-
Mikolaj
-
Anonim
-
Astar/Sąsiad
kiełpo mi chyba 3 razy mówił o reaktywacji w poprzednim roku, a teraz napewno będzie trudniej bo jest bardzo dobry serwis rapgra.com (nie wiem od kiedy on działa ale odkryłem go dopiero w tam tym roku), nie licząc serwisu z kreską oczywiście. -
Mikolaj
a koledzy, gdzie robili? przypadkiem nie u kielpa? hehehe. pozdrowki dla redakcji....
astar, mi tak samo mowil ale teraz sam sie odezwal i mowi, ze jest dobrze.....
poza tym sami wiecie, ze stronka dzialala na innej zasadzie niz np. kreska...ja mialem mega zajawe.... -
-
Anonim
Zdazylem przez ten - dodam, ze dosc dlugi - okres stracic zaufanie do wodza Mielonki. Ale starego hh.pl do kreski nie smialbym porownywac - kreska jest ponizej ... kreski. -
Mikolaj
no cos Ty.....jakies spiecie mieliscie czy co?
a w ogole to co z tym projektem Miszczaka? ruszylo cos? -
Anonim
Z wielorakich przyczyn zostal ... zawieszony. Ale z tym do samego Zainteresowanego; ) -
Mikolaj
-
Anonim
Z kielpem kontaktu nie mialem od jakiegos roku, a o powrocie nawet mi nie powiedzial. Chyba nie zostalem przewidziany w jego nowym planie redakcyjnym hehe; ) -
Anonim
Jak na razie "zdalnie sterowane zabawki dla dzieci i doroslych!" swietnie pasuja do profilu Serwisu ... z pewnoscia bardziej, niz te odtwarzacze mp3, ktore hh.pl promowal wczesniej - bo to juz sie za bardzo o muzyke ocieralo; ) -
Mikolaj
Yafe, to ja Cie wkrece...heheh.
a no patent z samochodzikami jest zabawny...no ale przynajmniej jakas kapusta jest....
ale powaznie:
jakby co to piszesz sie?
zobaczymy co tam wyrzezbili.... -
Anonim
-
nicker
-
Radek Miszczak
hahahaah to dopiero news z ta reaktywacja. predzej 2pac sie reaktywuje na koncert do Polski, taki moj scenariusz:) -
Mikolaj
-
Radek Miszczak
jest wstrzymany, w obliczu szeregu innych ciekawszych i mysle bardziej perspektywicznych projektow. czekajmy co nowe hiphop.pl pokaze, bez kitu jestem ciekawy ilosci nowych konfliktow etc
|
|
Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...
Miejsca grona (9)
-
Klub Muzyczny Skłot Ząbkowska 5, Warszawa
-
Klub Ząbkowska, Warszawa
-
Urban Dance Zone Al. Piłsudskiego 8/10, Łódź
-
Stara Praga Kawiarnia www.starapraga.waw.pl Antoniego Mackiewicza, Warszawa
-
KLUB WYTWÓRNIA Łąkowa , Łódź
- Dodaj miejsce