-
Natasha de Viant
To co podajecie to raczej tandetne, kaszaste serialiki :] a moim zdaniem kiczowate to jest NIANIA FRANIA ( wersj ang & polska) To jest prawdziwy kicz XD az miło sie patrzy xP i w sumie nawet polska wersja daje rade ^^ -
Artur,poprostu.
-
Anonim
Polsatowska Pierwsza Miłość!
tak przerysowane i jednocześnie niedorysowane postacie można znaleźć chyba tylko w kultowej Modzie na sukces. :P -
Anonim
zgadzam się z przedmówczynią.. dodam do tego brazylijską brzydulę, jak i również polską brzydulę - niby taki kicz, a jednak wciąga. nie do końca wiadomo ocb, ale oglądasz dalej. CZASOZŻERACZ.; ] -
-
alan.
>człowiek z innej planety napisał
>'graczykowie'
>'bula i spola' zwlaszcza :-}
>
>
mam wrażenie, że te seriale w zamierzeniu miały być kiczem i ja to kupuję :] -
Gonorrhea
A pamiętacie taki stary amerykański serial o bardzo młodym lekarzu. Kolo był jakiś genialny i skończył medycynę jako nastolatek, jak jego kumple jeszcze do szkoły śmigali... I na koniec każdego odcinka pisał pamiętnik na takim oldskulowym kompie (białe literki na niebieskim ekranie <bluescreen - za to kochamy Microsoft. Ah...>). Nosił pingle chyba i ogólnie był straszną ciotą. Jak on się nazywał?
I jeszcze pamiętam z takich tru-oldskuli na Polonii1 leciał detektywistyczny z P. Brosnanem i taką laską, co miała długie brązoworude włosy.
No i na Polsacie o nastolatce, co miała na imię Klarisa chyba. Lata 80'-90' - zajebiste ciuszki!
Ale nic nie przebije Makgajwra i Drużyny A! -
piggy
swiat według bundych, polskie seriale ( prawie wszystkie )
swiat wedlug kiepskich , m jak miłosc itd :) -
Anonim
świat według bundych.
kocham to.
na dobre i na złe.
natomiast szpital z leśnej góry mnie dobija.
jeden pacjent na dzień i 5 lekarzy. -.-
-
Aneta
Ja kocham takie stare kiczowate seriale Cannella z lat 80-tych, czyli tam gdzie wszyscy strelali i nikt nieginął: "Drużyna A", "Airwolf", "Knight Rider", "Renegat" itp.
A "Moda na sukces" jest kultowa. Rydż przeżyje nas wszystkich... -
myslę, ze akurat Druzyna A, czy Airwolf trudno porównywac z Modą na Sukces, to ostatnie zdecydowanie jest szmirą klasy wyższej :)
-
Aneta
-
Aga
...może dlatego, że całe lata '80-te to po prostu eksplozja kiczu:)
Mnie kicz kojarzy się obecnie z serialami TVN typu: Magda M, Teraz albo nigdy, Brzydula czy Twarzą w twarz - zresztą większość polskich seriali można wrzucić do jednego worka z napisem "tandeta rodem z hollywoodzkiej niskobudżetowej reklamy lalek, gumek i mydełek" -
Kasia
"Zakochaj się w Tili Tekili (bądź w Ricky i Vicky)"
dno dno dno
nie widziałam wcześniej gorszego, amerykańskiego gówna!!!
przeżyłam szok