Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się

WBW

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

10.06.05 @ ground zero..

idziecie?
  • Fubu

ma byc tede..chetnie bym poszedl
  • Anonim

no wlasnie ja z tego względu zamierzam isc :D
    bylam na wbw w zeszlym roku [ na eliminacjach ] w przestrzeni i tam była lipaa a teraz elegancko ground zero,finał i do tego Tedunio..
    moze byc ok; ]
  • Muflon

jak idziecie ze wzgledu na tedego to slabo:/
    bo szykuje sie kupa dobrego fristajlu, nie zawiedziecie sie. big up
  • Psychol - (L)egia miszcz!!!!

Duże Pe!! - ludzie przeciez ten koles połyka w całości! do te pory slucham finału z zeszłego roku
    "jego panna to romantyczka
    Roman to imie nazwisko to Tyczka" :D
    5 dla Pe !!
  • Global Takeover

ej orientujecie się ile wjazd kosztuje? Widze że macie swoich faworytów ale jeśli bedzie tam OSTRY to wszystkich rozpierdoli bo na freestyle'u jest po prostu zajebisty
  • Anonim

ostrego nie bedzie... startują: Pan Duże Pe, Pogo, TeTris, Diox, Skow, Majkel, Filip, Dolar... na moje wygra TeTris; ]
  • Anonim

tede raczej z friistajlem duzo niema wspolneg, jesli nazwiemy to fristajlem.. pozatym ground zero to chujowy klub, beznadziejne naglosnienie :)
  • five nine

Tede nawet gdyby sie zdecydowal wyskoczyc na wolny, to by dostal baty, od kazdego z tej osemki finalistow.
    ale to takie gdybanie, a gdyby babcie miala wasy to by byla dziadkiem. ale w sumie gdyby Tede na wolny wyskoczyl to mogloby byc smiesznie przynajmniej.

pjona.
  • *.::Szyna::.*

hehehe śmiesznie to by było jak wujek samo zło wyjebał na scene ze swoimi filozoficznymi freestylami;D:Dprzecież oni by go tam zabili rymami:)Wujek już nawet rap kanciapy by nie proswadził<hahaha> wydaje mi się ze wygra Duże Pe bo trzeba przyznać że freestyluje najlepszy jest z tych wszystkich;DPóxniej Tetris:)a dalej niewiem:Dposłuchajciee sobie płytki tetrisa-Naturalnie:)
  • five nine

Skow moze cos pokazac. tak samo Filip. wiec to nie jest tak przesadzone kto wygra. Diox technicznie jest najlepszy z tej osemki (moze na rowni z Tetrisem, Pe tez od czasu do czasu fajne techniczne sieknie). ale Diox do tego przyklada najwieksza wage.
    wiec, huyabuya nikt nie wie kto wygra :) ja tam stawiam na najlepszego :)

pjona.
  • Marlena

Przeciez Wujek juz startowal w wbw w Warszawie .Uczestnicy reprezentuja wysoki poziom.Dobrze ze elminacje odbywaly sie w calej Polsce kazdy mogl wziac w nich udzial.Ground zero kiepskim klubem?ja wole ground zero niz smierdzaca przestrzen z grzybem na scianie:)
  • Piotrek

wracaj do tedego to jak by wyskoczyl na free to na bank by rozwalil z polowe finalowej osemki...ale wydaje mi sie ze ewntualnie ograniczy sie jak Numer na eliminacjach w WWA do jakiegos fristajlu miedzy zwrotkami
    PEACE

p.s. wygra TETRIS
  • Anonim

niewiem w sumie poco az 8 osob bedzie w finale jak wszystko ograniczy sie do maksymalnie czterech , ktore mają szanse
  • Anonim

a co do niebobecnych to niema co gadac czy ostry lub tede by tam kogos rozwalili bo nietartują i tyle. A skoro niestartują to trzeba uznac ze finalisci to obecnie najlepsi czym w polsce mozemy sie pochwalic:))) osobiscie uwazam ze obaj niemieli by szans na zwyciestwo
  • GieADe

ja tam nie uwazam ze Pe jest najlepszy :/...po pierwsze rok temu przegral z Tetrisem <wedug mnie i publicznosci tam obecnej> a szanowne jury jego uznalo za lepszzego :/ teraz znowu w wuwa eliminacje w finale go Pogo pojechal ale znowu ze byl lepszy :/ ide do gz klub ch*** ale dobbry melange :D no i TeTris ma wygrac a nie pedaU Pe :D pozdr0
  • Anonim

nie ma o czym mowic niech wygra najlepszy
  • Anonim

mysle ze technicznie dobrze majkel jedzie!majkel i diox zdecydowanie!tak tak mojim zdaniem pe lub tetris beda walczyc o zwyciestwo!zauwazylem ze sedziowie biora pod uwage disy(w sumie to na tym polega) ale ja w duzym stopniu zwracam uwage na poczucie rytmu plynnosc technike powiino to byc brane pod uwage ruwniesz a nawet bardzo ruwniesz!pogo niepotrafi rymowac((nieslyszalem) plynie do bitu i spujnie i czesto sie powtarza na samych poczatkach zdan:) pe jusz lepiej diox tesz najlepiej chyba wypada moji zdaniem tetris i rufin jesli chodzi o plynnosc i poczucie bitu:)
  • GrandCanyon

Właśnie po to jest jury, zeby nie decydował motłoch - mam finał na mp3 i Tetris nie prezentował tak wysokiego poziomu jak Pe, który nawrzucał textow, które przeszly od razu do klasyki - A tetris nudzi sie momentalnie - prawda jest taka ze Pe sobie nagrabił juz kilka razy i po prostu jest nielubiany. Przyznaj ze on po prostu cie wkurwia - GAD, a nie sciemniasz ze był gorszy, a jury skurwiło, bo to po prostu nieprawda.
    Co do Pogo to jak mogł wygrac skoro nie wyrobił w pierwszym free na Pe 2 minut - jakby wygrał to byłaby kompromitacja i tyle :D
  • Dawid G

Pogo jest niezły ! w eliminacjach jak mierzył sie z duże pe , to mieli dwie dogrywki. ostatecznie wygrał pe , ale i tak zajebisty z niego freestailowiec...