-
Kasia Krakowianka
ciekawa jestem do jakich klubow lubicie chodzic,czy ktos byl z was w rdzy na mj cole?Ja sie wybieram w sobote do prozaka,moze do zobaczenia? -
Kasia Krakowianka
Aha i gdyby ktos wiedzial co na temat pracy,ale nie na caly etat,prosze o info! -
@FB Janii Janislawski
heh z ta praca to dobre...hiehie
A co do klubow to na MJ Cole'u bylem przez jakis czas, ale ucieklem na Dudziak i PE!Music do Prozaka...bylo ostro:)W Rdzy jest calkiem ok ale powinni cos zrobic z klimatyzacja, bo nie milo oddycha sie para wodna........
A skoro zostal poruszony ten watek to zapraszam do grona "Elektroniczna scena muzyczna krk"...
dziekuje;) -
Kasia Krakowianka
ja bylam na jazzanowie,w rdzy smierdzi grzybem,powiedz mi,podobno bylo beznadziejnie,to prawda?
a z praca?:)
kiedys czas zaczac! -
-
@FB Janii Janislawski
na jazzanowie tez bylem ale musialem zmywac sie o drugiej bo bylo tyle ludzi ze nie dalo sie wysiedziec, a juz nie wspominajac o zabawie na danceflorze.....goraco, parno i duszno;)
Orass po kilku piwach muzyczka zapodana przez wokal zaczela mnie usypiac...za bardzo chilloutowo, ze tak powiem:) -
dominik koza
-
@FB Janii Janislawski
Jesli chodzi o strone muzyczna nie bylo jakichs tam specjalnych fajerwerków, ale bylo dobrze. A jesli chodzi o sam klimat imprezy.....to napisalem wczesniej....bywalem w lepszych miejscówkach. -
@FB Janii Janislawski
-
Kasia Krakowianka
-
@FB Janii Janislawski
ja tez mam;)Ale raczej nie w krk.....spadam na Slask pogibac sie w tamtejszych klubach:)
W krk mozna zahaczyc frantic (Steve Angelo), Prozak (Dj Stephan M)...ale jesli ktos lubi polamane rytmy to polecam ministerstwo....tylko wjazd platny. -
agrr
-
Magda
Jak byłam w wakacje to trafiłam na Budda Club, gdzieś w bramie na rynku głównym. W lato - niesamowita atmosfera tam była. :) -
Anonim
budda jest w miejscu dawnej cafe szara. faktycznie klimat niezly, tylko za malo miejsca... w rdzy smierdzi piwnica... dobrze, ze bledne juz otwarte :) ogolnie mozna do lubu-dubu wpasc, tylko zawsze jest tlok :/ ew. do kitsh-u pietro wyzej :) -
pan sympatyczny
-
raf :)
-
@FB Janii Janislawski
W budha bar na lato to dobra opcja....ale troche malo miejsca, jak juz ktos napisal. Tam raczej chillout'cik.....afterki tez sie zdazaly;)
Na temat frantic'a czy faust'a mam wyrobione zdanie.......na nie. Ale o gustach sie nie dyskutuje. -
handso
-
@FB Janii Janislawski
rozwin wypowiedz bo nie wiem do czego pijesz.....nie wierze ze do wszystkich klubów:> -
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne
Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...
Miejsca grona (7)
-
PUB-lic Tram Party Plac Wszystkich Świętych 2, Kraków
-
bevare! Smocza, Cracow
-
bevare! Smocza, Cracow
-
bevare! Smocza, Cracow
-
bevare! Smocza, Cracow
- Dodaj miejsce