Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia Krakowianka

ciekawa jestem do jakich klubow lubicie chodzic,czy ktos byl z was w rdzy na mj cole?Ja sie wybieram w sobote do prozaka,moze do zobaczenia?
  • Kasia Krakowianka

Aha i gdyby ktos wiedzial co na temat pracy,ale nie na caly etat,prosze o info!
  • @FB Janii Janislawski

heh z ta praca to dobre...hiehie
    A co do klubow to na MJ Cole'u bylem przez jakis czas, ale ucieklem na Dudziak i PE!Music do Prozaka...bylo ostro:)W Rdzy jest calkiem ok ale powinni cos zrobic z klimatyzacja, bo nie milo oddycha sie para wodna........
    A skoro zostal poruszony ten watek to zapraszam do grona "Elektroniczna scena muzyczna krk"...

dziekuje;)
  • Kasia Krakowianka

ja bylam na jazzanowie,w rdzy smierdzi grzybem,powiedz mi,podobno bylo beznadziejnie,to prawda?

a z praca?:)
    kiedys czas zaczac!
  • @FB Janii Janislawski

na jazzanowie tez bylem ale musialem zmywac sie o drugiej bo bylo tyle ludzi ze nie dalo sie wysiedziec, a juz nie wspominajac o zabawie na danceflorze.....goraco, parno i duszno;)
    Orass po kilku piwach muzyczka zapodana przez wokal zaczela mnie usypiac...za bardzo chilloutowo, ze tak powiem:)
  • dominik koza

Rdza maly parkiet ma.
  • @FB Janii Janislawski

Jesli chodzi o strone muzyczna nie bylo jakichs tam specjalnych fajerwerków, ale bylo dobrze. A jesli chodzi o sam klimat imprezy.....to napisalem wczesniej....bywalem w lepszych miejscówkach.
  • @FB Janii Janislawski

to powyzej to na temat MJ Cole'a
  • Kasia Krakowianka

mam nadzieje, na udany weekend!
  • @FB Janii Janislawski

ja tez mam;)Ale raczej nie w krk.....spadam na Slask pogibac sie w tamtejszych klubach:)
    W krk mozna zahaczyc frantic (Steve Angelo), Prozak (Dj Stephan M)...ale jesli ktos lubi polamane rytmy to polecam ministerstwo....tylko wjazd platny.
  • agrr

Plany na ten weekend - stajnia/baraka - po 24:00 drukarnia; ]
  • Magda

Jak byłam w wakacje to trafiłam na Budda Club, gdzieś w bramie na rynku głównym. W lato - niesamowita atmosfera tam była. :)
  • Anonim

budda jest w miejscu dawnej cafe szara. faktycznie klimat niezly, tylko za malo miejsca... w rdzy smierdzi piwnica... dobrze, ze bledne juz otwarte :) ogolnie mozna do lubu-dubu wpasc, tylko zawsze jest tlok :/ ew. do kitsh-u pietro wyzej :)
  • pan sympatyczny

pozdrawiam panią krakowiankę i miłej zabawy z prozacu x|
  • raf :)

frantic, faust ( dla klimatu ), ministerstwo, czasem carpe diem :)
  • @FB Janii Janislawski

W budha bar na lato to dobra opcja....ale troche malo miejsca, jak juz ktos napisal. Tam raczej chillout'cik.....afterki tez sie zdazaly;)
    Na temat frantic'a czy faust'a mam wyrobione zdanie.......na nie. Ale o gustach sie nie dyskutuje.
  • handso

Bieda, bieda i jeszcze raz bieda i same klubasy a nie kluby.
  • @FB Janii Janislawski

rozwin wypowiedz bo nie wiem do czego pijesz.....nie wierze ze do wszystkich klubów:>
  • Anonim

Faust? Nie cierpię. Masówa dla szesnastolatków...
  • Anonim

absurd fajny.... był :/
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)