-
Anonim
Zapraszam do wpisywania opini na temat kursu, jego prowadzenia oraz być może pogawędzenia nie tylko w trakcie tych jakże krótkich 90 minut kursu.
-
Wiola
Hej!!! Fajnie że pojawiło się coś o naszej grupie. Bardzo mi się podoba forma naszego tańca i cieszę się że wreszcie odważyłam się na niego pójść. Ale teraz mamy długą przerwę, mam nadzieję że nie zapomnę kroków!!!
Pozdrowionka dla całej poniedziałkowej grupy:) -
Anonim
takie pytanie : w jaki sposob trafiliscie na ten konkretny kurs ? Mnie np. kolega zwerbował :) ( z czego jestem mu bardzo wdzieczny) -
-
Wiola
Mnie na początku namówiła koleżanka ale na taniec brzucha, (jednak zrezygnowałyśmy), a że zawsze chciałam nauczyć się tańców towarzyskich to w końcu sama zapisałam się na obecny. -
Anonim
jak?
w drodze intensywnych poszukiwan kursu za rozsadna cene... a termin to poprostu plan zajec na uczelni zadecydowal; ),
pzdr! -
Anonim
Zadowoleni jestescie z tego kursu:)? bo ja stoje w kropce gdzie sie zapisac... -
Iza;))
hej:) ja jestem bardzo zadowolona... cena jest dosc niska jak na taki kurs a na zajeciach sie naprawde bardzo duzo robi... wiec naprawde polecam!:) -
Anonim
-
Anonim
Nom, niestety jakoś tak pusto w poniedziałkowym terminarzu będzie bez nich ...
Nie wiem jak reszta, ale mi się tak spodobał dyplom, że chyba w październiku znowu się zapisze; )
A Wy planujecie kontynuować? -
Wiola
Tak właśnie. I co ja teraz będę robiła w poniedziałkowe wieczory.
A tak było fajnie, chociaż raz w tygodniu mogłam się intensywniej poruszać i to w miłej atmosferze :)
Na październik na pewno się zapiszę, może się spotkamy. -
Anonim
planuje planuje...nie wiem z kim ale o ile nadal bede tutaj to planuje sie zapisac; ).tylko czy nie zapomnimy tego wszystkiego? ja to juz chyba polowy nie pamietam; )