-
Anonim
A mnie nie będzie we wtorek :( Przełożyli nam z środy zajęcia , na których muszę być... głupio :| -
Kaka tzn.ciastko
-
A M
no ja rowniez nie moglam dzis przyjsc... bo wlasnie jakis czasu polamalo mnie w krzyzu ://// i teraz siedze jak ta kaleka... :///////
to tak na zakonczenie do mojej grupy... fajnie sie tanczylo i mam nadzieje do zobaczenia w nastepnym semestrze :))) pzdr -
-
Anonim
-
Kaka tzn.ciastko
dostaliśmy dyplomy ukończeni kursu hihihi i fajnie ogólnie było, kameralnie i z wielbicielami probującymi wejśc przez okno ehhehe :D dzięki dziewczyny, kamil i marcin:) powodzenia dalej appa:) -
Anonim
-
A M
oo dyplomy.. jak fajnie :)) mam nadzieje ze i dla mnie sie jakis znajdzie.. jak przyjde odrobic te zajecia :))) -
Kaka tzn.ciastko
na pewno dostaniecie:) zuch dziewczyny jesteście, to się należą ehhe :) -
Gosia
smutno smutno....:( i co tu robić...dziś wtorek jest a zajęć już nie ma....:(:( -
Kaka tzn.ciastko
-
Anonim
-
Gosia
-
Anonim
Ostatnie zajęcia grupy czwartkowej.
Ale teraz zaczynam mieć wątpliwości czy pójdę.
Kurcze...tyle do zrobienia, a tak mało czasu...
pozdrawiam -
-
Idź, idź... bo warto! :)
Godzinka ruchu, tańca i dobrej zabawy jeszcze nikomu nie zaszkodziła :) -
Kaka tzn.ciastko
-
Gosia
-
A M
no ja bylam wlasnie dzisiaj :) tak nas malo bylo.... ale sympatycznie. pozdrawiam wszystkich! -
Anonim
ja nie dałam rady. cały dzień spędziłam nad projektem...nagle patrzę, a tu 19.30... no i nie dostanę dyplomu ukończenia kursu:( -
>edytek napisała:
>ja nie dałam rady. cały dzień spędziłam nad
>projektem...nagle patrzę, a tu 19.30... no i nie dostanę
>dyplomu ukończenia kursu:(
I tu się mylisz - dyplom na pewno dostaniesz :)
Będzie na Ciebie czekał w D.K. Rakowiec lub jeśli sobie życzysz może być do odebrania u mnie lub u Tomka w okolicach stacji metra Politechnka.
Pozdrawiam i liczę na wszelkie opinie na temat jakości kursu itp.