Kraków [6783]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wpisujcie gdzie w Krakowie można zjeść pyszne śniadania
  • @FB Janii Janislawski

Jajeczniczka w Vedze na Gertrudy daje rady:D
  • Anonim

ja jadłęm we wrzesniu jajeczniczkę z pieczarkami z patelni u zalipianek ale jakoś tak średnio dawała radę

Musze znać takie miejsca ze mój niecny plan rozkochania w krakowie i sprowadzenia tu moich znajomych się uda:D

Zawsze chciałem iśc do les couleurs na śniadanie , ale nikomu sie nie chciało wstac tak wcześnie :*
  • @FB Janii Janislawski

Szczerze to b. rzadko jadam śniadania na miescie.....jesli juz to jest to obwarzanek i dalej biegiem na wykłady....;)

Ale ta jajeczniczka w Vedze nawet mi giedys podeszła:)

Widze ze masz równie chytry plan, który ja juz zdązyłem wprowadzic w zycie:D Sciagnąlem tu kilka osób, a niezawodnym przedziałem czasu, w którym trzeba zaprosic znajomych sa juwenalia:]
  • Anonim

ciekawe kto bedzie pierwszy ja czy oni :P
  • Anonim

no ja tez obwarzanki (ej wszyscy mówią precle przez to mit ze w krakowie mówi się obwarzanki) no ale jako że jestem stylową osobą to ciagnie mnie do śniadań:)

A tak z przyziemnych rzeczy to własnie bede robic jajeczniczkę, paróweczki i wyskakuje jeszcze po jakies dorżdzowki do kawy i sałąte do kanapek :P
    Borówka zjadłby konia z kopytami
  • edyta zawadzka

ja jeszcze raz polecam Kawiarnie Noworolski w sukiennicach, podają tutaj bardzo smaczne i świeże dania
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)