...a książki wy czytacie? :] [5464]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sqo

gdzie lubicie czytac?? :) wiosną na balkonie wygrzewając sie przy pierwszych nieśmiałych cieplutkich promyczkach, latem na łące pełnej kwiatów i bzyczących byzczków, jesienią siedząc pod kasztanowcem, zimą przy oknie z garzanym winkiem w garści ??:)

ja lubię na leżąco, w łóżku i kropka :]
    zatłoczone tramwaje stojące w korku tez dają rade :] i co nudniejsze wykłady za czasów studiów tez potrafiły stworzyć odpowiednią atmosfere :]
    na dworze mnie wszystko rozprasza... :]
  • Anonim

łóżko rulez!; ) Poza tym pociąg... Dojeżdżam na zajęcia, więc miło się oderwać od atmosfery pociągowej i przenieść w inne rejony.; )
  • Anonim

kibelek zwany tez czytelnią
  • Anonim

balkon lub waly; ] mnia m mniam; ]
  • Grono.Net

--------------------------wann a-----------------------
  • -Effika-

balkonik na słoneczku... autobus o ile siedzę... ale łóżeczko jednak wygrywa! Zwłaszcza wieczorem :)
  • agusia

łóżko i siłownia (rzecz jasna nie w trakcie robienia brzuszków, ale na steperze na przykład czemu nie? ja lubię)
  • carolina :*

w łóżku najczescie,...ale w wannie jest super poprostu :)

w autobusach i tramwajach moge ale tylko kiedy nie jest to rozklekotany i trzesacy sie na kazdym wyboju gruchot :)
  • Anonim

a ja troszke od innej strony... nie lubie na plazy, na sloncu; ] w cieni na hamaku i lozko to jest to; ]
  • kre

w fotelu...o yeach!!
  • insane

wyro, przed snem
    naogól przeczytuje tam 25% całej knigi
    czyli 4 podejścia w wyrku i po książce - niestety
  • Anonim

polecam pola mokotowskie kiedy jest ciepło... kocyk i słoneczko i trawka i jest milusio
    do nauki też dobre
  • Anonim

a mi się najlepiej czyta w autobusach ( i uczy też) Chyba że nad głową staną mi szczebioczące nastolatki to wtedy mam mordercze mysli i nie moge się skupić na czytaniu
    No i oczywiście w łóżku przed snem.
  • Ana

Z ust mi to wyjelas PaKeHa!!!!!
    U mnie jeszcze pociag, bo codziennie dojezdzam, w sumie to wszystkie srodki lokomocji...:)
    A przed snem to obowiazkowo, hihihihi
    Siusiu, paciorek, ksiazka i spac:)
    I jeszcze kiedy jestem u chlopaka i tak sobie czasami pomilczymy razem albo poczytamy ksiazke...mmm....pelnia szczescia
  • Anonim

Ja również popieram.Osobiście praktykuję czytanie w tramwaju, ale w łózku też najczęściej.JEdynym moim problemem jest nie miejsce, ale raczej POZYCJA DO CZYTANIA!!Jak w końcu znajdę jakąś, w której mi będzie na dłuuuugo wygodnie - to będę mogła umrzeć spokojnie osiągnąwszy spełnienie :D
  • Muh<i>to

ja zawsze w autobusach :) a że w warszawie dużo czasu się w nich spędza to okazji mam niemało :)

no i jeszcze na kibelku i w wannie :D
  • Anonim

nigdy w kibelku - to profanacja kurna...
    albo w łóżeczku, albo w foteliku...
    czasem w podróży ale to pociągiem...
    do tramwaju zabieram mjuziczkę...
  • Karol

Ja polecam autobusy i wszystkie inne środki lokomocji....
  • Anonim

i w rakiecie kosmicznej... na zerowej grawitacji:D
  • Muh<i>to

szarawy ?

profanacja ? a to niby czemu ?
| |

Jeśli lubisz czytać, czujesz że bez książek nie mógłbyś żyć, a wieczorne czytanie zajmuje ...

Fotki

Miejsca grona (0)