-
Oraffu
-
╬ Babilonia ╬
-
Jim moovie:
-
Ja nie istnieje (FURBY)
>Jim moovie: napisał
>>╬ Babilonia ╬ napisała:
>>na co ci ludzie? :P
>
>
>proste - do ruchania
Wreszcie ktoś się nie bał i zaje8ał; )
a) Mi brakuje Sprawnej komunikacji
b) Normalnych nie zjebanych starszych ludzi bo ci aktualnie zamieszkujący to miasto maja tendencje do czepiania sie dosłownie o wszystko. Przykładem jest wielkość i kolor worka na smieci PWND
c) Sprawnej komunikacji
d) Sprawnej komunikacji
d) Ludzi którzy podejmują decyzje związane z ludzmi którzy biora pod uwage ich zdanie, albo chociaż ogarniają to że to są ludzie a nie zwierzaki
e) Sprawnej komunikacji
f) Profesorów których hobby nie jest uwalanie studentów, chociaż i tak jest ich mało ale oby ich nie było wcale.
g) Sprawnej komunikacji
A i chciałbym żeby zburzono wawel i na jego miejscu zeby powstao tesco albo/ kerfur/ -
-
Twink.
Nie wiem czy mi brakuje, bo nie wiem czy jest, więc mam pytanie - orientuje się ktoś może czy jest gdzieś w Krakowie sklep z kasetami magnetofonowymi? :) -
pan sympatyczny
-
Twink.
hahaha :D stupid future :P no kaseta.. taka do magnetofonu.. z muzyka... mozna tez z walkamana odtworzyc (potocznie 'kaseciak') hm... moze zdj wrzucic? :D
Ale ja powaznie pytalam... to juz taki przezytek, ze tego nie sprzedaja? Jakies antykwariaty? Oldschoolowe sklepy muzyczne? Cokolwiek? -
pan sympatyczny
Najbliżej to "cokolwiek"
Pewnie w jakimś muzycznym komisie się coś może znaleźć.
Kiedyś na Zwierzynieckiej by i tam byly. Ale czy to jeszcze istnieje to nie wiem (niedaleko jubilata po drugiej stronie jak się kamienice zaczynają).
No i powodzenia w szukaniu. :) -
Twink.
Dzięki! Skończę sesję, zrobi się trochę cieplej to przejdę cały Kraków wzdłuż i wszerz! Już przynajmniej wiem gdzie zacząć, dziękuję! :) -
ღNataℓiaღ
hej :)
planuje weekend w Krakowie, nigdy wczesniej tam nie bylam czy ktos moze polecic jakies fajne kluby, pensjonat ? :) -
Piotrek Bargosz
Hej :)
Zapraszamy zapraszamy :) Jesli chcesz korzystać z fajnych atrakcji Krakowa to wydrukuj sobie boniki zniżkowe na http://www.evoucher.com.pl Można odwiedzić fajne miejsca płacąc dużo mniej.
A jak masz drużynę na paintballa to szukamy teamu do rywalizaacji :)
http://www.evoucher.com.pl/promocje...
Pzdr :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne