Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Penny

Zarzuccie nazwy psychorapowych zespolow, albo albumow, licze na was; )
  • Jerz

A jest cos takiego jak psychorap w ogole...? Bo jakos tak nie bardzo kojarze produkcji spod tego szyldu... Jedyne co mi przychodzi do glowy to "Ksiega Tajemnicza. Prolog" Kalibra... :)
  • Penny

Oto informacje ktore uzyskalem, dla ciekawych:

* http://www.grogra.com
    * Riddle Box - insane clown posse [ pierwsze tytul plyty , drugie nazwa zespolu ]

Do drugiej gwiazdki: Jak macie zakopsajcie, bo kazaa nie poradza.
  • Penny

Jerz :D
    Dobrze kojarzysz, do tego 3xKlan, dam tutaj linka, jak chcesz sciagnij, to tez klasyk polski :D

http://www.members.lycos.co.uk/zaja...
    zmienic na .rar bodajze trzeba :D

P.s: pierwsza plyta kalibra tak; a druga tez mozna powiedziec, styl bardziej transowy, ale tez spod psychodelicznego szyldu.
  • Jerz

ICP - Riddle Box... w sumie moze to i jest cos takiego... fajnie wiedziec ze to sie tak nazywa... A jak czegos nie mozesz na gownianej Kazie wyszperac to polecam eMule albo jeszcze lepiej SoulSeek. Pzdr
  • Penny

Na eMule szukalem, cieniutko :D dostepnosc minimalna.
    Ale git, jakbys TY cos mial, to ostatecznie mozesz kawalkami mailem do mnie poslac; ) Bylbym wdzieczny jak malo kto.
  • khad

jest taki typ Psycho Drama
  • Anonim

Goretex albo necro sprawdz sobie to jak szukasz dobrego horror rapu.

BIG UP!
  • Penny

Interesowalyby mnie od razu namiary na sciaganie :D szczerze mowiac
  • Anonim

na slsk na bank znajdziesz.

BIG UP!
  • khad

no nie powiedziałbym, że Necro tutaj podchodzi.
  • Penny

Eno, ogolnie chodzi o cos w stylu 1 plytki kalibra, ostatecznosc to druga, a jeszcze wieksza ostatecznosc to Outkast Stakonia
  • khad

eee Stankonia? to już lepiej Aquemini - o niebo lepsza i bardziej psychodeliczna
  • Penny

Khad: wes tutaj w jednej wypowiedzi zlep wszystkie nazwy jakie w tej tematyce przuychodza ci do glowy, a wtedy pocaluje twoje zgrzybiale stopy; )
  • khad

weź chłopcze nie marnuj mojego cennego czasu takimi chujowymi wypowiedziami :D
  • khad

zresztą, chłopcze, piszesz w swoich zainteresowaniach "psychorap", a nie masz o nim zielonego pojęcia? heh, powodzenia :DDDD
  • Penny

To jest moje ograniczenei jesli chodzi o muzyke, tj hh. Tz nie moglem napisac hh
  • Penny

P.S.: Zainteresowanie - tj. definiuje jako "rzecz" ktora interesuje cie, o ktorej chcesz wiedziec wiecej, sory ale nie widze problemu w rozwijaniu sie jesli chodzi o ten kierunek, jesli ty widzisz, to przykro mi ale myslimy w innych kategoriach.
  • Anonim

JEDI MIND TRICKS
  • Penny

Proponuje zatem zejsc ze mnie i zaatakowac powyzsza tematyke, jestem otwarty na propozycje, zeby nie bylo.
  • 1
  • 2
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)