Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mikolaj

juz wkrotce powrot po ponad rocznej przerwie...
  • Anonim

czyzby wielki comeback kielpa?; )
  • Astar/Sąsiad

kiełpo mi chyba 3 razy mówił o reaktywacji w poprzednim roku, a teraz napewno będzie trudniej bo jest bardzo dobry serwis rapgra.com (nie wiem od kiedy on działa ale odkryłem go dopiero w tam tym roku), nie licząc serwisu z kreską oczywiście.
  • Mikolaj

a koledzy, gdzie robili? przypadkiem nie u kielpa? hehehe. pozdrowki dla redakcji....

astar, mi tak samo mowil ale teraz sam sie odezwal i mowi, ze jest dobrze.....

poza tym sami wiecie, ze stronka dzialala na innej zasadzie niz np. kreska...ja mialem mega zajawe....
  • Anonim

Zdazylem przez ten - dodam, ze dosc dlugi - okres stracic zaufanie do wodza Mielonki. Ale starego hh.pl do kreski nie smialbym porownywac - kreska jest ponizej ... kreski.
  • Mikolaj

no cos Ty.....jakies spiecie mieliscie czy co?

a w ogole to co z tym projektem Miszczaka? ruszylo cos?
  • Anonim

Z wielorakich przyczyn zostal ... zawieszony. Ale z tym do samego Zainteresowanego; )
  • Mikolaj

ok, a jak ruszy stronka to dzialasz czy nie?
  • Anonim

Z kielpem kontaktu nie mialem od jakiegos roku, a o powrocie nawet mi nie powiedzial. Chyba nie zostalem przewidziany w jego nowym planie redakcyjnym hehe; )
  • Anonim

Jak na razie "zdalnie sterowane zabawki dla dzieci i doroslych!" swietnie pasuja do profilu Serwisu ... z pewnoscia bardziej, niz te odtwarzacze mp3, ktore hh.pl promowal wczesniej - bo to juz sie za bardzo o muzyke ocieralo; )
  • Mikolaj

Yafe, to ja Cie wkrece...heheh.

a no patent z samochodzikami jest zabawny...no ale przynajmniej jakas kapusta jest....

ale powaznie:

jakby co to piszesz sie?

zobaczymy co tam wyrzezbili....
  • Anonim

Zobaczymy co bedzie i jak sie ulozy; ) Nie chce sie deklarowac.
  • nicker

To ja bym bardzo chciał tam znowu pisać...
    da się...?

ocer
  • Radek Miszczak

hahahaah to dopiero news z ta reaktywacja. predzej 2pac sie reaktywuje na koncert do Polski, taki moj scenariusz:)
  • Mikolaj

Miszczak, a co z Twoim projektem?
  • Radek Miszczak

jest wstrzymany, w obliczu szeregu innych ciekawszych i mysle bardziej perspektywicznych projektow. czekajmy co nowe hiphop.pl pokaze, bez kitu jestem ciekawy ilosci nowych konfliktow etc
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)