KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Borys

witam kursantów z tej grupy pozdro i do zobaczonka
  • Piotro

witam, widze że dużo osób jak narazie się odezwało z tej grupy :D
  • Borys

dopiero wczoraj temat założyłem wiec poczekajmy
  • Anonim

Ja też :)
  • Justyś

Hej! Widzę, że mój partner-niespodzianka lubi się aktywizować :-)
    Zastanawiam się ile par z naszej grupy jest odgórnie dobranych...? Dowiemy się wkrótce.Zawsze myślałam,że na taniec towarzyski trzeba się zapisać z kimś, ciesze się że i w tym kobieta może być niezależna (chyba zabrzmiało jakbym była feministką:-))
  • Anonim

Chyba jednak jesteś zależna... bo jak Twój partner nie przyjdzie to nici z tańcowania; P
  • Justyś

Panowie prowadzący zadeklarowali się tańczyć w razie potrzeby :-). Z tą niezależnością to chodziło mi o samą kwestię zapisania
  • Anonim

Witam wszystkich :-) a z moim partnerem cos ciezko sie skontaktowac.... :-D
  • Justyś

I jak Wam się podobały pierwsze zajęcia? Bo mi bardzo!Taniec doskonale relaksuje. Zyjemy w ciągłym biegu, stresie, a koncentrując się na kroczkach możemy choć na chwilę zapomnieć o problemach.
  • Piotro

Mi też jak najbardziej się podobały, bardzi miło zapowiada się ten kurs; -)
  • Borys

pozdrowionka pierwsze zajecia było spoks teraz to sie zaczną schody ale grunt to sie wyluzowac i dobrze bawic bo po to tam przychodzimy Justys tak narzekałas ale idzie tobie znakomicie :)
  • Borys

Justys my jestesmy jedna para z tych dobranych
  • Piotro

Ja też jestem z tych dobieranych :-) i nie widze powodu dlaczego miałoby tertaz byc gorzej i jakieś schody... :D
  • Justyś

Przemku,idzie nam nie najgorzej,bo Ty prowadzisz:-). W takich chwilach cieszę się że jestem kobietą.Największe wyzwanie dla Ciebie to obudzić we mnie poczucie rytmu, ale obawiam się że z ta wada wrodzona niewiele da się zrobić :-(
  • przemek1108

jakie znowu schody? zobaczycie bedzie Wam sie na pewno swietnie tanczyc :) co prawda bylem tylko raz na zajeciach ale prowadzacy super jest i na pewno dobrze nauczy Was tanczyc :) a jak spodoba Wam sie bardzo to gwarantuje ze nie bedzie problemu z nieco trudniejszymi krokami niz podstawowe :)
    powodzenia zycze w dalszej nauce !!
  • .::MaZi::.

>Justyś napisała:
    >Przemku,idzie nam nie najgorzej,bo Ty prowadzisz:-). W
    >takich chwilach cieszę się że jestem kobietą.Największe
    >wyzwanie dla Ciebie to obudzić we mnie poczucie rytmu, ale
    >obawiam się że z ta wada wrodzona niewiele da się zrobić
    >:-(

Wada wrodzona.... to raczej nie dotyczy tańczenia :)
    Za to doświadczenie, czyli ilość czasu jaką poświęcasz na taniec ma istotny wpływ na Twoje umiejętności. Z tego co mi wiadomo, to niektórzy kursani ćwiczą razem również u siebie w domu.

Jeśli jednak czujesz, że brakuje Tobie poczucia rytmu... to się nie przejmuj - na pewno się mylisz - wkońcu jesteś na kursie podstawowym i dopiero uczysz się tańczyć :)

Ps. Oprócz uczestniczenia w zajęciach polecam słuchanie muzyki do konkretnego stylu tanecznego - chodzi mi o wsłuchiwanie się w charakterystyczne momenty utworów - to naprawdę pomaga - wiem to z autopsji :)

• Justyś

Dzięki Mazi za słowa otuchy i dobre rady. Na pewno się przydadzą. Czas pokaże czy coś z tego będzie :-)
  • Borys

drugie zajecia zaliczone jest zajebiscie coraz wiecej kroczków ale jakos dajemy rade pozdro :)
  • Borys

cos ta moja grupa mało rozmowna :/
  • Kaka tzn.ciastko

hej:) czy nie znalazł ktoś może takich gumek (branzoletek) na rekę w sali tanecznej:P zostawiłam je neistety na ławce i zapomniałam zabrać, ktoś coś wie na ten temat :)? ehheeh ebdę wdzięczna za pomoc papa;)
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)