-
Anonim
-
Anonim
zabawka: kwiatek w doniczce, który rusza głową i śpiewa "amazing grace"/
dajcie spokój. i na co mi takie badziewie... nawet metki nie zdjęłam, bo jak młodsza siostra będzie mieć urodziny to prezent jak znalazł. xD -
Anonim
dostalam swiece na baterie, moge nawet wyslac zdjecie niedowiarkom :D -
figazmakiem
szkatuła na wieczku której pod plastikową szybką jest umieszczona wycinanka-zdjęcie japońskiej lalki dollfie obsypane brokatem, a w tle za nią wesoła wektorowa graficzka z wkomponowanym napisem [czcionka arial, niezbyt ozdobna]
"The mist, like love, play upon the heart of the hills and brings our surprises of beauty"
pudełko sie otwiera a w środku na czerwonym "aksamicie" leży pamiętnik na kluczyk, z grafiką taką samą jak na wieczku pudełka :PPPP
do tego jeszcze czarna lśniąca kaczka skarbonka o złotych oczach i w diamentowym naszyjniku, ale to taki lans-kicz zamierzony kupiony we Flo [ale i tak wygląda ekstra]
niemniej pamietnika nic nie przebije, również moge załączyć zdjęcia jakby ktoś nie dowierzał :D -
-
Anonim
>figazmakiem napisała:
>szkatuła na wieczku której pod plastikową szybką jest
>umieszczona wycinanka-zdjęcie japońskiej lalki dollfie
>obsypane brokatem, a w tle za nią wesoła wektorowa
>graficzka z wkomponowanym napisem [czcionka arial, niezbyt
>ozdobna]
>"The mist, like love, play upon the heart of the hills and
>brings our surprises of beauty"
>pudełko sie otwiera a w środku na czerwonym "aksamicie"
>leży pamiętnik na kluczyk, z grafiką taką samą jak na
>wieczku pudełka :PPPP
no. umieść te fotki:))
>
>do tego jeszcze czarna lśniąca kaczka skarbonka o złotych
>oczach i w diamentowym naszyjniku, ale to taki lans-kicz
>zamierzony kupiony we Flo [ale i tak wygląda ekstra]
>
>niemniej pamietnika nic nie przebije, również moge
>załączyć zdjęcia jakby ktoś nie dowierzał :D
-
Lady Sun
Z racji tego, że zbieram Anioły, tylko podkreślam, że Anioły nietuzinkowe, artystyczne na dwudzieste urodfziny swe dostałam płmetrowego Anioła takie jak ludzie czasem chcą mieć w ogródkach, obrzydliwy, emaliowany, ogromny. Zamurowało mnie. Totalnie :) gipsowe wielkie i nie do posadzenia nigdzie. Najgorsze to, że cholera nigdy nie potrafię powiedzieć nic złego jak dostanę prezent :) wię cpowiedziałam, że przecudowny Anioł, na imieniny dostałam następnego do kolecji, większego o jakieś dziesięc cm i zamarłam w bezruchu :). -
Anonim
-
Lady Sun
-
Anonim
wielki pluszowy polmetrowy penis w czapce oraz pomaranczowy miauczacy budzik z kotkiem. Ale najcudowniejszym kiczem ktorego niestety nie dostalam acz planuje zakupic siostrze jest taki old style telefon, plastikowy, rozowy i ze sluchawka futerkowa. Old styyle w sensie ze sluchawa na widelkach i tarcza cyfrowa taka krecona :D cudo. -
figazmakiem
eee ten telefon jest zbyt modny, straszne dużo osób go ma :P ale musisz wiedzieć że to futerko szbko przestaje wyglądać fajnie, no chyba że sie telefonu nie używa i trzyma dla szpanu :P -
Lady Sun
ten pennis :) nieźle, ja nie wiem skąd ludzie mają takie pomysły :) naprawdę -
Penelopa
-
Gonorrhea
Rowniez erotycznie: plastikowy banan skrywający w srodku rownie plastikowe pracie:) najlepszy bajer, ze i penis, i jego bananowa powloka byly tak zajebiscie cieniowane, jak te sztuczne owoce od Ruskich modne w latach 80'-90'. Zdjecia zalaczyc niestety nie moge, bo to cudenko nie przezylo kolejnej imprezy:( -
Lollipop Lady
ten telefon to z Flo chyba, jeszcze czarny jest i czerwony w kształcie ust:D -
Anonim
ja dostałam kiedyś piska z kiwającą się głową ^^' scooby doo. [o ile dobrze napisałam] ^^' -
chojęsia
ja dostałam porcelanową figurkę imitującą BUTA, w żółto-czerwono-niebiesko-zielo ną kratkę, z ogromną kokardą.
MEGA kicz -
Shrewd Vixen
Przytulankę pokemona - jakiegoś ptaka :D Bo ciocia wiedziała, że czytam japońskie komiksy... -
chojęsia
i w nagrodę po konkursie recytatorskim (III miejsce lans lans) wielki wazon ala chińska porcelana i fikuśnym chińskim malowidłem. taki jak w starych polskich mieszkaniach; D -
Tusia
aniołka na andrzejki..>.<
nie wiem czy to sie podpisuje pod kiczem..ale na pewno pod zerową kreatywnością -
Ola
Ha, ja raz podarowałam mojej siostrze obrazek z matką boską i jezusem, taki kolorowy, świecący błyszczący i w ogóle odpicowany, z nadmorskiego pawilonu 'wszystko po 5 złotych', do obrazka dorzucony był harlequin z jakąś wyjątkowo partacką okładką.
a ja dostałam foremkę do tostów z matką boską, jadł ktoś kiedyś świętego tosta :)?