Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie wiem czy wiecie ale Pes znaczy po łacinie stopa :)
    hehe
    a wiec co sadzicie o naszej matematyczce?
  • Anonim

mnie tam ona nie uczyla wiec sie nie wypowiadam
    jej nazwisko zawsze mi sie kojarzylo z pania pies
    a od matematyki do bez watpienia najbardziej szewczyk wymiatala i jeszcze bylo kiedys taka jedna mloda co po polsku nie umiala mowic za dobrze
  • Anonim

"Oda do Pesowej"

Niedawno w beckspace odkrycie nowe
    texty zespolu sa hip-hopowe!
    Juz teraz wiemy co Pesowa chciala
    kiedy co piątek HH puszczala!
    A my pod koniec tygodnia wqrwieni
    nie wiedzac ze Pes nasze zycie zmieni.
    A teraz trasy, koncerty nowe
    i nasze texty wciąż bardziej Hip-Hop'owe.
    Naszego "Banana" juz cala Polska spiewa,
    to dla naszych fanów nasz zespol wciaz rozbrzmiewa!
    Teraz juz koncze do Pesowej ode
    ide sie napis finlandii z lodem :)

rok powstania-2002
    autorki:mada,ana
  • Anonim

siedziala malpa na plocie i jadla slodkie lakocie
  • Anana; ]

Cóż to byly za czasy kiedy p.Pes łapała stopa stopą ... :D
    oda do Pesowej upamietnia wazne wydarzenia w zyciu beckspace - nasuwaja mi sie piekne wspomnienia (żartowalam z tymi 'pieknymi'; P )

A pamietacie jak Pesowa mowila ze leciala na Stefana Mulera (za czasow jak uczyl w Krolowce niemieckiego)
  • Anonim

suszone banany ?:D
  • Anonim

ooo tak, banany rozbrzmiewające na królówkowych korytarzach to było coś!! :D

Hej, a może byśmy tak okna pootwierali, bo jakoś duszno, nie???; )
  • Anana; ]

otwarte okna na wiosne to pikus,
    otwarte okna w zime - to jest cos !

... kurcze jakos tu duszno; -)
  • Anonim

III zasada Kartezjusza

"3 mą zasada bylo starac sie zawsze przemóc raczej siebie niz los i raczej odmienic moje pragnienia niz porzadek swiata, i przyzwyczaic sie w szczegolnosci do przeswiadczenia iz nie ma nic, co bylo calkowite w naszej mocy procz naszej mysli"

:D
  • Anonim

Marcycha, toś mnie zaskoczyła!
    ;)
  • Anonim

pani Malinowska, z lokamy, pamietam, pierwsza klasa...ale czworeczke postawila wiec git zreszta tak jak Pesowa, wiec ne narzekam..
    uklony dla pani Sfianiewicz! jedyna sensowna matematyczka w tej szkole
  • Anonim

Pesssss ja jej poprostu nienawidze... nienawidze... nienawidze... No baba okropna
    :]
  • Anonim

ja tam nawet ją lubiłam... śmieszyła mnie swoją kompletną nieznajomościa komórki...; ) ciągłą duchotą w klasie i nieprzychodzeniem na lekcje hehe; )
  • Zuzia

ta baba byla moja wychowawczynia. straszne czasy. miala duze wachania nastrojow (menopauza??) wiec nigdy nie bylo wiadomo co tym razem. straszna suka, szanowala tylko tych ktorzy wchodzili jej w dupe
  • patrol

Też miałem z nią lekcje na szczęście tylko rok zgadzam sie z Zuzią pesowa straszna suka do tego marna z tej matmy jak huj mnie niestety nie lubiła i same lachy miałem z klasówek nawet jak napisałem dobrze to niezaliczała bo np nie napisałem odpowiedzi. A jeszcze jak sie szło do niej że np żle sprwadziła zadanie to ona opierdzielala ze ręce w kieszeni albo sławne "wstań jak do mnie mówisz" i jej zawsze na wierzchu było, jednym słowem jędza...
  • Anonim

zaprosilysmy pes do grona wiec niedlugo juz bedzie mogla sie wypowiedziec na tym forum i podyskutowac z fanami i antyfanami;]
  • Anana; ]

Stasiu, może na ochotnika rozwiążesz nam dziś skomplikowane zadanie matematyczne?! Nie chcesz dzisiaj? Dobrze, to na zachęte na jutro stawiam ci piąteczke :]
  • Anonim

Fakt Pesowa nie umiala nauczy ale byla smieszna.... Jej male spoznienia, ktore trwaly cala lekcje :)

albo po zamachu na WTC bala sie ze w kwiatkach od nas jest bomba!! hehe :D
  • Anana; ]

a ja przy oknie siedzialam z Asieczką, teraz sobie wyobraź moje przerażenie - rząd najbliżej kwiatków !!!
    buahhaa
  • Anonim

to dzieki pesowej postanowilam dalej pojsc w strone kariery muzycznej po tym jak w przerwie matmy donosnym glosem zaspiewalam"o mgdaleeeeeeenooooo"
    a pesowa-dziewczynki ktora to tak ladnie spiewa?:D
    to mnie zmotywowalo i wkrotce po tym juz razem z Ana spiewalysmy w beckspace
| |

NIE UZNAJEMY NOWEJ PANI DYREKTOR - NA SZCZĘŚCIE TU NIE SIĘGAJĄ JEJ GŁUPIE POMYSŁY I ICH REALIZ...

X Liceum Ogólnokształcące im. Królowej Jadwigi

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (6)