Kretowiny [100]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • oku(L)

A bedziecie w tym roku w KRETOWINACH ???
    Piszcie kiedy , gdzie bedziecie mieszkać . Moze jakis grono-balet w wakacje przeprowadzimy !!!!!!! :-) ) ) )
  • Anonim

ja bede w kazdy weekend do 20 czerwca bo pozniej opuszczam kraj:(:(:( niestety w wakacje sie tam nie znajde.... aaaaaaa... to straszne...

• JaFoka

okul Ty sie nie martw...wiesz ze jak ja jestem w kretowinach to mozna mnie spotkac praktycznie tylko pod roll ewentualnie w narie:)
    a gronowy balet zrobily:D
    noi oczywiscie barbekju na after...chociaz Ty ise na aftery nie nadajesz i muzyke wylaczasz...:/
  • Anonim

ja jestem najczesciej w pierwszej polowie sierpnia!Ej dlaczego zamkneli kormorana?
  • JaFoka

nie wiem dlaczego zamkneli koromorana bo nie wiem co to kormoran...:/
    cos wiecej na ten temat?
    orass:my tez ostatnio bylismy jakos w sierpniu.
  • Anonim

Kormoran to jest to dicho obok wodnika a na przeciwko zlotej rybki i tego nowego pensjonatu. :P
  • JaFoka

z tego co napisalas to przychodzi mi do glowy jedno miejsce-->"galaxiz"aka"elimina tor" i jeszce to kilka innych nazw mialo...moze kiedysi kormoran...w kazdym badz razie z tego co mi wiadomo to zamkneli to bo nikt tam nie przychodzil...ludzie wpoadali tylko na 15 minut na striptiz i tyle...
  • oku(L)

a striptiz był :-) dobry :-) co a dziewczyny :-)
  • JaFoka

ano dzieffczyny byly...nawet chyba jakas znajomosc sie nawiazala??:>
    ja niestety nie dotarlem...mialem za to przygode inna ale nie bede o tym pisal;)
  • Anonim

pisz pisz sami swoi hehehe
  • !! BIAŁY !!

spoczko chlopaki, wpadniemy tam z meduzą w tym roku:)
  • M.i.C.h.A.ś.

26 prawdopodobnie lece do naszych Kretowinek...wie ktoś czy tam będzie coś otwarte..To będzie ten długi weekend.
  • .:Marian:.

najprawdopodobniej beda tam sie uskuteczniac wtedy pierwsze balety w tym roku...:)
  • M.i.C.h.A.ś.

No to trzeba będzie opracować nowe techniki zdobywania kretowin.....:))))Jade zarezerwować jakić domek.Może ktoś chce się dołączyć do pielgrzymkina świętą ziemię na 26 ????? :)A dokładniej to 26-28 rano :)
  • M.i.C.h.A.ś.

Oczywiście biuro podruzy Gronsien Travel nie pokrywa niczego prócz mapy.Zapewniamy jedynie rajdy na trasie Warszawa-Kretowiny :)

Czyli nie ma co liczyc na obiadki......??:)
  • M.i.C.h.A.ś.

No wiesz jak sobie barmankę przygarniesz to obiadki ale Elbląg gotowe :) Marian wstał przed 9 :) Grono zmienia ludzi :) Wejdz na gg

bylem w szkole tak wczesnie..........W tym roku chyba juz nie przejda obiadki ala Elbląg; )
  • Anonim

A ja za godzinke wyjezdzam na mazurki.... KRETOWINY tez odwiedze:):):):):):) I bede sie zajeeebiscieeeee bawic:):):)

Pozdro 4 all:*:*:*
  • Anonim

A ja za godzinke wyjezdzam na mazurki.... KRETOWINY tez odwiedze:):):):):):) I bede sie zajeeebiscieeeee bawic:):):)

Pozdro 4 all:*:*:*
| |

Najfajniejsza imprezownia na Mazurach :D wspomnienia , uwagi , oraz rozne anegdotki :) Zapra...

Miejsca grona (0)