh...
  • Anetka

• 20/04/2008 21:23
    Cześć wszystkim :)
  • Olcia

• 20/04/2008 21:30
    o proszę kto się pojawił. Witaj witaj :)
  • Tomek

• 21/04/2008 09:31
    Na nagłe info o możliwości poćwiczenia nie zawsze można równie nagle zareagować i się na nich pojawić :]
    Ja niestety byłem trochę za daleko na odwiedziny, i przez najbliższy miesiąc też nie dam rady. Zdecydowanie za mało jest tych weekendów w tygodniu;)
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)