Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam pytanie, pamietacie numer 'projekt jest w drodze'? z ajkiego kawalka oryginalnie pochodza te trabki w bicie?
    halla
  • Wirone

Spytaj Volta; )
  • khad

hyhy, nataszka, z Franka Kimono; P

lubię jak się wkurzasz; P
  • Anonim

ej no bez kitu pytam sie bo wlasnie dorwalam mixtape clintona sparksa i tam jest kawaleczek z memphis bleek 'roc the mic' i normalnie jakby volt!!! dlatego sie pytam, bo chce dotrzec do oryginalu..

khad chlopcze bo cie z wiadrona potraktuje; )
  • khad

ej, bo naślę na Ciebie moje osiedlowe elo-koleznaki, one się nie pierdolą, bo wiedzą co to znaczy "życie kureskie" hehehhe; P
  • Anonim

to te co placza pod scena na koncertach donia?
    łoojezu wez mnie nie strasz; )
    wracajac to tematu bardzo mnie interesuje co to za numer bo nie wierze zeby clintonowi wpadla w lapy produkcja volta.. ? yy?
  • Wirone

Może na oryginalnej okładce jest napisane "Sampel zaczerpnięty z ... " :P bo w amerykańskich produkcjach tak jest hehe; ) A tak serio to nie wiem za bardzo skąd to jest wzięte...
  • Wirone

Z tego wszystkiego sobie zapodałem Volta w głośniki, bo ten kawałek jest serio dobry :)
  • Anonim

serio serio; d
  • dezinte

a nie przyszlo ci do glowy ze to ten sam sampel a nie produkcja volta... takie rzeczy sie zdarzaja.........
  • Anonim

oj wybacz....:/
  • dezinte

nie wybaczam z zasady.
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)