-
Anonim
ktora czesc wam sie bardziej podobala? uwazam ze obie sa swietne ale poniewaz to grono o goracych rytmach to co sadzicie o muzyce z tego filmu? ja uwazam ze jest BOSKA odplywam przy niej -
Anonim
Pierwsza czesc mi sie nie podobala - nie mój klimat, nie moja muzyka, nie moja bajka.
Na 2ga trafilam przypadkiem, nie wiedzac nawet co to... Zdziwilam sie jak uslyszalam to, co kocham :D
Sciezka jest boska. Dla mnie idealna. Zamykam oczy, wlaczam muzyke i juz czuje morska bryze na swojej skórze i wiart we wlosach i zapach lata... A nogi nie chca w miejscu stac :) -
Kama
DRUGA jest wybitna :D Uwielbiam tego słuchać; )
Pierwsza też nie najgorsza ale u mnie na 2 miejscu -
*Mag-NESS*
a wracajac do filmu.. nie jest dwojka kicozwata? bo nie ogladalam.. ale moze dla tej sciezki sie skusze...; ) -
-
Anonim
oby dwie czesci maja ten klimacik inne rytmy ale atmosfera ta sama :D -
Anonim
-
Alicja w krainie muchomora; )
-
Anonim
jak włączam muzykę z drugiej części to nie potrafię usiedzieć... jak dla mnie - genialna:) -
ChillOut`ujemy sie
Hm.... jak dla mnie dwojueczka jest duzo bardziej dla mnie; ) jelsi chodiz o soundtrack to dwojeczka jest jako puinkt pierwsyz w mojej playliscie; ) -
Dżuli
proste!!!
a pozatym Diego Luna jest o milion razy ładiejszy od patrika słejzi:P
no i akcja w dwójcie nie dzieje sie "gdzieś" na jakiejś prowincji tylko w HAWANIE!!!czyli zajebistym miejscu...no i muzyczka do dwójki...__>MISTRZOSTWO!!!!:D
pozdr. -
D
KOCHAM TEN FILM..... Wszystkie części są boskie i moge je oglądać (ze względu na muzyke i taniec)... hmmm co do Diego to sie nie wypowiem... jakiś tak jest.... no nie w moim typie :P -
Anonim
Mi takze Diego nie podchodzi :P Szczególnie po "I twoja matke tez", ale za to robi slodkie minki; ) -
Kama
ehhhh... w DD jest jako taki :P Ale w innych filmach to kompletnie nie ten świat... -
Aniołek Charliego; )
taaa... Diego Luna... taki przystojny. Taki fajny wydawal sie w DD2 a tak naprawde (lepiej nie mowic).
Tak to jest z takimi facetami... zadufani w sobie :/
Czy na tym swiecie sa jacys gentelmeni kulturalni mili itp. ?? -
Kama
-
Dżuli
mi jedynka sie szybko znudziła..a dwójke moge oglądać i oglądać...pozatym mam takie wrażenie, że w jedynce jakoś mniej tańczą... -
Alicja w krainie muchomora; )
-
♥ Mała ღ
wg. mnie scenariusz i aktorzy lepsi byli w czesci 1. jesli chodzi o muzyke i style tanca- bardziej podobala mi sie druga; ) -
Aniołek Charliego; )
te dwa filmy laczy tylko taniec, tak to to sa dwie oddzielne historie... -
Dżuli
no dokładnie...
a dwójka jest fajniejsza jesli chodzi o fabułe...
bo w jedynce oprócz tanczenia nic sie na prawde nie dzieje a w dwójce...Rewolucja, Batista!!! helloł!!!! walka o lepsze jutro:P hehe
na mnie to robi wrazenie a do tego jeszcze taniec, miłosc..
To jest cos.. a nie zwykła oklepana miłosc jak w dd1..:P
kiss:D
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Kuba
- Załóż własne grono tematyczne