KursTanca.NET [320]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

są one "świetne"
    "Wszystko" mi pieknie wychodzi "nic" sie nie merda :P
  • Kaka tzn.ciastko

>∂gnieszka napisała:
    >są one "świetne"
    >"Wszystko" mi pieknie wychodzi "nic" sie nie merda :P

mi tez się nic nie merda hihihi :)))))
  • .::MaZi::.

Hmm... pozostaje mi tylko pogratulować, że nic Wam się nie merda :]
  • Gosia

hehehe ja też jakoś daję sobie radę, chociaż na 3 kroki jest trudniej, inaczej :):)
  • Anonim

ja myślę Gosiu że jak sobie dorzucisz klaskanie to nawet na 3 kroki bedzie super prosto :D :D hehe

matura z matematyki byla dawnooo i normalnie ciężko tak liczyć do 3 klaskać na 2 :P :) jak oczywiście Michał to pokazał to pomyślałam 'ale pikuś' :D hehe teraz mi ręce opadają :) :)

No, ale ostatnia "ósemka" była prosta, prawda? :]
  • Gosia

Tak tak :) też tak uważam :)
  • Anonim

hmmm jaka ostatnia ósemka? były już 2 ?:)

nie było mnie na ostatnich zajęciach...mam jeszcze przerwe świateczną;p myślicie ze dam rade to nadrobic bez odrabiania we wtrorek?

Właściwie to na ostatnich zajęciach była jedna ósemka, i przygotowanie do innej - jeśli dobrze pamiętam :]

Czy dasz radę nadrobić... no problem :)
    Do zobaczenia w czwartek!
  • Anonim

przypomni mi ktoś jak leci ta kwadratowa poleczka...bo sie pogubiłam:(
    1 krok w prawo..a potem 2,3,4..hmm?!?
  • Kaka tzn.ciastko

1.kwadrat= prawo - przód, 2.kwadrat= prawo - tył, 3.kwadrat= lewo - przód, 4. kwadrat= lewo- tył hehehe mam nadzieję, że pomogłam:)
  • Anonim

pewnie że pomogłaś..dzięki wielkie;) teraz to nic tylko ćwiczyć..:)

oczywiście wszystko krokiem poleczki :)

a jak tam z krokiem z kopnięciami :) ?
  • Anonim

Krok z kopnięciem całkiem nieźle nam wychodzi :) gorzej u nas z koordynacją :]
    "a teraz rączki robią małe kółeczka do wewnątrz, a nogi na zewnątrz" XD
  • Kaka tzn.ciastko

hehehe :D:D

>edytek napisała:
    >Krok z kopnięciem całkiem nieźle nam wychodzi :) gorzej u
    >nas z koordynacją :]
    >"a teraz rączki robią małe kółeczka do wewnątrz, a
    >nogi na zewnątrz" XD

To fakt, z tym ciężko było... ale Marczak przekazał mesydż:

"Róbcie to nożycami.." i wtedy wychodzi :)
    Dzisiejsze zajęcia nieźle mnie wypompowały... zwłaszcza, że przed nowoczesnym jeszcze na siłowni byłem... taka mała masakra... ale jeeszcze rezerwy sił zostały... :)
  • Anonim

oj mi też jakos ciężko... byłoby lepiej gdybym nie wpadła w te krzesła pod koniec;p nie wiem jak ja się pokaże bo mam dwa gigantyczne siniaki, choc na początku nic mnie nie bolało... na nastepne zajęcia biorę okulary;D

Pozdro dla całej ekipki;))

A mi się wydawało, że Ty usiadłaś z hukiem w ramach protestu, że Michał puszcza za wolną muzykę :] Do tego jeszcze jedno krzesło samo hukneło... na znak protestu :) Siniakami się nie przejmuj - szybko znikną. Ja proponuję przede wszystkim stanąć z przodu formacji - nie dość, że nie ma krzeseł to jesteś bliżej lustra, a i przyswajalność kroczków jest dobra :) pozdrawiam :)
  • Anonim

chyba tak zrobię tym razem;)) siniaki są wielkie jakby ktoś mnie pobił i znajomi pytali co my takiego robimy;p następnym razem przyłożę się bardziej;) do zobaczonka p.s. a to drugie krzesło rzeczywiście samo się przewróciło;)
| |

Niech grono to służy osobom, które chcą się dowiedzieć na temat najnowszych projektów taneczn...

Fotki

Miejsca grona (0)