- 1
- 2
-
BeachBoy
-
Grono.Net
-
[: FICAG POMPON :]
-
Anonim
-
-
witsoon
-
monika
nasz obóz w zeszłym roku był zajebisty.Fakt zwiedzania było dość sporo.A co różnych trunków to nauczyciele albo nie widzą, że ktoś coś ma bądź też udają, że nie widzą... -
monika
-
edytα.
-
R.A.Z.
panno z kosmosu - prawie trafiłaś w sedno... oni zwyczajnie sami żłopią ile wlezie na takich wyjazdach. -
BeachBoy
ale jak kogoś zauważą, to nie ma tak jak np. w kamińskim, że won ze szkoły? -
R.A.Z.
to zależy. Są takie nauczycielki, które zrobią wszystko żeby było "won ze szkoły", flaki sobie wyprują żeby do tego doszło. Ale są też takie co patrzą na to z przymrużeniem oka i w najgorszym przypadku skończy się obniżeniem oceny z zachowania. O nauczycielach płci męskiej nie mogę wiele powiedzieć, bo nie miałem wyjazdu z takimi, słyszałem tylko, że WFmani są spoko jeśli chodzi o ten temat.
Prawda jest taka, że trzeba zachować troche pozorów i nie chlać na oczach nauczyciela, bo to chociażby brak szacunku. -
BeachBoy
"Prawda jest taka, że trzeba zachować troche pozorów i nie chlać na oczach nauczyciela, bo to chociażby brak szacunku." - to to chyba jest wiadome. Raczej myślałem o jakiś nalotach na pokoje czy coś w tym stylu. Ale z tego co tutaj czytam, to raczej nie grozi -
Dobry Wojak Szwejk
-
BeachBoy
-
Grono.Net
ja wiele nie pamietam z obozu ktory mialam 3 lata temu... ale w zyciu nie mialam tak oporowego melanzu non stop przez 5 dni (az do tamtego momentu oczywiscie), jest w miare luzno ale nie wolno na bezczela jechac z voda przy ciele pedagogicznym to wiadomo.. prawda jest taka ze dwoch rzeczy nie da sie zpomniec z krolowki: obozu integracyjnego primo, no i oczywiscie studniowki.. -
Isia
podpisuje sie pod wszystkim co tu zostalo powiedziane:) autentycznie zalezy na kogo trafisz... a wracajac do wyrzucania ze szkoly to jedna panee (RUDA...) chciala sawicka wyrzucic ale skonczylo sie na przeniesieniu do innej klasy... za szlugi tylko obnizaja zachowanie i nie zawsze mowia rodzicom... -
Anonim
hehe..obóz był mistrzem, szczególnie wizyta na słowacji, gdzie wszyscy odpowiednio sie zaopatrzyli. dodatkowym atutem bylo to, ze naszym wychowawcą jest malo rozgarniety pan Kwaśniewski, ktory absolutnie nie zwrócił uwagi na nasze oporowe chlanie. ja trafiłam na pokój, nad którym mialysmy dodatkowe ukryte pomieszczenie. IDEALNIE:] -
Such a beautiful lie...
TAk Isia.podobno u nas w klasie obniżono tylko nielicznym za palenie:P A na naszym integracyjnym (kosmos pamiętasz) już w drodze powrotnej ze Słowacki autokar zatrzymał się pod jakimś pełnozaopatrzeniowym sklepie, pan Nadolnik złapał za mikrofon i powiedział"Legalnie to piwa ani innego alkoholu kupować nie można, ale wiecie, my i tak was sprawdzać nie będziemy więc jak ktoś chce zrobić ostatnie zakupy to proszę bardzo". A sami nauczyciele wywieźli całe kartony wtedy ze Słowacji............i dziwne bo w nocy nikt nie pilnował, nawet nie przyszli ciszy nocnej sprawdzać:P -
R.A.Z.
w sumie to przy niektórych można =P kiedys żłopałem wódę podczas jazdy autobusem na strzelnicę a Nadolnik stał tuż koło mnie i go to wcale bulersowało. Podobnie kiedyś chlałem winko na informatyce u szewczyk i wcale jej nie wydawało się dziwne, że po dwóch godzinach informatyki paru uczniów wyszło lekko chwiejnym krokiem po wypiciu
kilku dużych kubków kokakoli. -
BeachBoy
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne