- 1
- 2
-
Mer alias Mikka Mi
ja od dwóch tygodni mam mega kryzys.nich ktos dopisze jakiś sensowny niekryzysowy wątek.blee.może o wakacjach?
ciekawae jakie gdzie się ex studenci i niemawem eksstudenci wybierają.. -
Britney
ja tu z chęcią bym cos dopisała,ale póki co mogę tylko dołączyć sie do prośby o ten niekryzysowy wątek...:) -
patrynius
to ja bym sie również dopisał do prośby,petycji....:(
:(
ciezko jest
:( -
Britney
i znowu wracamy do wątku głównego....:)
no ale cóż...jest jak jest....:( -
-
Anonim
To ja może zapytam (to strrraszne wiem) - jak Wam idzie mgr??? Bo mi w ogóle nie idzie :-( Ale postanowiłam, że od jutra RUSZAM DO BOJU! -
Britney
ja się łączę w bólu...mi nie idzie. i własnie sie dowiedziałam, że przełozyli mi terminy obron na duzo wczesniejsze więc perspektywa obrony w czewcu wydaje się byc coraz bardziej odległa.... -
Mer alias Mikka Mi
ja pisze roczna ale w bólach srasznych....
może ktoś coś wie o funkcjonowaniu czsu w filmie ?
albo u Hasa...
bo ja juz nic nie wiem. -
patrynius
ja sie obronilem juz wiec glupio mi...
ale kryzys jest; /
pees najlepsze obrony i tak sa jesienia; ) -
Britney
serio???ale w czym tkwi sekret?:) bo jak na razie ta jesień tak średnio mnie pociąga....ale możesz mnie przekonać i przemyślę sprawę...będe mogła więcej czasu poświęcić na grono...no brzmi kusząco:))))) -
patrynius
po pierwsze.. a gdzie Ci sie tak spieszy? no chyba ze zalezy Ci na wyroznieniu, uscisku dloni dziekana, te sprawy; )))
u mnie w czerwcu/lipcu obronilo sie 15 os (z 330 :)))) )
Masz wiecej czasu na przemyslenie, dopracowanie, by praca byla naprawde gut,.. nie zabiora Ci legitki zaraz w czerwcu tylko do konca pazdz. mozna ja trzymac (noo jak sie dobrze zakombinuje to dluzej)
A teraz..na gwalt pisac ..ile wam zostalo, raptem miesiac, 1.5 na zlozenie...i poco :)
choc heh..ja to sie nie bede chwalil jak w koncu w pazd w pewna srode pisalem prrace do 2.00 nad ranem, potem do 4.00 drukowalem(na styk tuszu mnie starczylo), przespalem sie, rano ja oprawilem i akurat w czw o 13.50, na 10min przed koncem ostatecznego terminu zlozylem :D
by kulturalnie 8 dni pozniej sie obronic :D -
Britney
po co sie bronić w październiku, jak moża w grudniu, przekonałes mnie, dzięki wielkie:))) teraz juz nie wychodze z grona wogóle, a tyle bym mogła spracić pisząc tę gupią pracę mag...:))))) -
patrynius
-
Britney
-
Britney
-
patrynius
-
Britney
-
patrynius
ja nie powiedzialem ze sie ucieszylem; >