-
Holly Golightly
Cześć jestem Ewa i nie umiem śpiewać. Wydajcie moją płytę. Mam juz singiel, leci mniej wiecej tak " bo bez geyów byłoby tak cudownieeeeeeee"
Ps jestem ładna -
Grono.Net
-
Holly Golightly
-
Grono.Net
napcham chleba do ust i bedzie dobrze??
mam tez gdzies zakurzone tatuaze z gumy SIEMA! do zucia:)) -
-
Holly Golightly
-
Grono.Net
-
Holly Golightly
hmm od tego w Polskim rapie na klimach są brzydkie panny, ale wiesz co ... moze pooblewaj mnie winem musujacym za 10 złotych.
Tylko jest jeden problem trzeba pozyczyć kajdany
i koniecznie pamietaj o ciuchach moro -
Grono.Net
-
prez
a ja caly czas jade czestochowskimi i wypadam z bitu. poza tym rapuje tylko o tym, o czym juz rapowano. moge sie przylaczyc? aha, zapomnialbym, ciagne kreski ale krytykuje narkotyki, bo tak mi sumienie nakazuje. -
Anonim
Ja dobrze się prezentuje przy stuningowanym dużym fiacie z chromowanymi spinnin' kołpaks mojego wujka... Ponadto, kolega mojego kolegi ma sztuczne złote zęby więc moge je pożyczyć. Ogólnie bedzie niezłe gangsta shit. Aha, i jeszcze jedno... Nie umiem skreczować płyt ale jak jest playback to wygląda to całkiem realnie, wiec może mnie przyjmiecie jako np. DeJota? -
Holly Golightly
ale wiecie musimy na koncertach rymować z playbacku.
Poza tym z tymi zębami to jak ?? wyrwiesz mu i odasz po nagraniu?? jak tak to okej
a jeszcze jedno musicie sie nauczyć "nie tanczyć" tak jak polscy raperzy, czyli wykonywac konwulsyjne ruch nie w takt i rytm , coś ala atak padaczki. -
Anonim
Spoko, spoko, damy rade. A z tymi zębami to jest tak, że one są sztuczne, to taka nakładka na normalne zęby. Ale zapewniam że wyglądają super. A z tym tańcem to zrobimy "Bretgensa" i będzie git, hehe!:D