-
Anonim
Witam!
Część z Was może być zaskoczona pojawieniem się na "kultowym kiczu" wątku poswieconego Małgorzacie Andrzejewicz niemniej jednak chciałem zwrócić uwagę na doniosłość wydarzenia jakim było pojawienie się na polskeij scenie muzycznej tej jakkże interesującej postaci. Mloda nieśmiala dziewucha raczy nas kolejnymi przebojami błagając bliżej niokreślony podmiot "pozwól żyć" tudzież ubolewając, nad tym że "nie wie jak dalej żyć" albowiem "łeż już nie umie kryć". Wydaje mi się że te egzystencjalne rozterki okraszone romantycznymi klipami godne są dyskusji na tym forum toteż zapraszam -
.n
Od wyzej wymienionej osoby az promieniuje tandeta. Najgorsze w niej jest to, ze mysli , iz jest extra gwiazda i wogole druga Merilyn Monroe. zal i porazka. -
Anonim
Zaiste Gosia A. tandetna jest, co do tego nie można mieć żadnych obiekcji. Pytanie zasadnicze jednak brzmi jakie są przejawy tej tandety? Czy to tylko kwestia image? czy może coś bijącego od wewnątrz? Rodzaj naturalnego, wrodzonego plastiku? Myślę że z pomocą przyjść mogłaby tu analiza twórczości artystki ot np. taki fragment:
"odnalazłam siebie w tobie niepotrafie cie zapomniec bo jestes obecny w każdej chwili która mnie otacza".
Czy tymi słowami Małgorzata A. sygnlazuje nam, że ma w posiadaniu niezbite dowody na istnienie absolutu? -
.n
Mi sie wydaje ze ona sama tworzy wokol siebie atmosferę kiczu. Miedzy innymi texty piosenke, wypowiedzi nooo i ta tandetna reklama z jej udzialem. -
-
Real Ashtray Girl
Jej wygląd, piosenki(w których PODOBNO ukrytego sensu i głębi można sie dopatrzeć;/) i wszystko jest tandetne. -
mch!
dokładnie.
i to, że śpiewa z playboya(dla niewtajemniczonych:playbacku xD)i jakoś tak w ogóle.
ech. i gdzie tu ludzie co kupują jej płyty mają gust i słuch...? -
Anonim
żal, żal, żal.
gosia jest tragiczna, nawet nie ma określonego stylu.
bo wiadomo że doda to dziwka, a gosia? to takie 'niewiadomoco'. -
El doctor inverosímil
Ja o niej wiem tylko tyle że jej zdjęcie jest na tym forum i irytuje (czyt.wk****rwia)
Nie wiem kto jest moderatorem ale wnosze o zastąpienie jej zdjęcia , fotką np. papy smerfa. -
Anonim
. na prawde macie potrzebe konwersacji na temat tej jak sami okreslacie tandeciary?.... dla mnie tandeta jest jasna...nie musze popierac tego przykladem. co ja tu moge o tej pani napisac. no nic nic. -
best fan disco
-
Scurvy
nie znam gosi a. i aż przepatrzyłem youtube.
zobaczyłem to, czego się spodziewałem - tandetny tekst, ładna pani blondynka i muzyka rodem z najgorszych koszmarów.
ewentualnie można puścić podczas kolacji z teściową. -
Megi Wiśnia
No co Wy!
Fantastyczna jest! Ona daje wiarę (nadzieję i miłość, etc) tysiącom polskich nastolatek..
Chciałem jeszcze napisać, że nastoletnim chłopcom daje to co mi kiedyś dawała Mel B. ze spice girls, ale z takim osądem się wstrzymam..;) -
Scurvy
twoja stara to gosia andrzejewicz, niezła obelga
gosia andrzejewicz powinna śpiewać razem z kombii -
Anonim
Moja mama wczoraj, oglądając program pana Majewskiego spytała mnie: "kto to jest ta cała Andrzejewicz?".
Znalazłam jej kawałek "Latino" na youtube.com.
Mama obejrzała pierwsze ... 30 sekund, po czym odeszła od monitora, rzucając zdawkowe "już wiem... kolejna gwiazda ...".
"Que’ pasa oh mamita
E bailamos hey" ..... -
best fan disco
-
Scurvy
gosia andrzejewicz chce śpiewać za grube dolary dla polityków, a to sprzedajna dziffka -
Anonim
-
kasia
>El doctor inverosímil napisał
>Ja o niej wiem tylko tyle że jej zdjęcie jest na tym forum
>i irytuje (czyt.wk****rwia)
>
>Nie wiem kto jest moderatorem ale wnosze o zastąpienie jej
>zdjęcia , fotką np. papy smerfa.
ej, a co masz do papy smerfa? ze niby tez kicz?
Gosia jak Gosia, ale Natasza Urbanska pytam sie kumpeli : who is she? ona ona mowi, ze to d*** Jozefowicza ( sorry za off-topic:P) -
Agu.
dla mie owa Gosia jest tandetnie niesmaczna.
kicz do niej nie posauje..bardziej porażka. -
a.
dzisiaj raczyłam pierwszy raz od początku do końca obejzec najnowszy teledysk tej zachwycającej gwiazdy polskiej sceny muzycznej.
utwierdził mnie w przekonaniu że kicz to zamało. tu chodzi o coś więcej.to chyba siedzi w niej, odwaze się nawet powiedzieć.