KS WRANA [59]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miejmy nadzieję, że jest ok!

Hejka
    po dzisiajszym treningu zaapiekowałam się czarną koszulką z Finałów Ligi Swiatowej z 2001. Jest ktoś chętny?

pozdrawiam;-)

W promocji dorzucę czarny stanik firmy Intimisini;-)
    Zawinął się gdzieś pomiędzy moimi ciuchami;-)
  • Ania

złodziej!

No jaaasne. Może jeszcze fetyszystka;-PPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPP

Poza tym to nie mój rozmiar;-)
  • {..KaMiLka..}

Kochane,po wczorajszym treningu została w szatni żółta branzoletka ala skórzana!Kto zostawił zgłaszać się?Pozdr
  • {..KaMiLka..}

Halo to co nikt sie nie zgłasza po branzoletke?;/
  • Aniel.

może mi się źle wydaje, ale chyba widziałam ją zanim zaczelyśmy się przebierać
  • bebe

hmmm.... troche mi głupio ale chyba zgubiłam spodenki, czarne,
    moze zostały w szatni ale moze ktos wzial??
    uprzejmie prosze o przeszukanie toreb, dzieki :)

a dla wtajemniczonych przeżyłam ale ciężko było, myślałam ze mi głowę rozerwie

pozdro 600
  • perycz

ja tez chyba zpstawilam..
  • Anonim

Kasia Zakrz. wziela jakies spodenki czarne wczoraj, bo zostaly w szatni. A jakby ktos znalazl moje meczowe spodenki zgubione jakies 2 tygodnie temu to dajcie znac :D
  • perycz

moje sie znalazly:D dzieki zakrza
  • bebe

aaaaaaaaaaa mam nadzieje że ktos ma też moje portki :/
  • Ania

bardzo sie ciesze, ze Ola znalazla moje spodenki (te wczesniejsze ligowe), niestety, te ktore mam ja, nie sa jej. wobec tego ja mam czyjes, a ten ktos zachachmecil spodenki Oli (mam nadzieje, ze wiecej niz 3 osoby w to zamieszane juz nie ma:P). Ola mowi, ze jej spodenki mialy przecieta metke na pol. te, ktore mam ja, maja cala, sa rozmiaru 14 (na oko jeden rozmiar mniejsze od moich, czyli pewnie M), z boku maja taka metke gumowa i NIE MAJA napisu na nogawce. takich spodenek chyba bylo znacznie mniej, wiec moze ktos sie kapnie ze to jego:)
  • Anonim

aaaa chyba moje spodenki sie znalazly :) ja nie mam zadnych innych w zamian co prawda, ale moje sie zgubily jakis czas temu po ktoryms z treningow :D wlasnie takie jak opisujesz, rozmiar M z gumowa metka po boku
  • Ania

a mily napis na nogawce czy nie? :> przyniose Ci je jakos na mecz/trening.

to w tej sytuacji najwiekszym poszkodowanym jest Ola, z bilansem spodenek -1; ) sprawdzcie prosze dziewczyny, czy ktora z Was nie ma przypadkiem 2 par (szukamy takiej w metka przecieta na pol).
  • perycz

wynajmijmy detektywa:P
  • l'ilusionee

może wrzuce zdjecie moich spodenek,to bedzie wam łatwiej szukac:D
  • Anonim

te moje napisu nie mialy chyba i byly juz mocno sprane. Oli mialy zywy kolor, bo pamietam, jak sie pytalam jej niedawno czy ma nowe, ze taki malo sprany kolor maja, a Ola mowila, ze to stare :)
  • l'ilusionee

po meczu w szatni została czarna koszulka z napisem XXV EDYCJA UNBA, rozmiar L. Czy ktos sie przyznaje?
  • Ania

mi sie wydaje ze ona juz byla jak wchodzilysmy do sztani. wisiala na tych wieszakach po lewej stronie, dosc blisko lazienki.
| |

grono dla naszych siatkarek; ) mozemy tu poruszac wszystkie kwestie zwiazane z treningami, obozem, i...

Fotki

Miejsca grona (0)