Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • u can't find me...

jest taki mc ktoty dla was na zawsze zostanie wyjatkowy? wiecie nie taki ulbiony ale taki o ktorym zawsze na fazie pomyslicie itp.

dla mnie Tupac Shakur, Tas De Fleja

n/c
  • Paweł

Rychu... Pezet... O.S.T.R.... Owal... ci raperzy na pewno pozostaną u mnie w pamięci..
  • u can't find me...

hmmmmm wiesz nie bardzo wiem co na twojej liscie robi owal... pezeta nie lubie bo sie przypierdalal do mariana a to juz grzech... ostr jest spoko ale wole tedego; ]
  • Paweł

cytuję:
    "nie taki ulbiony"
    poza tym to jeszcze pfk, tede, eminem, kaliber44...
  • u can't find me...

HA! od razu lepiej gadasz ! wiesz tede zawsze bedzie najlepszy; ] eminem moze byc... pfk n/c sa zajebisci tak samo jak kaliber

ps. wiesz zmien prosze avatara bo jak bede na fazie i zobacze kiedys taki smutny obrazek to jeszcze sobie chujowa faze wkrece; [
    zobacz jakie ja mam FAJNE !
  • Paweł

rasista; ] tede jest git, nie zaprzeczam...
    a fotki na razie nie zmienię :PP
  • aaj siema d:)ehhe co tak nawijacie. zdeczka wam nawijka zdechla d:)pozdro.
  • Emilia Julia

nas...... wplyw wszysykich innych na to czym stal sie dla mnie hh byl juz póżniej
  • mmajaa

hm...dla mnie mistrzem zawsze był Kendrick Jeru Davis, czyli niezniszczalny Jeru the Damaja...potem chyba Defari...a z polskich mc to pierwsze miejsce na piedestale ma O.S.T.R. ...zreszta dlugo by wymieniac:)

• mmajaa

no a jeszcze male pytanko...wybiera sie ktos do Proximy na Rahzela?:)
  • u can't find me...

ty swistu zrobie maly off-topic i powiem ze zaszokowales mnie tym ze robiles wywiad z dka...; ] ja osobiscie za nim nie przepadam...

btw zobacz na to drugie grono hip-hop, rap i co tam pisza na tedego...; ] nie znaja sie... ech ja tez sie nie znam ale nie wyglaszam az tak absurdalnych teorii ... pozapraszam na to lamusowate grono qmpli i zobaczymy kto jest cfaniak...

skoro tez obracasz sie w tej kulturze to wyraz tam swoje zdanie; ]
  • Paweł

a z kim miałem zrobić? ja również niezbyt go toleruję, ale skoro się zgodził...
    no to np. liroy zaprosił mnie do Kielc, nie pojechałem, nie lubię go :)
  • palma

W zasazdzie żaden:) Aczkolwiek Muzyka jako caloksztalt na pewno. Jednak nie moge powiedziec/napisac, by po jakichkolwiek slowach jakos sie zmienilam, stalam sie inna. Ale jakby kogos wymienic... cos moze z efx, mobb, stylowo cypress, z polskich cenie fokusa- za umiejetne wykorzystywanie barwy glosu i oryginalnosc, adasia ostrego za przekaz, gurala za flow. Pis ałt źą :)
  • Grono.Net

eeeeee owal?rychu?ostry????tosz to zenada....osrty moglby ze starym nagrywac...bananowy song:D!pezet respekt..!!!!tede jest slaby....ale dlatego ze"..czas nas zmienil chlopaki..";)ELDOKA...jop!!!
    a kogo nie zmienil guru tego pozdrawiam:)
  • Grono.Net

ty no bo nas is like half man half amazin walkin down the memory lane sippin a heineken brew thinkin if he rould the world the affirmitive action would always represent!:P
  • Grono.Net

tede jest slaaaaaaaaaaaaaaabiutki!!!!!!! !!
    PRZYJEBALEM SIE DO MARIANA BO TO SPOLDZIELNIA TERAZ JUSZ WIEM I WIEM I WIEM JAK!!!!!!!...jak przy niezbyt tlustych bitach tlustego producenta.....no a na dokladke masz .....odloz mikkrofon ten S.P.O.R.T nie jest dla ciebie!!!:PPPPPP
  • Noef

Cłopaki i diewczyny napewno mnie zjecie za to co powiem ale dla mnie Tedzik jest bardzo, ale to bardzo słady żeby nie używać tu brutalniejszych sformułowań. Mam dla niego respekt za to co robił kiedyś, ale to właśnie za to teraz go toak bardzo nienawidze. Bo gdy się stoi tak wysoko to nie można wybaczyć takiego upadku. Napewno teraz już nikogo nie zdziwię tym, że na polniej scenie najlepszy dla mnie jest Leszek vel Eldoka, Pezet, Adaś(OSTR) Ostrowski , a na zagranicznej scenie pierwsze miejsce dla mnie zajmuje wielki Mos Def i Talib Kweli no i wogóle cały Black Star. Biguppp!!!
  • Grono.Net

a kto to jest caly black star :|
    eee bo hi tek to nie blackstar...88 keys to nie blackstar...chyba ze mowisz tak jakby...np. o commonie,de la?
    to jusz szybciej native tounges by pasowalo:)
  • Anonim

moze tede ma dobre bity i jakis tam talent... ale jego texty sa poprostu beznadziejne... tak jak on sam ]:-> PEZET to jest coś; )
  • Paweł

Tede reprezentuje zupełnie inny styl... jednemu to pasi, drugiemu co innego :)
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)