Kubańskie rytmy [2833]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ktora czesc wam sie bardziej podobala? uwazam ze obie sa swietne ale poniewaz to grono o goracych rytmach to co sadzicie o muzyce z tego filmu? ja uwazam ze jest BOSKA odplywam przy niej
  • Anonim

Pierwsza czesc mi sie nie podobala - nie mój klimat, nie moja muzyka, nie moja bajka.

Na 2ga trafilam przypadkiem, nie wiedzac nawet co to... Zdziwilam sie jak uslyszalam to, co kocham :D

Sciezka jest boska. Dla mnie idealna. Zamykam oczy, wlaczam muzyke i juz czuje morska bryze na swojej skórze i wiart we wlosach i zapach lata... A nogi nie chca w miejscu stac :)
  • Kama

DRUGA jest wybitna :D Uwielbiam tego słuchać; )
    Pierwsza też nie najgorsza ale u mnie na 2 miejscu
  • *Mag-NESS*

a wracajac do filmu.. nie jest dwojka kicozwata? bo nie ogladalam.. ale moze dla tej sciezki sie skusze...; )
  • Anonim

oby dwie czesci maja ten klimacik inne rytmy ale atmosfera ta sama :D
  • Anonim

Jedynka nie jest zła, ale do dwójki się nie umywa :)
  • Alicja w krainie muchomora; )

druga ma duzo lepsza muzyke!!
    no i taniec :)
  • Anonim

jak włączam muzykę z drugiej części to nie potrafię usiedzieć... jak dla mnie - genialna:)
  • ChillOut`ujemy sie

Hm.... jak dla mnie dwojueczka jest duzo bardziej dla mnie; ) jelsi chodiz o soundtrack to dwojeczka jest jako puinkt pierwsyz w mojej playliscie; )
  • Dżuli

proste!!!
    a pozatym Diego Luna jest o milion razy ładiejszy od patrika słejzi:P
    no i akcja w dwójcie nie dzieje sie "gdzieś" na jakiejś prowincji tylko w HAWANIE!!!czyli zajebistym miejscu...no i muzyczka do dwójki...__>MISTRZOSTWO!!!!:D
    pozdr.
  • D

KOCHAM TEN FILM..... Wszystkie części są boskie i moge je oglądać (ze względu na muzyke i taniec)... hmmm co do Diego to sie nie wypowiem... jakiś tak jest.... no nie w moim typie :P
  • Anonim

Mi takze Diego nie podchodzi :P Szczególnie po "I twoja matke tez", ale za to robi slodkie minki; )
  • Kama

ehhhh... w DD jest jako taki :P Ale w innych filmach to kompletnie nie ten świat...
  • Aniołek Charliego; )

taaa... Diego Luna... taki przystojny. Taki fajny wydawal sie w DD2 a tak naprawde (lepiej nie mowic).
    Tak to jest z takimi facetami... zadufani w sobie :/
    Czy na tym swiecie sa jacys gentelmeni kulturalni mili itp. ??
  • Kama

Jak jakiś się znajdzie to zapraszam na privatną rozmowę :P <lol2>
  • Dżuli

mi jedynka sie szybko znudziła..a dwójke moge oglądać i oglądać...pozatym mam takie wrażenie, że w jedynce jakoś mniej tańczą...
  • Alicja w krainie muchomora; )

absolutnie sie z toba zgadzam....
  • ♥ Mała ღ

wg. mnie scenariusz i aktorzy lepsi byli w czesci 1. jesli chodzi o muzyke i style tanca- bardziej podobala mi sie druga; )
  • Aniołek Charliego; )

te dwa filmy laczy tylko taniec, tak to to sa dwie oddzielne historie...
  • Dżuli

no dokładnie...
    a dwójka jest fajniejsza jesli chodzi o fabułe...
    bo w jedynce oprócz tanczenia nic sie na prawde nie dzieje a w dwójce...Rewolucja, Batista!!! helloł!!!! walka o lepsze jutro:P hehe
    na mnie to robi wrazenie a do tego jeszcze taniec, miłosc..
    To jest cos.. a nie zwykła oklepana miłosc jak w dd1..:P
    kiss:D