Królówka [1409]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • patrol

Obiecywałem, obiecywałem no i jest. Zachęcam wszystkich do wpisywania sie, pamiętajcie im więcej postów tym Magda jest bardziej szczęśliwa nie zawiedźcie jej bo nie wybaczy.....
  • Grono.Net

spotkajcie sie zamiast wypisywac kretynstwa:/
  • Pr(z)ez eS pisane

i rafalek tez i rafalek tez przyjacielem Madzi Pe jest!:)
  • Wercik, oi!!! ♥ (HK)

Magda Pe, czyli? Bo znam takich kilka:/.
  • Anonim

ha, ha, ha, ha, ha Ty baranie jeden! wal sie! i tak nic nie pobije tematu "Patryk"; ]
  • Anonim

no własnie kolega słusznie zauwazyl - mogl bys skonkretyzowac?? bo skrot Magda Pe to mi (i pewnie nie tylko mi) nic nie mowi... tzn mialem tak jedna w klasie ale zeby to o nia chodzilo to szczerze watpie...
  • Anonim

nienawidze Was chamy!!
  • Anonim

no jeszcze nie rozkminilem o kogo chodzi ale pierwsze wniski nasuwaja sie same... jest dosyc wulgarna, a to damie nie przystoi raczej..
  • Anonim

nikt nic nie pisze to dopowiem, ze lubi browary.. lubi browary w duzej ilosci, a jak nie ma duzo to chociaz z korzeniem... tak czy nie??
  • Anonim

ha
    ha
    ha
    prosta sparwa, ze z korzeniem!!najlepsze sa;)))
  • Grono.Net

Wgapiam się w fote, ale coś nie mogę wyostrzyć... Pogapie się jeszcze troche i zobaczę upragnione debowe :P sleep();
  • Anonim

no ba! oczywiscie ze debowe:D:D na palzy ze sokiem najlepiej smakuje:D:D
  • Grono.Net

Ja nawet mam na gocławiu troche plaży, badziewnej, z cumującymi przy brzegu kaczkami, z bejami na ławeczkach, ale plaża jest. Debowego z sokiem to jeszcze nie piłem... i raczej podchodze do tego jak do Mercedesów - musi być orginał, bez "tjuningu". :-)
  • Anonim

ja ogolnie tu mowilam, Dembowe faktycznie nie bardzo, Amber za to jak najbardziej:)
  • Grono.Net

Dobra, sprawę alkoholu mamy ustaloną. Powiedz do czego odliczasz? Ja już sprawdziłem, kewlaru w domu nie mam. Mówiłaś, że nic nie wybuchnie, ale żaden sznujący się terrorysta by nie powiedział. :P

BTW co za weekend. Dobrze, że już się skończył.
  • A

harrier: weź kalendarz i zobacz co to za dzień tygodnia jest, w ciemno obstawiam sobotę; )
  • A

a zreszta po cholerę kalendarz :]
    (12x7)-1=83
    sobota :>
  • Anonim

moja przyjaciolka wraca ze Stanow wreszcie, na rok mi spieprzyla i juz sie nie moge doczekaaaaaaaaaaac! no;)
  • Grono.Net

And now for something completelly different.... it's.... :)

Niestety stało się. Znowu zacząłem grać w CSa. Będzie bieda będą nieprzespane noce, będzie pierdolnik w mieszkaniu i nic nie bedzie zrobione...
| |

NIE UZNAJEMY NOWEJ PANI DYREKTOR - NA SZCZĘŚCIE TU NIE SIĘGAJĄ JEJ GŁUPIE POMYSŁY I ICH REALIZ...

X Liceum Ogólnokształcące im. Królowej Jadwigi

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (6)