-
consequence is no coincidence.
kameralnie. taka cena biletow daje porzadany efekt. przychodza osoby z pasja, na prawde zainteresowane danym koncertem i wykonawca. manuva blyszczal wczoraj jak nigdy.. szczegolnie ze bedac w londynie na nim, widzialam wczoraj ze on na prawde byl bardzo pozytywnie zaskoczony i uradowany nasza reakcja i niesamowitym klimatem ktory panowal. ciesze sie ze coraz czesciej mozna mowic - najlepszy koncert do tej pory u nas. tak samo bylo rok temu na de la soul. wiecej takich koncertow! -
Anonim
-
Al
No wlasnie, ja nie bylem (akurat wtedy bylem wlasnie w londynie!). Gral kawalki z ostatniej plyty? Nie slyszalem ich nawet i zastanawiam sie czy kupic.
A czy de la wyprzedzalo. No nie wiem po koncercie nie powiem. Ale wiadomo - HH powstal w usa i de la to przeciez legenda, wiec trudno porownac. HH w Europie jest ciagle kilka lat wstecz (oczywiscie mowiac USA nie mysle o Eminemach, 50centach itp.).
[pozdro]
And -
PieknyStefan
"kameralnie. taka cena biletow daje porzadany efekt. przychodza osoby z pasja, na prawde zainteresowane danym koncertem i wykonawca"
czyli było 5 osob? -
-
Kacper
hehehe
wcale nie najlepszy, ja bym postawil na Group Home jednak. Oni wszyscy sa pozytywnie zaskoczenie bo dziwi ich fakt ze ludzie w Polsce wiedza ze istnieje cos takiego jak Hip hop hehe -
Anonim
"kameralnie. taka cena biletow daje porzadany efekt. przychodza osoby z pasja, na prawde zainteresowane danym koncertem i wykonawca"
wiekszej bzdury nie slyszalem dawno...sugerujesz ze przywilej bycia pasjonatą jest zarezerwowane dla ludzi ktorzy maja kase, zeby wylozyc 70 zeta na bilet?? ci co nie maja niestety pieniedzy sa laikami i nie sa zainteresowani tym artysta?
pozdro -
zremiksowany
powalilo cie na sagan? jak ktos nie ma $ to lepiej niech nie idzie na koncert? pieprznij sie w leb bananie.
bylem na wielu koncertach, ktorych cena rownala sie sredniej wejsciowce do klubu i bylo zajebiscie ... ale tez wiele koncertow przez jakies z dupy wysrane ceny musialem sobie darowac -
Kacper
-
dezinte
tak czy inaczej roots manuva to byl jeden z najlpesych koncertow w kraju. tak od strony artystycznej jak i organizacyjnej. -
Grono.Net
Z cena koncertow to jest ciezka sprawa.... Bo wiecie jesli bedzie za niska to ja juz nie mowie tu o tym ze organizator malo zarobi ale o tym ze co by nie ukrywac przy niskiej cenie schodzi sie duzo choloty ktora bardziej interesuje sie wyrywaniem dupek lub tez pmysli kogo by tu ojebac... Znowu zawysoka cena czesto odstraszna nawet prawdziwych fanow... uwazam ze w warszawie ceny koncertow zajebistych grup hh ze poza polski powinny ksztaltowac sie w granicach 40-55 zlotych i nie wiecej bo to nie ma sensu... Wiekszosc z nas jest za biedna(ja np nie jestem wstanie wylozyc 70 zeta na koncert 1 goscia chociazbym niewiem jak chcial)by pojsc na cos takiego... -
consequence is no coincidence.
wylozyc 70pln faktycznie nie jest latwo, ale mysle ze jezeli nie ma ciagu fajnych koncertow w przeciagu tygodnia czy nawet jednego weekendu, co sie czesto niestety u nas zdarza, to to na prawde nie jest to problem.
o koncercie manuvy bylo wiadomo juz w polowie lutego co najmniej.. wiec to jest okolo 0,94 gr do odlozenia dziennie. dla mnie tez te 70pln bylo problematyczne ale bez przesady. zlotowka dziennie.. dajcie spokoj. chodzi wlasnie o to na czym komu bardziej zalezy.
a ze bylo kameralnie? chodzilo mi bardziej o klimat jaki panowal, ze kazdy mogl spokojnie dostac sie pod scene, spokojnie potanczyc, czy nawet wypic piwo przy barze, a przede wszystkim skupic sie na koncercie.
zgadzam sie wlasnie z eSeLOWu ze jak jest za niska cena to przychodzi duzo zbednych dla mnie ludzi ze zbednymi priorytetami dotyczacymi docelowosci koncertu. i jest roznica cenowa, nie mowie ze kazdy koncert powinien tyle kosztowac, ale 8 osobowy live band (czyli nie 1 gosc) i tak doskonale naglosnienie tez trzeba jakos oplacic. niestety? za jakosc sie placi. wszedzie i w kazdej dziedzinie.
-
Grono.Net
tak bylo jest i bedzie... tyle ze u nas nadal jest tak naprawde bieda i bedzie coraz gorzej... co z tego ze zjezdzaja corazt lepsze grupy skoro ja osoba ktora kiedys regularnie chodzila na wszystkie te koncerty teraz nie jestem w stanie pojsc w wiekszosci wypadkow ze wzgledu na kase czasami ze wzgledu na prace... ale tak to juz jest... wiem tylko ze jakby kiedys jakims cudem do polski przyjechal redman lub busta to bym wylozyl kazdy hajs.... :D -
Anonim
jak już tak mówimy o hajsie, to wczoraj marc, gitarzysta rootsa mówił, że im organizatorzy powiedzieli, że bilet kosztował 46pln.
jakaś ściema czy poprostu chłopak już zmęczony był?