-
sensemilian
a jeśli którys jest tam dlatego, że jego ojciec ma wejścia, a on kompletnie nie interesuje się stomatlogią...? podobnie zdarza się przecież wśród prawników... -
konrad
-
hucj
o wlasnie tez mialma problem bo mam lęki niesamowite przed dentytystami tym bardziej nieznajomymi a nie mialam przyjemnosci jeszcze isc ngdzie w krk, ale teraz mam cos lekkie to sobie sprawdze studentow, powinni sobie poradzic;)
tylko tam sie umawia jakos do kogos konkretnie czy po prostu jak sie trafi? mozna jakiego żaka polecic? -
konrad
jest instytut stomatologi na kamiennej czy przy - nie pamietam i tam idziesz na dole do rejestracji mówisz ze do studentów - wbijasz do nich na pierwsze piętro i sie umawiasz - jak maja wolne miejsca to sie z toba umówiana jakis dzień.polecam.ja bede miał robione tam kanałowe trzech zebów ale jakos sie nie boje juz. -
-
sury
mam problem, gdyż stałam się dziewczyną bez zęba z boku, ząb złamany praktycznie przy dziąśle, więc studenci raczej odpadają. Może mi ktoś coś polecić? Zna ktoś SwissDent?
A ze studentami bym uważała, ponieważ mój ząb odpadł (pasuje lepiej niż złamanie w moim wypadku) po najwyraźniej niewłaściwie wykonanym leczeniu kanałowym. Co prawda to nie była studentka, tylko już dyplomowany stomatolog, ale z kolei NFZ. Tak więc radzę w miarę możliwości korzystać z usług sprawdzonych dentystów przy poważniejszych sprawach. -
xero
btw. cza wyjac kolczyki z jezyka jak dentysta cos mi tam w zebie bedzie dlubal ? -
Bartek
-
Jim moovie:
-
Bartek
>yska napisała:
>ee.. moze byc w klinice uj na montelupich, za free i
>studenci sie staraja; p
Serio nic się nie płaci? :) Z leczeniem kanałowym dadzą sobie radę? -
Anonim
-
Bartek
W takim razie co robią bezpłatnie?
Ile może kosztować leczenie kanałowe czwórki? -
Anonim
bezpłatnie to można iść do przychodni, z różnym efektem..
ile kosztuje?
w google pierwszy link http://www.dobry-dentysta.pl/stomat...
bo tak! -
Ola Grzebyk
-
xavi .......
Fajny jest Michał z Estetyki Uśmiechu na Klaśnieńskiej. Dane kontaktowe znajdziesz na www --> http://www.estetykausmiechu.pl/ -
kagie
Wiadomo ze jak sie idzie do dentysty to w sumie juz z dziura w zębie,albo juz w ostatecznosci.I nieraz jest tak ze na jednej wizycie sie nie kończy ,zwłaszcza jesli trzeba cos dłuzej leczyc.Wiec i od razu kaska idzie wieksza na takie leczenie.Ja to przezyłam,wiec z własnego doswiadczenia musze Wam powiedziec zeby jednak wybierac oprócz tego ze dobrego to i niedrogiego dentyste.Ja w Nowej Hucie chodze do stomatolog Anny Król.Mnie odpowiada pod kazym względem. -
Maria Nowacka
A tak w temacie zębów, mozecie polecić sprawdzone miejsca gdzie można wykonać rtg zębów ? -
Ania Bednarz
Dobry rentgen jest na Hucie nazywa się X-dent sprawdź w google adres.
robiłam tam prześwietlenie trzy razy, na jakość zdjęć nie można narzekać, po 15 minutach były gotowe – to szybko bo gdzieniegdzie trzeba czekać i dają na drugi dzień dopiero.
za standardowe zdjęcie płacisz 40 zł więc fortuny nie wydasz.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kraków
- Załóż własne grono tematyczne