-
Anonim
no wlasnie - zenujacy poziom, bezsensownosc konkursu i charakter programu.
Jeszcze kicz, czy juz tandeta? Jaka jest wasza opinia? -
chojęsia
no dokładnie.
ale isis nie narobiła wsi, jak kiedyś wiśniewski. widziałam tylko kilka występów, najbardziej chyba mnie powalił (w negatywnym sensie) ten zespół przebrany za piratów. wiocha. wygrali coś? wiem tylko tyle, że polska jedno z ostatnich miejsc. yuppie -
Anonim
-
O!
popieram przedmowce.
nie bylam w stanie sie zmusic do obejrzenia jakiegokolwiek wystepu. -
-
miss-skleroza
-
Anonim
A ja byłem w stanie się zmusić do obejrzenia.
Tak, to jest tandetne. Ale tego taki cały urok. Rosyjskie PseŁdo-Dżastiny, Ukraińskie kwazi-Dody (a myślałem, że to endemit polski teraz już). Ale kicz jest piękny - młoda Greczynka, w różowej sukni, taka Britney wczesna,wijąca się po scenie i śpiewająca przez 3 minuty "my secret combination", gdzie niegdzie dodając nieśmiertelne "lala lala". Ale kicz jest w nadmiarze niestrawny - kto wpuścił tego hiszpańskiego Borata i jego paskudne tancerki? Głowy żądam.
Isis świetnie wpasowała (wpasował?) się w te klimaty. Trochę pojękiwania, słowiańska uroda, rząd białych nieskazitelnych zebów (nikt nie umiał ich tak eksponować, nikt!). Niestety, w Europie rządzą wciąż narodowe sympatie (byłe ZSRR na Rosję, Skandynawia na siebie, Bałkany też), a nie piosenka, ba, nawet nie kicz.
Bardzo smutno, bardzo.
-
chojęsia
-
Anonim
jedyna piosenka, która mi się podobała (O Matko ma , czemuż ja słucham jej?)
Dla tych co ciekawi świata są
http://www.youtube.com/watch?v=ZoJq... -
Anonim
no tak, ale na ten właśnie eurowizyjny KICZ chcą się gapic miliony, przynosi kolejne miliony dochodów i tutaj pojawia się problem kiczowatości przeważającej części aspektów naszego życia; p -
chojęsia
>seksi krejzi kul napisał
>jedyna piosenka, która mi się podobała (O Matko ma ,
>czemuż ja słucham jej?)
>
bo jest naprawdę niezła -
Anonim
>QQł napisał
>jedyna piosenka, która mi się podobała (O Matko ma ,
>czemuż ja słucham jej?)
>
>
>Dla tych co ciekawi świata są
> http://www.youtube.com/watch?v=ZoJq...
to jest piosenka z tegorocznej Eurowizji?; > mam wrażenie jakbym ją słyszała dawno temu...
podoba mi się; ) -
chojęsia
zresztą Sebastien Tellier robi masę dobrej muzyki, polecam też jego kawałek z soundtracku do Lost in Translation, czy inne. aż dziwne, że polazł na eurowizję, ale trudno. kapitalny artysta, moim zdaniem. ten kicz mu wychodzi tylko i wyłącznie na dobre.