-
c
-
Grono.Net
-
c
-
Łozo aka Pitahaya
Brzmienia jakościowo są troche kiepskie.... no i to wytłumienie na samplu mi nie leży...
Ale się nie dopierdalam... ogólnie jest spoko :D -
-
Anonim
-
Anonim
podoba mi sie zawsze lubilem to co robil dzimi:)
choc niewiem czy niewole dawniejszych utworuw byly bardziej wyraziste choc te sa bardziej z pomyslem i jajem!!ahahahah -
prez
ogolnie bit jest zajebisty, strasznie mi sie podoba i piatka za to, mimo wszystko jednak bit Froda bardziej pasuje do tekstu moim zdaniem. ma w sobie jakas nutke mistycyzmu i tajemniczosci, ktora jest zawarta w tekscie. z reszta z tego co wiem, to wlasnie Jimi pisal ten tekst pod ten konkretnie bit, wiec nie ma sie co dziwic.
obu bitow nie powinno sie porownywac, bo to zupelnie inna szkola beatmakingu i slychac nawet, ze inspiracje sa diametralnie inne. ale jak mowilem, remix bardzo spoko i wrzucilem juz go do folderu w ktorym znajduje sie singielek na dysku :).
pozdrawiam -
Ja to samo, singiel mi się powiększył :)
Brawo Zielas, dobra robota :] -
five nine
-
c
No wiadomo V1 że remix z założenia ma byc alternatywą dla oryginalnej wersji :) Dzieki za wszystkie opinie, moze ktos jeszcze chcialby cos dodac od siebie? :) -
prez
wiadomo :). w tym przypadku trudno bylo go zremixowac tak, zeby zachowalo ten specyficzny klimat, co nie zmienia tego, ze ten remix jest spoko... pozdro -
ja tam juz ci mowilem o tym remixie na gg...
ja to bym chcial sprawdzic jakies inne twoje remixy w takich klimatach... fajna sprawa;)
cos swiezego i ciekawego jak dla mnie...
big up! -
Anonim
-
Kawker