Kryzys końca studiów. [102]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mer alias Mikka Mi

ja od dwóch tygodni mam mega kryzys.nich ktos dopisze jakiś sensowny niekryzysowy wątek.blee.może o wakacjach?
    ciekawae jakie gdzie się ex studenci i niemawem eksstudenci wybierają..
  • Britney

ja tu z chęcią bym cos dopisała,ale póki co mogę tylko dołączyć sie do prośby o ten niekryzysowy wątek...:)
  • patrynius

to ja bym sie również dopisał do prośby,petycji....:(
    :(
    ciezko jest
    :(
  • Britney

i znowu wracamy do wątku głównego....:)
    no ale cóż...jest jak jest....:(
  • Anonim

To ja może zapytam (to strrraszne wiem) - jak Wam idzie mgr??? Bo mi w ogóle nie idzie :-( Ale postanowiłam, że od jutra RUSZAM DO BOJU!
  • Britney

ja się łączę w bólu...mi nie idzie. i własnie sie dowiedziałam, że przełozyli mi terminy obron na duzo wczesniejsze więc perspektywa obrony w czewcu wydaje się byc coraz bardziej odległa....
  • Mer alias Mikka Mi

ja pisze roczna ale w bólach srasznych....
    może ktoś coś wie o funkcjonowaniu czsu w filmie ?
    albo u Hasa...
    bo ja juz nic nie wiem.
  • patrynius

ja sie obronilem juz wiec glupio mi...
    ale kryzys jest; /

pees najlepsze obrony i tak sa jesienia; )
  • Britney

serio???ale w czym tkwi sekret?:) bo jak na razie ta jesień tak średnio mnie pociąga....ale możesz mnie przekonać i przemyślę sprawę...będe mogła więcej czasu poświęcić na grono...no brzmi kusząco:)))))
  • patrynius

po pierwsze.. a gdzie Ci sie tak spieszy? no chyba ze zalezy Ci na wyroznieniu, uscisku dloni dziekana, te sprawy; )))
    u mnie w czerwcu/lipcu obronilo sie 15 os (z 330 :)))) )
    Masz wiecej czasu na przemyslenie, dopracowanie, by praca byla naprawde gut,.. nie zabiora Ci legitki zaraz w czerwcu tylko do konca pazdz. mozna ja trzymac (noo jak sie dobrze zakombinuje to dluzej)
    A teraz..na gwalt pisac ..ile wam zostalo, raptem miesiac, 1.5 na zlozenie...i poco :)

choc heh..ja to sie nie bede chwalil jak w koncu w pazd w pewna srode pisalem prrace do 2.00 nad ranem, potem do 4.00 drukowalem(na styk tuszu mnie starczylo), przespalem sie, rano ja oprawilem i akurat w czw o 13.50, na 10min przed koncem ostatecznego terminu zlozylem :D
    by kulturalnie 8 dni pozniej sie obronic :D
  • Britney

po co sie bronić w październiku, jak moża w grudniu, przekonałes mnie, dzięki wielkie:))) teraz juz nie wychodze z grona wogóle, a tyle bym mogła spracić pisząc tę gupią pracę mag...:)))))
  • patrynius

Brit- ja dla was wszystko, serio; )
    ciesz e sie ze pomoglem :>
  • Britney

:))))))
    masz darmowe zdjęcie z autografem do Britni...
  • Britney

tzn od..:D
  • patrynius

łał bejbe; )
    kiedy mogę odebrać

• Britney

wiedziałam, że się ucieszysz..:P
  • patrynius

ja nie powiedzialem ze sie ucieszylem; >

Tylko ten prawda.. i w ogole; )
  • Britney

nie wierzę, każdy by sie ucieszył:))))
  • patrynius

<zaczerwieniony>
  • Anonim

poprosze jogurcik :]
    albo .... soczek :>
    Poza tym... dobranoc :P
  • 1
  • 2
| |

Ludzie którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić...:)))

Miejsca grona (0)