-
oku(L)
A bedziecie w tym roku w KRETOWINACH ???
Piszcie kiedy , gdzie bedziecie mieszkać . Moze jakis grono-balet w wakacje przeprowadzimy !!!!!!! :-) ) ) ) -
Anonim
ja bede w kazdy weekend do 20 czerwca bo pozniej opuszczam kraj:(:(:( niestety w wakacje sie tam nie znajde.... aaaaaaa... to straszne...
-
JaFoka
okul Ty sie nie martw...wiesz ze jak ja jestem w kretowinach to mozna mnie spotkac praktycznie tylko pod roll ewentualnie w narie:)
a gronowy balet zrobily:D
noi oczywiscie barbekju na after...chociaz Ty ise na aftery nie nadajesz i muzyke wylaczasz...:/ -
Anonim
ja jestem najczesciej w pierwszej polowie sierpnia!Ej dlaczego zamkneli kormorana? -
-
JaFoka
nie wiem dlaczego zamkneli koromorana bo nie wiem co to kormoran...:/
cos wiecej na ten temat?
orass:my tez ostatnio bylismy jakos w sierpniu. -
Anonim
Kormoran to jest to dicho obok wodnika a na przeciwko zlotej rybki i tego nowego pensjonatu. :P -
JaFoka
z tego co napisalas to przychodzi mi do glowy jedno miejsce-->"galaxiz"aka"elimina tor" i jeszce to kilka innych nazw mialo...moze kiedysi kormoran...w kazdym badz razie z tego co mi wiadomo to zamkneli to bo nikt tam nie przychodzil...ludzie wpoadali tylko na 15 minut na striptiz i tyle... -
oku(L)
-
JaFoka
ano dzieffczyny byly...nawet chyba jakas znajomosc sie nawiazala??:>
ja niestety nie dotarlem...mialem za to przygode inna ale nie bede o tym pisal;) -
Anonim
-
!! BIAŁY !!
-
M.i.C.h.A.ś.
26 prawdopodobnie lece do naszych Kretowinek...wie ktoś czy tam będzie coś otwarte..To będzie ten długi weekend. -
.:Marian:.
najprawdopodobniej beda tam sie uskuteczniac wtedy pierwsze balety w tym roku...:)
-
M.i.C.h.A.ś.
No to trzeba będzie opracować nowe techniki zdobywania kretowin.....:))))Jade zarezerwować jakić domek.Może ktoś chce się dołączyć do pielgrzymkina świętą ziemię na 26 ????? :)A dokładniej to 26-28 rano :) -
M.i.C.h.A.ś.
Oczywiście biuro podruzy Gronsien Travel nie pokrywa niczego prócz mapy.Zapewniamy jedynie rajdy na trasie Warszawa-Kretowiny :) -
-
M.i.C.h.A.ś.
No wiesz jak sobie barmankę przygarniesz to obiadki ale Elbląg gotowe :) Marian wstał przed 9 :) Grono zmienia ludzi :) Wejdz na gg -
bylem w szkole tak wczesnie..........W tym roku chyba juz nie przejda obiadki ala Elbląg; ) -
Anonim
A ja za godzinke wyjezdzam na mazurki.... KRETOWINY tez odwiedze:):):):):):) I bede sie zajeeebiscieeeee bawic:):):)
Pozdro 4 all:*:*:* -
Anonim
A ja za godzinke wyjezdzam na mazurki.... KRETOWINY tez odwiedze:):):):):):) I bede sie zajeeebiscieeeee bawic:):):)
Pozdro 4 all:*:*:*