KULTOWY K!CZ [1403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pole do popisu :)
  • Anonim

zabawka: kwiatek w doniczce, który rusza głową i śpiewa "amazing grace"/

dajcie spokój. i na co mi takie badziewie... nawet metki nie zdjęłam, bo jak młodsza siostra będzie mieć urodziny to prezent jak znalazł. xD
  • Anonim

dostalam swiece na baterie, moge nawet wyslac zdjecie niedowiarkom :D
  • figazmakiem

szkatuła na wieczku której pod plastikową szybką jest umieszczona wycinanka-zdjęcie japońskiej lalki dollfie obsypane brokatem, a w tle za nią wesoła wektorowa graficzka z wkomponowanym napisem [czcionka arial, niezbyt ozdobna]
    "The mist, like love, play upon the heart of the hills and brings our surprises of beauty"
    pudełko sie otwiera a w środku na czerwonym "aksamicie" leży pamiętnik na kluczyk, z grafiką taką samą jak na wieczku pudełka :PPPP

do tego jeszcze czarna lśniąca kaczka skarbonka o złotych oczach i w diamentowym naszyjniku, ale to taki lans-kicz zamierzony kupiony we Flo [ale i tak wygląda ekstra]

niemniej pamietnika nic nie przebije, również moge załączyć zdjęcia jakby ktoś nie dowierzał :D
  • Anonim

>figazmakiem napisała:
    >szkatuła na wieczku której pod plastikową szybką jest
    >umieszczona wycinanka-zdjęcie japońskiej lalki dollfie
    >obsypane brokatem, a w tle za nią wesoła wektorowa
    >graficzka z wkomponowanym napisem [czcionka arial, niezbyt
    >ozdobna]
    >"The mist, like love, play upon the heart of the hills and
    >brings our surprises of beauty"
    >pudełko sie otwiera a w środku na czerwonym "aksamicie"
    >leży pamiętnik na kluczyk, z grafiką taką samą jak na
    >wieczku pudełka :PPPP

no. umieść te fotki:))
    >
    >do tego jeszcze czarna lśniąca kaczka skarbonka o złotych
    >oczach i w diamentowym naszyjniku, ale to taki lans-kicz
    >zamierzony kupiony we Flo [ale i tak wygląda ekstra]
    >
    >niemniej pamietnika nic nie przebije, również moge
    >załączyć zdjęcia jakby ktoś nie dowierzał :D

• Lady Sun

Z racji tego, że zbieram Anioły, tylko podkreślam, że Anioły nietuzinkowe, artystyczne na dwudzieste urodfziny swe dostałam płmetrowego Anioła takie jak ludzie czasem chcą mieć w ogródkach, obrzydliwy, emaliowany, ogromny. Zamurowało mnie. Totalnie :) gipsowe wielkie i nie do posadzenia nigdzie. Najgorsze to, że cholera nigdy nie potrafię powiedzieć nic złego jak dostanę prezent :) wię cpowiedziałam, że przecudowny Anioł, na imieniny dostałam następnego do kolecji, większego o jakieś dziesięc cm i zamarłam w bezruchu :).
  • Anonim

soap dick i pluszowe kajdanki
  • Lady Sun

łuuhuhuhuhu :) nieźle
  • Anonim

wielki pluszowy polmetrowy penis w czapce oraz pomaranczowy miauczacy budzik z kotkiem. Ale najcudowniejszym kiczem ktorego niestety nie dostalam acz planuje zakupic siostrze jest taki old style telefon, plastikowy, rozowy i ze sluchawka futerkowa. Old styyle w sensie ze sluchawa na widelkach i tarcza cyfrowa taka krecona :D cudo.
  • figazmakiem

eee ten telefon jest zbyt modny, straszne dużo osób go ma :P ale musisz wiedzieć że to futerko szbko przestaje wyglądać fajnie, no chyba że sie telefonu nie używa i trzyma dla szpanu :P
  • Lady Sun

ten pennis :) nieźle, ja nie wiem skąd ludzie mają takie pomysły :) naprawdę
  • Penelopa

A mnie ktoś kiedyś tał,zużytą kartę doładowywującą.
  • Gonorrhea

Rowniez erotycznie: plastikowy banan skrywający w srodku rownie plastikowe pracie:) najlepszy bajer, ze i penis, i jego bananowa powloka byly tak zajebiscie cieniowane, jak te sztuczne owoce od Ruskich modne w latach 80'-90'. Zdjecia zalaczyc niestety nie moge, bo to cudenko nie przezylo kolejnej imprezy:(
  • Lollipop Lady

ten telefon to z Flo chyba, jeszcze czarny jest i czerwony w kształcie ust:D
  • Anonim

ja dostałam kiedyś piska z kiwającą się głową ^^' scooby doo. [o ile dobrze napisałam] ^^'
  • chojęsia

ja dostałam porcelanową figurkę imitującą BUTA, w żółto-czerwono-niebiesko-zielo ną kratkę, z ogromną kokardą.

MEGA kicz
  • Shrewd Vixen

Przytulankę pokemona - jakiegoś ptaka :D Bo ciocia wiedziała, że czytam japońskie komiksy...
  • chojęsia

i w nagrodę po konkursie recytatorskim (III miejsce lans lans) wielki wazon ala chińska porcelana i fikuśnym chińskim malowidłem. taki jak w starych polskich mieszkaniach; D
  • Tusia

aniołka na andrzejki..>.<

nie wiem czy to sie podpisuje pod kiczem..ale na pewno pod zerową kreatywnością
  • Ola

Ha, ja raz podarowałam mojej siostrze obrazek z matką boską i jezusem, taki kolorowy, świecący błyszczący i w ogóle odpicowany, z nadmorskiego pawilonu 'wszystko po 5 złotych', do obrazka dorzucony był harlequin z jakąś wyjątkowo partacką okładką.

a ja dostałam foremkę do tostów z matką boską, jadł ktoś kiedyś świętego tosta :)?
| |

Ed Wood, The Rocku Horror Picture Show... kicz potrafi być kultowy; ) Ciekawe jak to jest, że j...

Fotki

Miejsca grona (0)