KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zapraszam do wpisywania opini na temat kursu, jego prowadzenia oraz być może pogawędzenia nie tylko w trakcie tych jakże krótkich 90 minut kursu.
  • Wiola

Hej!!! Fajnie że pojawiło się coś o naszej grupie. Bardzo mi się podoba forma naszego tańca i cieszę się że wreszcie odważyłam się na niego pójść. Ale teraz mamy długą przerwę, mam nadzieję że nie zapomnę kroków!!!
    Pozdrowionka dla całej poniedziałkowej grupy:)
  • Anonim

takie pytanie : w jaki sposob trafiliscie na ten konkretny kurs ? Mnie np. kolega zwerbował :) ( z czego jestem mu bardzo wdzieczny)
  • Wiola

Mnie na początku namówiła koleżanka ale na taniec brzucha, (jednak zrezygnowałyśmy), a że zawsze chciałam nauczyć się tańców towarzyskich to w końcu sama zapisałam się na obecny.
  • Anonim

jak?
    w drodze intensywnych poszukiwan kursu za rozsadna cene... a termin to poprostu plan zajec na uczelni zadecydowal; ),
    pzdr!
  • Anonim

Zadowoleni jestescie z tego kursu:)? bo ja stoje w kropce gdzie sie zapisac...
  • Iza;))

hej:) ja jestem bardzo zadowolona... cena jest dosc niska jak na taki kurs a na zajeciach sie naprawde bardzo duzo robi... wiec naprawde polecam!:)
  • Anonim

no i tance sie skonczyly...dyplomy rozdane; ) szkoda...
  • Anonim

Nom, niestety jakoś tak pusto w poniedziałkowym terminarzu będzie bez nich ...
    Nie wiem jak reszta, ale mi się tak spodobał dyplom, że chyba w październiku znowu się zapisze; )
    A Wy planujecie kontynuować?
  • Wiola

Tak właśnie. I co ja teraz będę robiła w poniedziałkowe wieczory.
    A tak było fajnie, chociaż raz w tygodniu mogłam się intensywniej poruszać i to w miłej atmosferze :)
    Na październik na pewno się zapiszę, może się spotkamy.
  • Anonim

planuje planuje...nie wiem z kim ale o ile nadal bede tutaj to planuje sie zapisac; ).tylko czy nie zapomnimy tego wszystkiego? ja to juz chyba polowy nie pamietam; )
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)