-
Jest już tak, że dobra gra to jak dobry film...
Poza tym moda na hiphop, na hiphopowy sposób bycia, mówienia, blablabla, sprawiła, że w grach, ostatnimi czasy, najczęściej słychać kawałki rapowe... Nie ważne czy to koszykówka, samochodówka czy symulator ruskiego śmigłowca; P
Dlatego pytam o najlepsze soundtracki do gier, dla mnie GTA: Vice City, GTA: SA nawet się nie umywa...
Co sądzicie? -
Jerz
Dla mnie soundtracki do NFS Underground 1 i 2 sa zajebiste. Mistrzostwo jesli chodzi o muzyke do gier IMO.
Peace -
wolę ost do drugiego nfsu, jest większa różnorodność, nie jest "rapowa" jest mirażem wielu gatunków muzycznych, ale kawałek snoop'a z the doors'ami jest miałki.
-
Jerz
Zgodze sie. A najlepszy kawalek z Undergroundow? Dla mnie BT & Wildchild - Kimosabe. -
-
-
gowno.net
-
-
Jerz
Ja jeszcze dodam zajefiste sdtrcki z Hitmana 1 i 3... Hitman 2 juz troche gorzej ale zle nie jest :P
A Neverhooda nie kojarze...
Peace -
no do Hitman'a to robił muzykę Jesper Kyd, mistrzowskie...
ale też robił choćby do Freedom Fighters -
Grono.Net
tony hawk's underground
i inne tony hawki tez ale na thugu 1 jest RA THE RUGGED MAN najlepszy kawalek swiata KING OF THE UNDERGROUND i to wystarczy -
No właśnie mi od razu do głowy wpadł soundtrack z thps 2 :) Swietnie się przy tych kawałkach śmigało...
-
Grono.Net
-
Jerz
Taa... chyba tak... Ale to bylo tak dawno temu ze glowy nie dam... :P
Peace -
Grono.Net
-
-
Mam ją gdzieś na cd, chyba się skuszę w najbliższym czasie bo była świetna :)
-
Anonim
-
Ace Bestini
lepsza, lecz trudno dostępna (przynajmniej dla mnie) wersja Delinquent Habits - Return of the Tres jest w Menu Total Overdose'a. bit wymiata.