-
Anonim
mam pytanie, pamietacie numer 'projekt jest w drodze'? z ajkiego kawalka oryginalnie pochodza te trabki w bicie?
halla -
-
-
Anonim
ej no bez kitu pytam sie bo wlasnie dorwalam mixtape clintona sparksa i tam jest kawaleczek z memphis bleek 'roc the mic' i normalnie jakby volt!!! dlatego sie pytam, bo chce dotrzec do oryginalu..
khad chlopcze bo cie z wiadrona potraktuje; ) -
-
ej, bo naślę na Ciebie moje osiedlowe elo-koleznaki, one się nie pierdolą, bo wiedzą co to znaczy "życie kureskie" hehehhe; P
-
Anonim
to te co placza pod scena na koncertach donia?
łoojezu wez mnie nie strasz; )
wracajac to tematu bardzo mnie interesuje co to za numer bo nie wierze zeby clintonowi wpadla w lapy produkcja volta.. ? yy? -
Może na oryginalnej okładce jest napisane "Sampel zaczerpnięty z ... " :P bo w amerykańskich produkcjach tak jest hehe; ) A tak serio to nie wiem za bardzo skąd to jest wzięte...
-
Z tego wszystkiego sobie zapodałem Volta w głośniki, bo ten kawałek jest serio dobry :)
-
Anonim
-
dezinte
a nie przyszlo ci do glowy ze to ten sam sampel a nie produkcja volta... takie rzeczy sie zdarzaja......... -
Anonim
-
dezinte