- 1
- 2
-
"wait ... who's tori amos?"
w sobotę 20.11 ma być koncert...słyszałam że miał być na hali wisły, teraz ktoś powiedział że jest na kazimierzu...
może wiecie cos więcej?
-
Anonim
-
yska
koncert mial byc na hali korony, ale 2 dni przed nim wlasciciel sie wycofal i przeniesiono go na kazimierz do Fashion Club (dawny Xenon). Co za tym poszlo - nie wystapili Bass Medium Trinity. Mimo wszystko impreza byla porzadna, poza tym ze FWRO i Firma zrobili bydlo straszne. Aura zmiazdzyl cala impreze, Jurand z Bialym Krukiem i Dresu tez sie swietnie spisali; ) -
"wait ... who's tori amos?"
Po nich zazwyczaj można się spodziewać tylko bydła:) niestety...
nie ma to jak stare dobre imprezy w rotundzie i ck browarze...te czasy juz nie wrocą...niestety -
-
yska
to fakt; ] Na koncercie kasty chlopcy z fwro skakali po glosnikach , a ostatnio dawali koncert skaczac po calej antresoli, stajac na barierce, albo lepiej, za nia; ) tylko czekalam az ktorys zleci te 3 metry w dol. niestety sie nie doczekalam; / -
Anonim
-
Matysso
-
Anonim
-
soledad
idiotyczny dzien, ale glupi ma szczescie- odwolali mi czwartkowe zajecia, wiec bylam :))) -
Anonim
ehh, czas skierować ten topik do pierwotnego nurtu
>>słyszał ktoś jakieś nowe ciekawe produkcje ? -
Matysso
Zależy jakie produkcje - czy do "ciekawych" możemy zaliczyć to, co "tworzy" się w Polsce czy też nie? Bo kiedy ostatnio ktoś mi powiedział, że gówienko o nazwie "Bez cenzury" jest kozak, dobre, super i w ogóle - wybuchnąłem szczerym śmiechem. Ja polecam jak zwykle moich faworytów, którzy jednak tym razem nieco zawiedli - nowa płyta Dilated Peoples - '20/20'. Ale oczywiście jak zwykle pokazali się z bardzo dobrej strony. -
Anonim
heh, o polsce to ja nawet nie mówie. 20/20 ciekawa płyta, zgadza się, ale to w końcu dilated. słyszałeś może nowe People under the stairs-Stepfather? album wymiata, zajebiście chilloutowy klimacik =]
ostatnio usłyszałem też CookinSoul, 3 producentów z hiszpanii, hehe chłopaki dobrze sobie radzą, zajebiście kreatywni : http://www.cookinsoul.com/index02.h... na stronce do pobrania 2 albumy z remixami (street's most wanted vol 2 wymiata) i ciekawy remix version ostatniego A.W.O.L. one'a. polecam pobrać wszystko =] -
Anonim
-
Matysso
Za P.U.T.S. nigdy jakoś szczególnie nie przepadałem - a co do płytki - nie, niestety nie miałem okazji słyszeć. Co do linka - właśnie ściągam (z megawyje*aną prędkością - może jutro posłucham..) a co do nowości - kumpel podrzucił mi ostatnio płytkę Remy Ma - "There's something about Remy". Jako, że zawsze jestem cholernie zainteresowany rapem w kobiecym wydaniu - stestowałem. No i kolejna mainstreamowa raperka, która nawija o jej marzeniach dotyczących języka między nogami :)
Niestety, mój dostęp do świeżych rzeczy jest ostatnio bardzo ograniczony, więc jeśli masz jeszcze coś godnego polecenia - będę wdzięczny. U mnie w głośnikach jak na razie króluje Geto Boyz i G-Code. Jak widać jestem tradycjonalistą; ) -
Anonim
właśnie jeśli o nowe p.u.t.s. chodzi to w konfrontacji ze starymi albumami owocuje naprawde wysokim poziomem (nie twierdze że poprzednie tego poziomu nie miały, jednak poprawa jest wielka w kwestii bitów, zresztą sam zobaczysz jak ściągniesz) co do nowości (i nie tylko) to polecam ci taki adres : http://dck.libiaz.net.pl/smf/
coś godnego polecenia : Majik Most-Molesting hip hop(2006), wspomniane puts, wszelkiego rodzaju produkcje madliba, dj shadow, Okai - dekonstruktion of the mind(2006), jeszcze napewno coś sobie przypomne, to ci zapodam =]
obadaj sobie jeszcze takie : http://www.hiphopcore.net/audio/ind...
pare ciekawych mixtape'ów, najlepszy chyba "rap cats" -
Anonim
-
Anonim
-
yska
-
Anonim
Yyy. Tak nieśmiało, ale co mi tam.
Jesli chce ktoś posłuchać rap'u, dzisiaj o 23:00 zaczynam swoją cotygodniową audycję.
Dopóki gra muzyka, jest dobrze. Gorzej, jak zaczynam pleść bzdury.
Whatever... Jeśli ktoś ma ochotę, zapraszam.
Kliknąć w głośniczek z lewej strony i...powodzenia; )
http://www.htradio.prv.pl/ -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne