- 1
- 2
-
Penny
Zarzuccie nazwy psychorapowych zespolow, albo albumow, licze na was; ) -
Jerz
A jest cos takiego jak psychorap w ogole...? Bo jakos tak nie bardzo kojarze produkcji spod tego szyldu... Jedyne co mi przychodzi do glowy to "Ksiega Tajemnicza. Prolog" Kalibra... :) -
Penny
Oto informacje ktore uzyskalem, dla ciekawych:
* http://www.grogra.com
* Riddle Box - insane clown posse [ pierwsze tytul plyty , drugie nazwa zespolu ]
Do drugiej gwiazdki: Jak macie zakopsajcie, bo kazaa nie poradza. -
Penny
Jerz :D
Dobrze kojarzysz, do tego 3xKlan, dam tutaj linka, jak chcesz sciagnij, to tez klasyk polski :D
http://www.members.lycos.co.uk/zaja...
zmienic na .rar bodajze trzeba :D
P.s: pierwsza plyta kalibra tak; a druga tez mozna powiedziec, styl bardziej transowy, ale tez spod psychodelicznego szyldu. -
-
Jerz
ICP - Riddle Box... w sumie moze to i jest cos takiego... fajnie wiedziec ze to sie tak nazywa... A jak czegos nie mozesz na gownianej Kazie wyszperac to polecam eMule albo jeszcze lepiej SoulSeek. Pzdr -
Penny
Na eMule szukalem, cieniutko :D dostepnosc minimalna.
Ale git, jakbys TY cos mial, to ostatecznie mozesz kawalkami mailem do mnie poslac; ) Bylbym wdzieczny jak malo kto. -
-
Anonim
Goretex albo necro sprawdz sobie to jak szukasz dobrego horror rapu.
BIG UP! -
Penny
-
Anonim
-
-
Penny
Eno, ogolnie chodzi o cos w stylu 1 plytki kalibra, ostatecznosc to druga, a jeszcze wieksza ostatecznosc to Outkast Stakonia -
eee Stankonia? to już lepiej Aquemini - o niebo lepsza i bardziej psychodeliczna
-
Penny
Khad: wes tutaj w jednej wypowiedzi zlep wszystkie nazwy jakie w tej tematyce przuychodza ci do glowy, a wtedy pocaluje twoje zgrzybiale stopy; ) -
weź chłopcze nie marnuj mojego cennego czasu takimi chujowymi wypowiedziami :D
-
zresztą, chłopcze, piszesz w swoich zainteresowaniach "psychorap", a nie masz o nim zielonego pojęcia? heh, powodzenia :DDDD
-
Penny
To jest moje ograniczenei jesli chodzi o muzyke, tj hh. Tz nie moglem napisac hh -
Penny
P.S.: Zainteresowanie - tj. definiuje jako "rzecz" ktora interesuje cie, o ktorej chcesz wiedziec wiecej, sory ale nie widze problemu w rozwijaniu sie jesli chodzi o ten kierunek, jesli ty widzisz, to przykro mi ale myslimy w innych kategoriach. -
Anonim
-
Penny
Proponuje zatem zejsc ze mnie i zaatakowac powyzsza tematyke, jestem otwarty na propozycje, zeby nie bylo.
- 1
- 2