Kraków [6783]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aNKa

Dla naszego Klienta, międzynarodowego SSC, poszukujemy osoby na stanowisko :

AP Accountant z językiem węgierskim LUB niemieckim

numer referencyjny: AP/HUNGARIAN/RFS/AWR
    miejsce: Kraków
    praca stała

Wymagania:
    - wykształcenie wyższe/ studenci ostatnich lat studiów
    - dobra/ bardzo dobra znajomość języka węgierskiego LUB niemieckiego
    - dobra znajomość języka angielskiego
    - mile widziane wykształcenie ekonomiczne/ finansowe
    - umiejętność szybkiego uczenia się
    - bardzo dobra organizacja czasu pracy i rzetelność
    - dyspozycyjność w wymiarze pełnego etatu

Obowiązki:
    - księgowanie faktur i innych dokumentów finansowych
    - uzgadnianie kont księgowych
    - przeprowadzanie kontroli poprawności dokonywanych operacji
    - nadzór merytoryczny nad dokumentacją księgową
    - kontakt z obcojęzycznymi dostawcami
    - odpowiadanie na zapytania klienta, rozwiązywanie problemów
    - współpraca z innymi działami firmy

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji wraz z zaznaczeniem numeru referencyjnego na adres : rfs.krakow@pl.randstad.com lub anna.wroniszewska@pl.randstad. com

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami

Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: Potwierdzam prawdziwość powyższych danych i zgadzam się na przetwarzanie i administrowanie moimi danymi, które podałam/em do wiadomości Randstad Sp. z o.o. do celów rekrutacji pracowników. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y iż moje dane mogą zostać przekazane potencjalnym pracodawcom oraz, że mam prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, prawo sprzeciwu wobec ich przetwarzania w wyżej opisanym celu oraz wobec przekazywania danych innym podmiotom, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych ze względu na moją szczególną sytuację. Podanie danych jest dobrowolne. Jednocześnie wyrażam zgodę na podejmowanie czynności mających na celu weryfikacje prawdziwości przekazanych przeze mnie dokumentów i informacji w nich zawartych
  • aNKa

Dla naszego Klienta, międzynarodowego centrum SSC, poszukujemy osoby na stanowisko :

HR Customer Representative z językiem litewskim

numer referencyjny: HRCR/LIT/RFS/AWR
    miejsce: Kraków

Wymagania:
    - wykształcenie wyższe/ studenci ostatnich lat studiów
    - bardzo dobra/ płynna znajomość języka litewskiego
    - bardzo dobra znajomość języka angielskiego
    - umiejętność szybkiego uczenia się
    - zainteresowanie obszarem HR
    - chęć rozwoju zawodowego
    - bardzo dobra organizacja czasu pracy i rzetelność
    - dyspozycyjność w pełnym wymiarze etatu

Obowiązki:
    - koordynowanie procesów zatrudnienia pracowników
    - odpowiadanie na zapytania managerów
    - rozwiązywanie problemów we współpracy z działem HR
    - udzielanie informacji pracownikom
    - przygotowywanie raportów w systemie SAP
    - nadzór nad przygotowaniem dokumentacji

Oferta:
    - konkurencyjne rynkowe wynagrodzenie
    - atrakcyjny pakiet świadczeń dodatkowych[ opieka medyczna, karta Multisport i inne ]
    - indywidualny pakiet szkoleniowy
    - dofinansowanie nauki języków obcych
    - praca w międzynarodowym środowisku
    - praca w młodym zespole
    - ścieżka rozwoju zawodowego związana z obszarem HR

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aktualnego CV na adres mailowy:

anna.wroniszewska@pl.randstad. com

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami

Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: Potwierdzam prawdziwość powyższych danych i zgadzam się na przetwarzanie i administrowanie moimi danymi, które podałam/em do wiadomości Randstad Sp. z o.o. do celów rekrutacji pracowników. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y iż moje dane mogą zostać przekazane potencjalnym pracodawcom oraz, że mam prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, prawo sprzeciwu wobec ich przetwarzania w wyżej opisanym celu oraz wobec przekazywania danych innym podmiotom, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych ze względu na moją szczególną sytuację. Podanie danych jest dobrowolne. Jednocześnie wyrażam zgodę na podejmowanie czynności mających na celu weryfikacje prawdziwości przekazanych przeze mnie dokumentów i informacji w nich zawartych
  • oh baby

coś praca w Krakowie ucichła..
  • Anonim

ma pukać?
  • Michiru

Krakowska szkoła językowa poszukuje osoby na stanowisko menagera. Praca dla kobiety, od października. Mile widziane osoby ze stopniem niepełnosprawności. Ze względu na rodzaj pracy kandydatka powinna jednakże być w stanie swobodnie chodzić i pisać na komputerze. Dodatkowym atutem będzie znajomość języka angielskiego. Przyjmujemy także aplikacje studentek.
    Aby zaaplikować i otrzymać dodatkowe informacje, prosimy przesłać swoje CV na adres dnasurf@yahoo.com
  • Michiru

Jedna informacja dodatkowa: oferta dotyczy tylko mieszkańców Krakowa.
  • Michiru

Powyższe ogłoszenie jest już nieaktualne. Dziękujemy za nadesłane aplikacje.
  • skocz

Czy chcesz zobaczyć kulisy popularnego teleturnieju POSTAW NA MILION i na żywo śledzić przebieg gry o najwyższą stawkę?

Przeżyj te emocje już 13-20 września w Krakowie - pisz maila na adres widownia@endemol.pl, aby poznać szczegóły.

Liczba miejsc ograniczona.
    Czekamy na Ciebie!
  • Echelon

Szukam pracy tymczasowej minimalne wynagrodzenie 20 pln/ h ( masażysta, trener , detektyw ,psycholog)
  • Tomasz Gaborek

Witam mam na imię Tomasz lat 38 jestem z Brzeska szukam pracy jako pomocnik budowlany wykończeniowy, przy wykończeniówce pomagałem przy stawianiu ścianek z płyt kartonowo-gipsowych.
    przy sufitach modułowych, również jestem wykwalifikowany robotnik gospodarczy z uprawnieniami SEP do 1kV a więc mógłbym pracować jako dozorca szukam czegoś na stałe nawet do sprzątania na budowach a dlaczego w Krakowie bo tu w Brzesku nie ma szans z nadzieją tu piszę mój tel 692 161 687 meil tomek.gaborek@interia.pl Będę wdzięczny za każdą informację pozdrawiam Tomek
| |

Przy dodawaniu wątku... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obrażaj innych. * Nie ...

Fotki

Miejsca grona (7)