-
karola
kurczaczki co tak słabo to grono prosperuje.trza je rozkrecic prosze o jakis temacik ciekawy :D np. czemy tygrys jest taki pokrecony i bryka a prosiaczek się wszystkiego boi? -
MADZIULKA
czemu niektórzy ludzie sie dziwia ze tacy starzy ludzie jak ja moga sie fascynowac kubusiem puchatkiem!! -
karola
no mosia mnie ostatnio przeciez pewna osoba powiedziała ze jestem dziecinna. zgadnij kto?... -
MADZIULKA
-
-
MADZIULKA
-
karola
brawo wygrała pzni własnie 1000000 buziaków od puchatka :***************************** ****************************** ****************************** ****************************** ********************* -
chalczyk
Hejka!!A moi znajomi wszysyc juz siue porzyzwyczaili ze Puchatek to moj idol:) -
karola
-
Anonim
tez nie potrafie zrozumiec dlaczego ludzie dziwia sie, ze mozna lubic Puchatka... a mnie zastanawia jak mozna go nie lubic? :] aczkolwiek najbardziej preferuje Kłapouszka :] -
Kłap
-
Ze niby ja?
Ja uwielbiam Klapouszka (niektorzy tak nawet na mnie mowia... szkoda ze faceci :P) -
Grono.Net
najlepszy jest brykający Tygrysek
witam na gronie wszystkich kochanych misiów z małym rozumkiem -
Ze niby ja?
A ja lubie Klapouszka. Mam nawet na co dzien jego obrazek w odzieniu. :-) (jak zobaczycie w wawie duzego faceta z malenkim obrazkiem Klapouchego na plecaku, spodniach lub przy szyji to ja) -
Grono.Net
nie,nie,nie
brykający Tygrysek jest najlepszy(:
takie jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam(: -
Ze niby ja?
Klapouszek rulez.
Jak mozna spojrzec w ten pyszczek i go nie pokochac? Ten kolor. To spojrzenie na swiat. Nic tylko przytulic. -
Grono.Net
Tygrysek wymiata weź tylko zobacz zawsze pełen energii brykający i wogóle kochany ach(: -
Ze niby ja?
-
Ze niby ja?
-
Grono.Net
ooooooooo nie
no to był cios ponieżej pasa^^
młoda ale za to jaka inteligentna(: -
Ze niby ja?
Napewno inteligenta ale doswiadczenia brakuje w ocenie.. i stad ta tygrysko mania i brak zrozumienia dla cudownego i jedynego Klapouszka.