- 1
- 2
-
Anonim
co sądzicie o nim?
jak dla mnie płyta" zmysłów 5" jest bardzo dobra, zarówno tekstowo jak i
muzycznie. przypominam że w marcu ukaże się
jego nowa płyta "Oddycham smogiem" -
"Zupełnie inne niż na "Kodexach" melancholijne i downtempowe oblicze producenckie Magiery plus Tymon na mikrofonie w wysokiej formie. Przy produkcji albumu Magierę wspiera Mały72." -
>majsza<
o.... widzę, że tymona też lubisz
Za Świntuchem i Szelmą nie przepadam... ale za tą płytą BARDZO.
w ogóle ta płyta przekonała mnie do słuchania i głębszego zainteresowania polskim hip-hopem
niezły koleś ten tymon. stworzyć tyle kawałków gdzie nie występuje "r". Ma wadę wymowy związaną z tą współgłoską i tylko raz na płycie występuje
( "...przy mikrofonie..."). podziw dla tego mc. Za cały trud i próbę stworzenia poetyckiego albumu... -
Anonim
świntuch to w ogole jeden wielki młodzieńczy błąd i nagrywanie
o czymś o czym się nie miało pojęcia;P ale zmysłów 5 bardzo fajny klimat,
czekam na płytę! -
>majsza<
>Piotr napisał
>świntuch to w ogole jeden wielki młodzieńczy błąd i
>nagrywanie
>o czymś o czym się nie miało pojęcia;P ale zmysłów 5
>bardzo fajny klimat,
>czekam na płytę!
ja też czekam. niecierpliwie!!! tyle lat milczenia...
-
-
ghjgjgh
-
Żożo Cacao
Tymon bardzo dobry mc ,a do tego stosuję badzo dobą politykę w Asfalcie.
Mi się najbardzej podobał jego kawałek "o to ja"
a płyte kupie w ciemno -
Ciastek
Kawałek "O to ja" jest rzeczywiście świetny. Płyta też niczego sobie. Swoją drogą to podoba mi się bardzo. -
Urwis Filip
Tymon w chuj niedoceniony gość!
Jest chyba jednym z lepszych MC...
Plytkę kupie na 100%... -
-
Anonim
znam Tymona i pamiętam, że na początku poprzedniego roku rozmawiałem z nim właśnie czy coś będzie nagrywał i mówił zdecydowane i stanowcze "raczej nie" :-)
więc jest niespodzianka. wiem też, że ma dużo starego materiału, który nigdzie nie był opublikowany, więc może jakieś smaczki się pojawią na płycie. -
Jerzu
a ja za nim nie przepadam jakos. nie znam zbyt wielu jego kawalkow ale to co slyszalem nie trafialo do mnie, zarowno podklady jak i texty. -
Sajmon
Haha, akurat dzisiaj z sentymentu puściłem sobie niesłuchane od jakiegoś co najmniej roku (a możliwe że więcej) 'Oto Ja', i doszedłem do wniosku że to naprawdę megazajebisty kawałek i w ogóle klasyk polskiego rapu; ). Banger w chuj, esencja hip-hopu, aiight?
Tymon-dobry mc, z własnym, charakterystycznym stylem, no i odniósł progres- bo flow z 'Oto Ja' może być jeszcze irytujące, a teksty też dość mało oryginalne, ale już w kawałku 'Magia Bubla' Perkipatu z 2006 roku jedzie przekozacko. Czekam na nowy album, bo może być grubo. -
Sajmon
W ogóle mam jakiś dziwny sentyment i sympatię do wrocławskiego rapu, przywodzi mi na myśl jakieś stare, dobre czasy które już nigdy nie wrócą, haha :). -
-
-
Ciastek
-
dlugo sie nie zastanawiaj. mysle ze naklad sie niebawem wyczerpie, to dopbra plyta i tu niedroga. ja bym bral, zreszta jzu mam swoja.
-
Ciastek
-
Użytkownik usunięty
-
Jerz
>Fubu napisał
>dlugo sie nie zastanawiaj. mysle ze naklad sie niebawem
>wyczerpie, to dopbra plyta i tu niedroga. ja bym bral,
>zreszta jzu mam swoja.
A nie chciales brac, łapsie jeden :>
- 1