Kraków [6783]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sensemilian

a jeśli którys jest tam dlatego, że jego ojciec ma wejścia, a on kompletnie nie interesuje się stomatlogią...? podobnie zdarza się przecież wśród prawników...
  • konrad

a moze którys jest np kosmitą.
  • hucj

o wlasnie tez mialma problem bo mam lęki niesamowite przed dentytystami tym bardziej nieznajomymi a nie mialam przyjemnosci jeszcze isc ngdzie w krk, ale teraz mam cos lekkie to sobie sprawdze studentow, powinni sobie poradzic;)
    tylko tam sie umawia jakos do kogos konkretnie czy po prostu jak sie trafi? mozna jakiego żaka polecic?
  • konrad

jest instytut stomatologi na kamiennej czy przy - nie pamietam i tam idziesz na dole do rejestracji mówisz ze do studentów - wbijasz do nich na pierwsze piętro i sie umawiasz - jak maja wolne miejsca to sie z toba umówiana jakis dzień.polecam.ja bede miał robione tam kanałowe trzech zebów ale jakos sie nie boje juz.
  • sury

mam problem, gdyż stałam się dziewczyną bez zęba z boku, ząb złamany praktycznie przy dziąśle, więc studenci raczej odpadają. Może mi ktoś coś polecić? Zna ktoś SwissDent?

A ze studentami bym uważała, ponieważ mój ząb odpadł (pasuje lepiej niż złamanie w moim wypadku) po najwyraźniej niewłaściwie wykonanym leczeniu kanałowym. Co prawda to nie była studentka, tylko już dyplomowany stomatolog, ale z kolei NFZ. Tak więc radzę w miarę możliwości korzystać z usług sprawdzonych dentystów przy poważniejszych sprawach.
  • xero

btw. cza wyjac kolczyki z jezyka jak dentysta cos mi tam w zebie bedzie dlubal ?
  • Bartek

Gdzie tanio i nie ma kolejek?
  • Jim moovie:

Na Ukrainie.
  • Bartek

>yska napisała:
    >ee.. moze byc w klinice uj na montelupich, za free i
    >studenci sie staraja; p

Serio nic się nie płaci? :) Z leczeniem kanałowym dadzą sobie radę?
  • Anonim

leczenie kanałowe jest pełnopłatne.
  • Bartek

W takim razie co robią bezpłatnie?
    Ile może kosztować leczenie kanałowe czwórki?
  • Anonim

bezpłatnie to można iść do przychodni, z różnym efektem..
    ile kosztuje?
    w google pierwszy link http://www.dobry-dentysta.pl/stomat...

bo tak!
  • Ola Grzebyk

dobry jest a w zasadzie najlepszy dr Rozwadowski z Galerii Usmiechu
  • xavi .......

Fajny jest Michał z Estetyki Uśmiechu na Klaśnieńskiej. Dane kontaktowe znajdziesz na www --> http://www.estetykausmiechu.pl/
  • kagie

Wiadomo ze jak sie idzie do dentysty to w sumie juz z dziura w zębie,albo juz w ostatecznosci.I nieraz jest tak ze na jednej wizycie sie nie kończy ,zwłaszcza jesli trzeba cos dłuzej leczyc.Wiec i od razu kaska idzie wieksza na takie leczenie.Ja to przezyłam,wiec z własnego doswiadczenia musze Wam powiedziec zeby jednak wybierac oprócz tego ze dobrego to i niedrogiego dentyste.Ja w Nowej Hucie chodze do stomatolog Anny Król.Mnie odpowiada pod kazym względem.
  • Maria Nowacka

A tak w temacie zębów, mozecie polecić sprawdzone miejsca gdzie można wykonać rtg zębów ?
  • Ania Bednarz

Dobry rentgen jest na Hucie nazywa się X-dent sprawdź w google adres.
    robiłam tam prześwietlenie trzy razy, na jakość zdjęć nie można narzekać, po 15 minutach były gotowe – to szybko bo gdzieniegdzie trzeba czekać i dają na drugi dzień dopiero.
    za standardowe zdjęcie płacisz 40 zł więc fortuny nie wydasz.
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)