KULTOWY K!CZ [1403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

26 członków/członkiń zespołu, i nieśmiertelnie długie włosy. Miałam koleżankę która miała ich plakat w pokoju i wtedy też myślałam że oni są faaajni. Stroje jak z robin hooda, podobno nastolatki szalały za męską cześcią zespołu, ludzie na koncertach płaczą. Dla mnie kicz i do tego kultowy, czy ktoś z was też był zafascynowany i czy w ogóle ktoś o nich pamięta?
  • wódz ocelot

Ja pamiętam, ja!
    Nie mam zielonego pojęcia jak oni śpiewali, bo znam ich tylko z Bravo z lat plus-minus 1993 roczku.
    Tam były takie grube baby i kolesie w długich włosach - i oni chyba byli tacy trochę z countryside, e?
    Jak Rednex :-D
  • dagusia!

o proszę kelly family :) gdzieś w zakurzonym kącie może i się nawet kaseta znajdzie; PPPP
  • Anonim

a ostatnio sobie przypomnialam o nich i sciagnełam pare kawałków sa calkiem calkiem a nawet mam jeden ulubiony :] ale ich wyglad jest tragiczny ... no ale widzec nie musze wystarczy ze słysze ha :)
  • ula.

ja nie znosiłam, byłam innym dzieckiem i śmiałam się z koleżanki, która święcie przebonana była, że w przyszłości wyjdzie ze Angela. spędzała godziny wpatrując się w jego plakat zawieszony nad łóżkiem, a ja nie mogłam pojąć zupełnie.
    a kiedy, grzebiąc w ciuchaczu, znajdę jakąś koszulkę z nadrukiem "the kelly family" na cycu, to skręcam się w duchu ze śmiechu. to samo mam z koszulkami "backstreet boys". są taaakie wdzięczne:)
  • Nowo

ah pamiętaml rodzinną zabawę. szło się do mojej kuzynki pokoju, gdzie wisiał plakat kelly family i zgadywaliśmy który to facet, a która to baba. zawsze przegrywałam.
  • Anonim

hehe ja też byłam inna, nie że nie lubiłam ale kompletnie mnie to nie interesowało tak jak i inne zespoły z tamtych lat, Take That było jeszcze chyba modne albo mi sie coś przywidziało. a pamietam że niektóre koleżanki zbierały wszystko o Kelly Family - koszulki, plakaty, naklejki itd. ja wtedy słuchałam poezji śpiewanej chyba...Grechuta, Turnau, Szałapak...wyrafinowany gust jak na małolatę, co nie?
  • Anonim

Moim zdaniem są jedyni w swoim rodzaju, ilość osób z włosami do pośladków w tym zespole mówi sama za siebie:) Zgadzam sie że muzyka jest ok ale nie mam z nia związanych żadnych wspomnień. Za to teledyski aż bolą (szczególnie oglądane teraz), taki to cudowny kicz.
  • Anonim

Jakos jak bylam w podstawowce to byl wielki boom na nich, byli mega popularni, szczegolnie piosenka angel spiewana przez tego blond prosiaczka. Krolowala na balach w szkole i wtedy zaczynaly sie pierwsze przytulance :D:D:D a niestety pozniej to blond "cudo" przeszlo mutacje i piosenka stracila urok...

Z tego co pamietam to dziewczyny w podstawowce dzielily sie na fanki backstreet boys i KF. Dzieki temu imagowi podbili (nie wiem czy dalej podbijaja) serca nastolatek. Z tego co kiedys slyszalam to oni byli strasznie biedni i mieszkali wszyscy razem (jakies kilkanascie osob) w jednym trailerze.
  • Blessed Bitterswet Biszkopt

a w mojej klasie dziewczynki słuchały Spice Girls:P
  • ula.

oj to też, to też.
    ale widzisz, do spice girls nie może sobie za bardzo dziewczyna powzdychać. co innego taki superhiperfajny angelo na ścienie w pokoju;)
    z płci męskiej to potem się jeszcze, po bsb, pojawiło n'synk. o boże, jakkolwiek się do pisało. a potem to już poleciały boysbandy wszelakie. a peter andre? na jego punkcie też był szał.
    w polsce był piasek i just5.

a ja wówczas słuchałam whitney houston, której teraz szczerze nie lubię. i edith piaf, bo mnie mama zaraziła. sympatia względem edith jednak mi pozostała.

oj, a tic tac toe?
    ach. płytę mam do dziś, chociaż dostaję awersji słuchając czegokolwiek po niemiecku;)
  • Anonim

spice girls byly pozniej !!! zdecydowanie pozniej niz KF

powstal w polsce taki zespol 4 panienki spiewaly po polsku przerobke spice girls i bylo to straszne !
  • Anonim

ja sie z kuzynka klocilam co jest lepsze Spice Girls (ja je lubilam, mialam nawet karteczki do segregatora), a ona uwazala ze Kelly Family.
    mnie tez matula zarazila Edith Piaf, ale to zupelnie inna bajka.
  • Aditi

Oh, wiecie ile razy mi sie zdarzylo ze dzieci krzyczaly za mna 'hej, jestes z Kelly Family'? Albo 'hmm, kogos mi przypminasz, o juz wiem, Angela!'. Ale trauma :/
  • Anonim

a ja nie cierpialam kelly family, lubilam wtedy michales jacksona (nie wiadomo co gorsze, sic!):P
  • wódz ocelot

No daj spokój!
    Jackson to bóg - choć bez nosa - a Kelly to tylko anielski kicz.
  • martu.

ej no co ty, oni byli swietni, kochalam sie w paddym!
  • Anonim

oni juz chyba nie żyją, prawda...?
  • wódz ocelot

Świeć Panie nad ich długowłosymi duszami...
  • Anonim

o Majkel Jest fajny Az wstyd sie przyznac ale tez sie kochalam w jednym z KF, nie pamietam imienia (ale jako jedyny scial wlosy). Teraz mam wstert do dlugowlosych i wybieram lysych.
  • 1
  • 2
| |

Ed Wood, The Rocku Horror Picture Show... kicz potrafi być kultowy; ) Ciekawe jak to jest, że j...

Fotki

Miejsca grona (0)