Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • khad

Jest już tak, że dobra gra to jak dobry film...
    Poza tym moda na hiphop, na hiphopowy sposób bycia, mówienia, blablabla, sprawiła, że w grach, ostatnimi czasy, najczęściej słychać kawałki rapowe... Nie ważne czy to koszykówka, samochodówka czy symulator ruskiego śmigłowca; P
    Dlatego pytam o najlepsze soundtracki do gier, dla mnie GTA: Vice City, GTA: SA nawet się nie umywa...

Co sądzicie?
  • Jerz

Dla mnie soundtracki do NFS Underground 1 i 2 sa zajebiste. Mistrzostwo jesli chodzi o muzyke do gier IMO.

Peace
  • khad

wolę ost do drugiego nfsu, jest większa różnorodność, nie jest "rapowa" jest mirażem wielu gatunków muzycznych, ale kawałek snoop'a z the doors'ami jest miałki.
  • Jerz

Zgodze sie. A najlepszy kawalek z Undergroundow? Dla mnie BT & Wildchild - Kimosabe.
  • khad

hehe, nie wiem :P
  • gowno.net

nfs under 1 i 2, halo 1 i 2.
  • khad

a kumacie soundtrack do "The Neverhood"? niezłe rycie bani :D
  • Jerz

Ja jeszcze dodam zajefiste sdtrcki z Hitmana 1 i 3... Hitman 2 juz troche gorzej ale zle nie jest :P

A Neverhooda nie kojarze...

Peace
  • khad

no do Hitman'a to robił muzykę Jesper Kyd, mistrzowskie...
    ale też robił choćby do Freedom Fighters
  • Grono.Net

tony hawk's underground
    i inne tony hawki tez ale na thugu 1 jest RA THE RUGGED MAN najlepszy kawalek swiata KING OF THE UNDERGROUND i to wystarczy
  • Wirone

No właśnie mi od razu do głowy wpadł soundtrack z thps 2 :) Swietnie się przy tych kawałkach śmigało...
  • Grono.Net

"The Neverhood" to ta gierka robiona w plastelinie??
  • Jerz

Taa... chyba tak... Ale to bylo tak dawno temu ze glowy nie dam... :P

Peace
  • Grono.Net

to ta
  • khad

taaak, hehehe, oldskul, clayman rządzi :D
  • Wirone

Mam ją gdzieś na cd, chyba się skuszę w najbliższym czasie bo była świetna :)
  • Anonim

Amon Tobin - Chaos Theory

aj aj aj!
  • Ace Bestini

lepsza, lecz trudno dostępna (przynajmniej dla mnie) wersja Delinquent Habits - Return of the Tres jest w Menu Total Overdose'a. bit wymiata.
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)