- 1
- 2
-
nicker
-
Anonim
nie no naprawde Nicker. nie cpaj tyle. to Cie wykonczy. odstaw te dragi,serio no:(
-
nicker
Odstawiłem...ups....sorry, nie ma żadnej komety , przepraszam wszystkich którzy się spakowali i zaczęli uciekać :) -
Anonim
japierdziele. nicker. czy ja? obca kobieta musze sprowadzac Cie na dobra droge? -
-
... <3 Zaaaabcia <3
-
Anonim
mnie bardziej od komety matwią 14 urodziny radia maryja... całe watachy starych bab w beretach mi dzisiaj miasto zalało :/ -
-
Anonim
-
C.N.K
juz niebawem w radjo maryja premiera hip hop w eterze dacie wiare ze to prawda?????? -
S.
powiedzcie ze to nie prawda...niech kometa poczeka z 5 lat az rozesla plyty wwo....... -
S.
-
S.
http://allegro.pl/show_item.php?ite...
kurwa ludzie pomozcie co za typ jebany!!!!koszulki prawie oryginalne jaki ciec...... -
Lajt gosias
to całkiem możliwe; P... tak samo jak to, że dzisiaj chyba nawet radio maryja obchodzi xy urodziny; / O_O -
S.
blagam zaspiewajmy sto laT!!kazdy kto chce zlozyc zyczenia sekcie niech dopisze sto lat!!! -
Kawker
-
andre
-
-
KOUTI
człowieku, wwo dotrze do mojej skrzynki dzień po premierze Djuka Forevera.
czyli nigdy
czyli kometa leci jak se lufy nie zabezpieczysz i wtedy faktycznie trzeba POMENA! -
nicker
-
S.
- 1
- 2