-
Anonim
-
@FB Janii Janislawski
-
Anonim
ja jadłęm we wrzesniu jajeczniczkę z pieczarkami z patelni u zalipianek ale jakoś tak średnio dawała radę
Musze znać takie miejsca ze mój niecny plan rozkochania w krakowie i sprowadzenia tu moich znajomych się uda:D
Zawsze chciałem iśc do les couleurs na śniadanie , ale nikomu sie nie chciało wstac tak wcześnie :* -
@FB Janii Janislawski
Szczerze to b. rzadko jadam śniadania na miescie.....jesli juz to jest to obwarzanek i dalej biegiem na wykłady....;)
Ale ta jajeczniczka w Vedze nawet mi giedys podeszła:)
Widze ze masz równie chytry plan, który ja juz zdązyłem wprowadzic w zycie:D Sciagnąlem tu kilka osób, a niezawodnym przedziałem czasu, w którym trzeba zaprosic znajomych sa juwenalia:] -
-
Anonim
-
Anonim
no ja tez obwarzanki (ej wszyscy mówią precle przez to mit ze w krakowie mówi się obwarzanki) no ale jako że jestem stylową osobą to ciagnie mnie do śniadań:)
A tak z przyziemnych rzeczy to własnie bede robic jajeczniczkę, paróweczki i wyskakuje jeszcze po jakies dorżdzowki do kawy i sałąte do kanapek :P
Borówka zjadłby konia z kopytami -
edyta zawadzka
ja jeszcze raz polecam Kawiarnie Noworolski w sukiennicach, podają tutaj bardzo smaczne i świeże dania
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne