Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jest taka opcja... Mam teksty, pisze teksty, chce nagrać teksty, wszystko gitnie tylko trzeba mi dj :] Jak ktoś jest skory do pomocy/ma jakieś własne bity/sample to pisać........ jackmedic@op.pl .....

Rizpect.......
  • Anonim

Mam duzo sampli z disco polo - moze byc ?; )
  • Anonim

chyba producenta, no dobra
    jesli chcesz jechac pod same cuty i skracze to twoj wybor...
  • JH

"jestes tak hardcore, ale ten hardcore, to nagrywasz rzadko, 7 tematow, 8 bitow, coz, plyta wkrotce o, masz juz tytul..."
  • Grono.Net

mmmm a tu widze z pomoca chlopakowi cala zgraja profesjonalistow wybiegla naprzeciw ....
  • Kermit

niektorzy chca byc bardziej chamscy przez co bardziej rapowi niz sa w rzeczywistosci... ach te waszne kasliwe riposty :]

like this shit?

Fin.
  • JH

ej no sory, przeciez nie bede dawal chlopaczynie bitow, jak nie wiem jaki poziom reprezentuje :/
  • Grono.Net

to stary w zajebisty sposob mu napisales pokaz co potrafisz...

hehe rap -- sila przekazu BRAWO ...
  • JH

co mi z tego, ze pokaze swoja zwrotke? jak mi przekaze np. flow?
    niech nagrywa pod jakis instrumental,
    a nie sie porywa na producenta.
  • KrzaK

dokladnie na kazdym singlu jakis instrumental sie znajdzie :) po za tym nie wyglada mi to fajnie wogule ten temat jakis taki beznadziejny i ... brak slow .
  • Grono.Net

spooooko widze ze jestes niezlym znawca :D
    heh ... i tak cenionym producentem ze mozesz sobie przebierac w MC's/ /.....//
    ale jakos o tobie nie slyszalem wiec zamiast sie spinac.. mozesz pomagac typom skoro robisz bity .. :P jesli wogole robisz bity ...
    przeciez mozesz wrzucic mu prostego loopa .. niech pod niego nagra spodoba ci sie ... ok ulozysz sobie wszystko .. i bedzie gites.. przedewszystkim nie ma sie co spinac....
    jest teraz deficyt na bity i trzeba sobie pomagac a z takim nastawianiem tylko zniechecasz....
    trzeba bylo mu powiedziec.. wez cos nagraj pod jakis instrumental ... i wrzuc ... dogadac zsie typie zawsze mozna ...
    ale widze no nie bede sie klocil z profesjonalista :P
  • JH

co Ty go tak bronisz? jak jestes taki dobrotliwy, to mu daj bit, a nie pieprzysz.
    Ja go nie bede prowadzil, nie zalezy mi na nim. Deficyt na bity? Gdzie? Ja mam deficyt na wokale :P a tak w ogole sadzisz ze mnie niby "poznasz" jak wrzuce mu jakis loopik? mysle ze nic z tego nie wyjdzie, bo dawalem bity na roznych nielegalach, ale naklad niszowy...; D sam rozumiesz. wole robic dla siebie.
    hehe i to TY nazwales mnie profesjonalista...
  • JH

Ja to co mam zdobylem sam i wlasnymi "rekami" wypracowalem.
    A jak juz bym mial gdzies, z kims dogadywac, to nie przychodze z niczym, tylko mam cos co moge o sobie powiedziec. A nie, na zasadzie "daj". Zreszta nie wiem po co tutaj takie pouczenia stosuje.
    Niech chlopak cwiczy, jak chce...
  • khad

hehe, zajebiści jesteście :D
  • Anonim

może najpierw sprawdź sie na gotowych już bitach? Pościągaj sobie "versions" różnych kawałków, z łatwością znajdziesz instrumentale większości znanych i uznanych kawałków hh - timbaland, pharell co chcesz wszystko jest. W ostatecznosci mozesz sie wypróbować na jamajskich riddimach są o wiele łatwiej dostępne.

Później puśc to w sieć niech ludzie Cie zjebią albo wyniosą na tarcze i dopiero szukaj producenta; )
  • Anonim

hahah noo to jest paten niech Cie "zjebia" i potem szukaj produycenta hahahahah :] jestem za w 100% hahaha a tak serio to rzeczywiscie rzecz ma sie tak ze dobrych producentow DOBRYCH jak na lekarstow niestety...:/ o MC's nie wspominajac :] bueheheh dobra nara a jak sie zainteresujesz instrumentalami to polecam dre i premiera hitowe bity jak dal mnie...yo -------->
  • *.::Szyna::.*

Ziooom Ściągnij Sobie FL Studio 5 Jak CHcesz to ja Ci jakoś Prześle Kraka i SIekaj Własne Bity!!Na Początku Będą chujowe ale nic nie jest doskonałe!!
    Porobisz Kilka Lat i Będziesz Robił Wyjebane Bity!
    Texty Jak CHcesz Tak Bardzo Teraz Już Nagrywać To
    Ściągnij Sobie Intrumantalle Jakieś Z Neta(tak Ich najwięcej)I Nagrywaj Na Nie:]Pracuj nad Flow Nad Textami Bitami Wkońcu Będziesz DObry!!
    Każdy Tak Zaczyna Nie ma Się Co Śpieszyć!!
    EloU!
  • Anonim

Osz ty kurwa, jakie jebane problemo, bo rookie sie o bity spytał... JH... Trybie, że nie wieżysz w moje flow, ale w topicu kurwa, niebyło zapytania kto wieży w moje flow, tylko kto użyczy bita... Nie to nie, klameczka zapadła, koniec tematu, a nie takie pierdolenie...

Szyna thx za rade, a crack tiaa przydalbysie
    gg: 1271893....
  • Anonim

Ale mimo wszystko thx all za te rady.... za tydzień, gura 2 daje link i słuchacie :] A potem mnie "zjebjecie" :D
  • Emtebe

Racja Ziom... Ja też na początku miam ten problem... ale sobie poradziłem... sam... Poskładałem własne biciki, nagrałem i jest mi z tym dobrze... nie ma to jak samemu tworzyć sobie muze do własnych tekstów.
  • 1
  • 2
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)