-
patrol
Obiecywałem, obiecywałem no i jest. Zachęcam wszystkich do wpisywania sie, pamiętajcie im więcej postów tym Magda jest bardziej szczęśliwa nie zawiedźcie jej bo nie wybaczy..... -
Grono.Net
-
Pr(z)ez eS pisane
-
-
-
Anonim
ha, ha, ha, ha, ha Ty baranie jeden! wal sie! i tak nic nie pobije tematu "Patryk"; ] -
Anonim
no własnie kolega słusznie zauwazyl - mogl bys skonkretyzowac?? bo skrot Magda Pe to mi (i pewnie nie tylko mi) nic nie mowi... tzn mialem tak jedna w klasie ale zeby to o nia chodzilo to szczerze watpie...
-
Anonim
-
Anonim
no jeszcze nie rozkminilem o kogo chodzi ale pierwsze wniski nasuwaja sie same... jest dosyc wulgarna, a to damie nie przystoi raczej.. -
Anonim
nikt nic nie pisze to dopowiem, ze lubi browary.. lubi browary w duzej ilosci, a jak nie ma duzo to chociaz z korzeniem... tak czy nie?? -
Anonim
-
Grono.Net
Wgapiam się w fote, ale coś nie mogę wyostrzyć... Pogapie się jeszcze troche i zobaczę upragnione debowe :P sleep(); -
Anonim
no ba! oczywiscie ze debowe:D:D na palzy ze sokiem najlepiej smakuje:D:D -
Grono.Net
Ja nawet mam na gocławiu troche plaży, badziewnej, z cumującymi przy brzegu kaczkami, z bejami na ławeczkach, ale plaża jest. Debowego z sokiem to jeszcze nie piłem... i raczej podchodze do tego jak do Mercedesów - musi być orginał, bez "tjuningu". :-) -
Anonim
ja ogolnie tu mowilam, Dembowe faktycznie nie bardzo, Amber za to jak najbardziej:) -
Grono.Net
Dobra, sprawę alkoholu mamy ustaloną. Powiedz do czego odliczasz? Ja już sprawdziłem, kewlaru w domu nie mam. Mówiłaś, że nic nie wybuchnie, ale żaden sznujący się terrorysta by nie powiedział. :P
BTW co za weekend. Dobrze, że już się skończył.
-
A
harrier: weź kalendarz i zobacz co to za dzień tygodnia jest, w ciemno obstawiam sobotę; ) -
A
-
Anonim
moja przyjaciolka wraca ze Stanow wreszcie, na rok mi spieprzyla i juz sie nie moge doczekaaaaaaaaaaac! no;) -
Grono.Net
And now for something completelly different.... it's.... :)
Niestety stało się. Znowu zacząłem grać w CSa. Będzie bieda będą nieprzespane noce, będzie pierdolnik w mieszkaniu i nic nie bedzie zrobione...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne