Kultura Hip-Hop (rap, bboying, graffiti, djing) [13510]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Holly Golightly

Cześć jestem Ewa i nie umiem śpiewać. Wydajcie moją płytę. Mam juz singiel, leci mniej wiecej tak " bo bez geyów byłoby tak cudownieeeeeeee"

Ps jestem ładna
  • Grono.Net

ja umiem robic grozna mine i sie nadaje na duet z Ewa:)
  • Holly Golightly

Spoko, jak byś miał jeszcze wade wymowy to by bylo bosko
  • Grono.Net

napcham chleba do ust i bedzie dobrze??
    mam tez gdzies zakurzone tatuaze z gumy SIEMA! do zucia:))
  • Holly Golightly

ooo mistrz, jeszcze bluze "moro" musisz skąd skąbinować
  • Grono.Net

a bedziesz toples ocierala sie o mnie na klipie??
  • Holly Golightly

hmm od tego w Polskim rapie na klimach są brzydkie panny, ale wiesz co ... moze pooblewaj mnie winem musujacym za 10 złotych.
    Tylko jest jeden problem trzeba pozyczyć kajdany
    i koniecznie pamietaj o ciuchach moro
  • Grono.Net

i znowu sie skonczylo na marzeniach:(
  • prez

a ja caly czas jade czestochowskimi i wypadam z bitu. poza tym rapuje tylko o tym, o czym juz rapowano. moge sie przylaczyc? aha, zapomnialbym, ciagne kreski ale krytykuje narkotyki, bo tak mi sumienie nakazuje.
  • Anonim

Ja dobrze się prezentuje przy stuningowanym dużym fiacie z chromowanymi spinnin' kołpaks mojego wujka... Ponadto, kolega mojego kolegi ma sztuczne złote zęby więc moge je pożyczyć. Ogólnie bedzie niezłe gangsta shit. Aha, i jeszcze jedno... Nie umiem skreczować płyt ale jak jest playback to wygląda to całkiem realnie, wiec może mnie przyjmiecie jako np. DeJota?
  • Holly Golightly

ale wiecie musimy na koncertach rymować z playbacku.
    Poza tym z tymi zębami to jak ?? wyrwiesz mu i odasz po nagraniu?? jak tak to okej

a jeszcze jedno musicie sie nauczyć "nie tanczyć" tak jak polscy raperzy, czyli wykonywac konwulsyjne ruch nie w takt i rytm , coś ala atak padaczki.
  • Anonim

Spoko, spoko, damy rade. A z tymi zębami to jest tak, że one są sztuczne, to taka nakładka na normalne zęby. Ale zapewniam że wyglądają super. A z tym tańcem to zrobimy "Bretgensa" i będzie git, hehe!:D
| |

Grono o kulturze Hip-Hop, czyli jakby ktoś nie wiedział o: - muzyce rap - tańcu breakdance (nie t...

Fotki

Miejsca grona (9)